QUOTE(Vijurka @ 2007 04 24, 18:31)
Labai gražūs tavo darbai, Dujokaukee. Ką tik visus peržvelgiau. Nu - super!
Ačiū Man be galo malonu tai girdėti
QUOTE(Manta @ 2007 04 24, 15:25)
Jau tada nera laimingesnio zmogaus nei as... Jau kai gaunu atsigult, tai per kelias minutes ir uzmiegu... tfu tfu tfu....
O gal tai del to,kad dazniausiai ilgiausia gaunu pamiegot 5 val. Ir tai su naktiniais kelinejimaisias
O gal tai del to,kad dazniausiai ilgiausia gaunu pamiegot 5 val. Ir tai su naktiniais kelinejimaisias
Puikiai tave suprantu. Kai mano vaikai buvo maži, aš irgi užmigdavau staigiai,nes visuomet miego trūkdavo. Kai auginau pirmąjį sūnų, pirmuosius jo metus kaip zombė vaikščiojau- man buvo vienodai, ar diena, ar naktis...Kad tik gaučiau nugriūti ir pamiegoti...
...Bet kiek yra moterų, negalinčių susilaukti vaikų, kurios bet ką atiduotų už tokį tavo kėlinėjimąsi naktį prie vaiko...
Juk niekuomet nevertinam to, ką turim...
Vaikai yra didžiulis stebuklas, patys geriausi mūsų mokytojai ir auklėtojai...Kartais žiūriu į juos ir galvoju: kas aš būčiau dabar, jeigu ne jie? Kokia aš būčiau, jei jie būtų puikiai miegoję nuo gimimo, nesirgę ir t.t.
Va, sėdžiu, galvoju, jog ir aš norėsiu kada nors tapti mamuliuku Būčiau griežta savo vaikams, bet teisinga. Ar kada nors minėjau, jog be galo mėgstu skaityti straipsnius, knygas apie vaikų psichologiją bei jų auklėjimą? Ooo, tai bene atskiras mano hobis. Apskritai mėgstu paskaitinėti apie psichologiją, kadangi bent kažkiek ją išmanydama gali manipuliuoti žmonėmis. Smagu. Kadangi savo tėvam esu vienturtė (na, tiksliau tik mamai), tai kad anie būtų kaip visi padorūs seneliai, tai reiks ateity pasirūpinti bent keliais mažyliais Ir šiaip būčiau kietas mamuliukas Hipė Pankė Ar dar kažkas O be mūsų pasaulis būtų ne toks gražus
Sveikutes
pagaliau parsiradau namo. Paskaicius Jus darosi smagu, kad visoms siandien sekesi puikiai As siandien susitvarkiau su darbu viska, susipazinau su Manta gyvai ir net su jos mazaja dukryte Labai fainas kudikis, labai bijojau, kad neatpiltu ant manes, o ji ir atpyle Na, tai dar karta pasitvirtino, kad atsitinka tai ko labiausiai bijom, tai va nebijokit ir viskas bus ciki Tik va busVakares jau labai pasiilgau, kur ji dingus, uzsikasus darbais vargsiuke...
Grizau namo po tokios begimo dienos, pavalgiau, aptingau ir liudnumas apeme...einu skaityt pasamones galia...
Iki greito paplepejimo
pagaliau parsiradau namo. Paskaicius Jus darosi smagu, kad visoms siandien sekesi puikiai As siandien susitvarkiau su darbu viska, susipazinau su Manta gyvai ir net su jos mazaja dukryte Labai fainas kudikis, labai bijojau, kad neatpiltu ant manes, o ji ir atpyle Na, tai dar karta pasitvirtino, kad atsitinka tai ko labiausiai bijom, tai va nebijokit ir viskas bus ciki Tik va busVakares jau labai pasiilgau, kur ji dingus, uzsikasus darbais vargsiuke...
Grizau namo po tokios begimo dienos, pavalgiau, aptingau ir liudnumas apeme...einu skaityt pasamones galia...
Iki greito paplepejimo
QUOTE(Guosste @ 2007 04 24, 20:20)
Guosste
koks nuostabus avataras! Kaip laikaisi?
QUOTE(LinetaBlue @ 2007 04 24, 19:26)
aciu laikausi neblogai siomis dienomis ...gal svieseja kiek ir mano sieloj
kaip jus visos laikotes ?
QUOTE(vaižgantė @ 2007 04 24, 17:51)
Vaikai yra didžiulis stebuklas, patys geriausi mūsų mokytojai ir auklėtojai...Kartais žiūriu į juos ir galvoju: kas aš būčiau dabar, jeigu ne jie?
Taip, iš tiesų - stebuklas. Aš dažnai žiūriu į savo mažiukę ir džiaugsmu netveriu, kad ją turiuIš tiesų, tos bemiegės naktys vargina, ypač pirmus metus, mūsų mažė naktį prabusdavo vos ne kas 20 min., užmigdai, o pats nei užsnūsti nespėji, ji vėl gyva Bet kažkaip vis didyn, tuo vargo su miegeliu mažiau.Dabar jau kiti poreikiai.
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 04 24, 18:10)
Va, sėdžiu, galvoju, jog ir aš norėsiu kada nors tapti mamuliuku Būčiau griežta savo vaikams, bet teisinga. Ar kada nors minėjau, jog be galo mėgstu skaityti straipsnius, knygas apie vaikų psichologiją bei jų auklėjimą? Ooo, tai bene atskiras mano hobis.
Dujokaukee, ar nemąstai savo hobį susieti tiesiogiai su specialybės pasirinkimu? Psichologija, soc.pedagogas...?
QUOTE(LinetaBlue @ 2007 04 24, 18:13)
As siandien susitvarkiau su darbu viska, susipazinau su Manta gyvai ir net su jos mazaja dukryte Labai fainas kudikis, labai bijojau, kad neatpiltu ant manes, o ji ir atpyle
Būna, kad atpila, o tai tu ko taip bijojai? Pratinkis, reiks
QUOTE(Guosste @ 2007 04 24, 18:20)
...uzbegau ir jus pasveikinti su siltu oru
Nebepažinau Guosste tavęs Tokia pasikeitusi!
Papildyta:
pepilota, kaip tu jautiesi? Kaip tavo nugarytė?
QUOTE(Vijurka @ 2007 04 24, 20:38)
na, teko keist avatara
QUOTE(Vijurka @ 2007 04 24, 21:38)
Dujokaukee, ar nemąstai savo hobį susieti tiesiogiai su specialybės pasirinkimu? Psichologija, soc.pedagogas...?
Iš esmės tai norėčiau Labai norėčiau. Bet va, kad daug tų studijuojančių, o ar labai jau tų psichologų reikia? Ir kuo aš dirbsiu baigusi psichologiją? Stodama aš konkrečiai galvoju apie realią naudą baigus vienokią ar kitokią specialybę, o, kaip žinia, pvz. kaip buhalteriams, darbo visuomet bus. Nesvarbu, jog ta buhalterija man kaip arkliui geometrija, bet ką jau padarysi. Patinka ar nepatinka, o valgyt tai norėsi. Todėl, deja, teks man rinktis finansus, nors psichologija gal būtų ir arčiau širdies. Bet va čia irgi yar vienas barjeras, jog man yra sunku su žmonėmis bendrauti. Nors... kas žino, gal įsivažiavus ir nebebūtų taip sunku. Iš tiesų tai mano pasirinkimą daugiau lemia ne asmeninės ambicijos, o spaudimas iš aplinkinių, giminių ir etc. Visi pasisako tik už ekonomiką, finansus, todėl slegiama šios peršamos nuomonės man visgi teks paklūsti šiai nuomonei. Gaila. Nors, nežinau. Nežinau nei ką rinktis, nei ką daryti.
QUOTE(Guosste @ 2007 04 24, 19:43)
...na, teko keist avatara [/color]
Jaučiu, kad emocinė būsena ir nuotaika dabar pas tave puiki
Bet retai pas mus užsuki