QUOTE(Satina @ 2007 04 24, 13:44)
Gal esat kuri nors nugalėjusi nemigą konstruktyvių minčių būdu?
O kas sukelia tavo nemigą? Labai pavargsti darbe, bendrauti su tave "išsunkiančiais" žmonėmis, esi nervinga...?
Na, nesu aš vaižgantė, nediagnozuosiu miego sutrimo, bet kaip minčių dėka save nuraminti prieš miegą, pacituosiu:
"Lėtai, ramiai, su meile kartokite pieš miegą:
Mano kojų pirštai atsipalaidavę, mano kulkšnys atsipalaidavusios, mano pilvo raumenys atsipalaidavę, mano širdis ir plaučiai atsipalaidavę, mano plaštakos ir rankos atsipalaidavusios, mano veidas atsipalaidavęs, mano akys atsipalaidavusios, visas mano protas ir kūnas yra atsipalaidavęs.
Aš noriai visiems viską atleidžiu ir iš visos širdies linkiu jiems darnos, sveikatos,ramybės ir visų kitų gyvenimo gėrybių. Esu taikus, šaltakraujis, linksmas ir ramus. Ilsiuosi saugiai ir ramiai. Kai suvokiu, kad manyje glūdi dieviškieji pradai, mane apgaubia nesudrumsčiama tyla, visą mano esybę persmelkia neapsakoma ramybė. Žinau, kad dvasios pakilimas ir meilė išgydys mane.
Apsigaubiu meilės skraiste ir užmiegu, visiems linkėdamas gero. Ramybė sergsti mane visą naktį, todėl ryte prabundu apimtas dvasios pakilimo ir meilės. Aplink mane apibrėžtas meilės ratas. Man nebaisus joks blogis, nes Tu esi su manimi. Miegu ramiai, prabundu su šypsena ir Jame gyvenu, judu ir džiaugiuosi savo būtimi" /"Jūsų pasąmonės galia", psl. 192 /