Įkraunama...
Įkraunama...

5d. jau pozityvisčių mergaičių

QUOTE(Satina @ 2007 04 24, 13:44)
Gal esat kuri nors nugalėjusi nemigą konstruktyvių minčių būdu?

O kas sukelia tavo nemigą? Labai pavargsti darbe, bendrauti su tave "išsunkiančiais" žmonėmis, esi nervinga...?
Na, nesu aš vaižgantė, nediagnozuosiu miego sutrimo, bet kaip minčių dėka save nuraminti prieš miegą, pacituosiu:
"Lėtai, ramiai, su meile kartokite pieš miegą:
Mano kojų pirštai atsipalaidavę, mano kulkšnys atsipalaidavusios, mano pilvo raumenys atsipalaidavę, mano širdis ir plaučiai atsipalaidavę, mano plaštakos ir rankos atsipalaidavusios, mano veidas atsipalaidavęs, mano akys atsipalaidavusios, visas mano protas ir kūnas yra atsipalaidavęs.
Aš noriai visiems viską atleidžiu ir iš visos širdies linkiu jiems darnos, sveikatos,ramybės ir visų kitų gyvenimo gėrybių. Esu taikus, šaltakraujis, linksmas ir ramus. Ilsiuosi saugiai ir ramiai. Kai suvokiu, kad manyje glūdi dieviškieji pradai, mane apgaubia nesudrumsčiama tyla, visą mano esybę persmelkia neapsakoma ramybė. Žinau, kad dvasios pakilimas ir meilė išgydys mane.
Apsigaubiu meilės skraiste ir užmiegu, visiems linkėdamas gero. Ramybė sergsti mane visą naktį, todėl ryte prabundu apimtas dvasios pakilimo ir meilės. Aplink mane apibrėžtas meilės ratas. Man nebaisus joks blogis, nes Tu esi su manimi. Miegu ramiai, prabundu su šypsena ir Jame gyvenu, judu ir džiaugiuosi savo būtimi" /"Jūsų pasąmonės galia", psl. 192 /
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 24 balandžio 2007 - 14:04
QUOTE(Palomita @ 2007 04 24, 15:50)
As tai apie save galvoju: Kad neturiu "Skonio"
Kad kas mane i parduotuve ir i kirpykla nusitemptu!
  ax.gif  blush2.gif  ax.gif  blush2.gif

Būčiau šalia - nusitempčiau cool.gif Esu, neva, kvalifikuota menininkė. Su diplomu "papildomo ugdymo" hihihi.gif Bet vis vien diplomas didis.gif Keturi metai dailės mokykloj kaip reikalas išugdo meninį skonį victory.gif
Atsakyti
Niu tai ziuriu pajudejot i prieki kol man zaliuzes dejo. Su tais meistrais tai vargas. laukiau nuo ryto, net maudytis nejau, kad is duso neistrauktu. Aisku atvaziavo pora val. veliau nei zadejo doh.gif

Jau zinokit einu link pasveikimo. Rytoj paskutinis vizitas pas gyd. Jau jei i darba uzsimaniau, tai zenklas, kad kaip reikiant uzsisedejau lotuliukas.gif

Mano planas toks: kol suzinosiu, kad laukiuosi po truputi mesiu svori. Noriu patikti sau ir prisipirkt nauju drabuzeliu vasarai ax.gif

Ziuriu, kad gal svijautos gerinima reik pradet derint su isvaizdos gerinimu, nes jau pati sau schmoll.gif Lasinukai, blyski oda ir t.t. doh.gif

Lineta, tu - tikra saunuole!!!! baltai pavydziu jusu pasimatymu blush2.gif Tikiuosi, kad ir mums su Liepsnele pavyks tongue.gif
Atsakyti
Žiūriu kiek pasikeitimų teigiamų per porą valandų mirksiukas.gif Dujokaukee, tikrai nustebinai.. Kokių dar staigmenų pateiksi ax.gif?
Palomita, aš ir visai po parduotuves pavaikštinėt norėčiau..
Satina, kai rasi recepta ir man pasakyk, mane kartais ir nemiga pakankina blush2.gif
Lineta, šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kresida: 24 balandžio 2007 - 14:13
Kresida, nesuprantu, ir kuo as cia jus taip stebinu? unsure.gif Prasome paaiskinti lotuliukas.gif

Dujokaukee's pranesimas:

Is anglu iskaitos gavau 10, o is lietuviu - 8 clap.gif clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dujokaukee: 24 balandžio 2007 - 14:35
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 04 24, 15:21)
Kresida, nesuprantu, ir kuo as cia jus taip stebinu? unsure.gif Prasome paaiskinti lotuliukas.gif

Daug kuo lotuliukas.gif Charakteriu, mąstymu, pomėgiais. Bet aš teigiama prasme..tik va nuotaikų kaita trikdo..Bet čia praeinantis dalykas..
Sveikinu, šaunuolė.. 4u.gif
Atsakyti
[quote=Vijurka,2007 04 24, 13:51]

Na, nesu aš vaižgantė, nediagnozuosiu miego sutrimo, bet kaip minčių dėka save nuraminti prieš miegą, pacituosiu:

Mergaitės, gal nereikia taip manęs minėti? Ką? 4u.gif

Aš taip pat, kaip visos mirtingosios, turiu rūpesčių dėl miego. Užmigti negali tada, kai daug visokių rūpesčių prisikaupę. Galvoji, galvoji, galvoji...ir laikui bėgant tai virsta įpročiu. Juk su savimi gali būti tik tada, kai į lovą atsiguli...
Nemanau, kad vizualizacijos gali padėti užmigti...Bent jau man...Jeigu sugebėtume pakeisti savo požiūrį į problemas, tada jų nebeliktų...O neliktų problemų- dingtų ir nemigos...Juk tuomet, kai jaučiamės laimingos, nemigos nekamuoja...
Atsakyti
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 04 24, 15:21)

Dujokaukee's pranesimas:

Labai džiaugiuos su tavim ir už tave. Net neabejojau, kad panašiai ir nutiks. Vadinas, ta lietuvių k. įskaitoj prašnekėta minutė buvo kokybiška thumbup.gif
klausimėlis: O basučių nenusipirkai?.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alan @ 2007 04 24, 17:19)
Labai džiaugiuos su tavim ir už tave. Net neabejojau, kad panašiai ir nutiks. Vadinas, ta lietuvių k. įskaitoj prašnekėta minutė buvo kokybiška  thumbup.gif
klausimėlis: O basučių nenusipirkai?..  4u.gif

Tai kad nebuvo tokių, kokių norėčiau cool.gif Bus dar laiko - nusipirksiu. Juk į paskutinį skambutį basom neisiu lotuliukas.gif

Pastebėjau, jog paskutiniuoju metu man ima sektis. g.gif Keista kažkaip blink.gif Aš taip nepratusi unsure.gif Dabar prisipažinkit geruoju, kas kaltas dėl mano sėkmių wub.gif
Atsakyti
[quote=vaižgantė,2007 04 24, 15:04]
[quote=Vijurka,2007 04 24, 13:51]

Mergaitės, gal nereikia taip manęs minėti? Ką? 4u.gif

Aš taip pat, kaip visos mirtingosios, turiu rūpesčių dėl miego. Užmigti negali tada, kai daug visokių rūpesčių prisikaupę. Galvoji, galvoji, galvoji...ir laikui bėgant tai virsta įpročiu. Juk su savimi gali būti tik tada, kai į lovą atsiguli...
Nemanau, kad vizualizacijos gali padėti užmigti...Bent jau man...Jeigu sugebėtume pakeisti savo požiūrį į problemas, tada jų nebeliktų...O neliktų problemų- dingtų ir nemigos...Juk tuomet, kai jaučiamės laimingos, nemigos nekamuoja...
[/quote]

Jau tada nera laimingesnio zmogaus nei as... Jau kai gaunu atsigult, tai per kelias minutes ir uzmiegu... tfu tfu tfu....
O gal tai del to,kad dazniausiai ilgiausia gaunu pamiegot 5 val. Ir tai su naktiniais kelinejimaisias
Atsakyti
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 04 24, 14:21)

Nu štai, o ašaros upeliais tekėjo (be jokio reikalo) mirksiukas.gif Šaunuolė mūsų Dujokaukytė! bigsmile.gif Sakiau gi, kad daug pasieks wub.gif

Ir ji dar klausia, kokia jos sėkmės priežastis? lotuliukas.gif Su mumis susidėjai, tai jau dabar ir nebus kitaip, tik seksis ir seksis tongue.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 24 balandžio 2007 - 15:35
QUOTE(Vijurka @ 2007 04 24, 17:26)
Nu štai, o ašaros upeliais tekėjo (be jokio reikalo) mirksiukas.gif Šaunuolė mūsų Dujokaukytė! bigsmile.gif Sakiau gi, kad daug pasieks wub.gif

Ir ji dar klausia, kokia jos sėkmės priežastis? lotuliukas.gif Su mumis susidėjai, tai jau dabar ir nebus kitaip, tik seksis ir seksis tongue.gif  4u.gif

Taip, aš tikra šaunuolė smartass.gif

Tebūnie pašlovintos pozityvistės notworthy.gif

"...ir nuo to laiko visi gyveno ilgai ir laimingai." blush2.gif
Atsakyti