Įkraunama...
Įkraunama...

5d. jau pozityvisčių mergaičių

QUOTE(Vijurka @ 2007 04 24, 14:08)
Nu, mes žinom, kad esi šaunuolė 4u.gif
Palomita, galiu pasidomėti, kieno paskatinta apsistojai ir gyveni dabar Vilniuje? mirksiukas.gif

O kodel? O kam? Xi xi xi...
Atsakyti
QUOTE(Palomita @ 2007 04 24, 13:20)
O kodel? O kam? Xi xi xi...

O ką, negalima sužinot nieko apie tamsta? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijurka @ 2007 04 24, 14:23)
O ką, negalima sužinot nieko apie tamsta? tongue.gif

Pajuokavau... smile.gif
Dabar nepamenu, gal minejau, gal ne,,,, bet del MEILES.... blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
O aš savo meilę parsitempiau iš Vilniaus, t.y. jis pats persikraustė ir susituokėme wub.gif
Ar ne apie tavąją mylimą vakar kalbėjome, kad jis valdingas? Ir tu jauti, kad nesi savimi, šalia jo. Ar kažką painioju?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 24 balandžio 2007 - 13:31
QUOTE(Vijurka @ 2007 04 24, 14:29)
O aš savo meilę parsitempiau iš Vilniaus, t.y. jis pats persikraustė ir susituokėme wub.gif
Ar ne apie tavąją mylimą vakar kalbėjome, kad jis valdingas? Ir tu jauti, kad nesi savimi, šalia jo. Ar kažką painioju?

TAIP, taip katineli... Apie ta pati... Bet vis tiek myliu... wub.gif
Atsakyti
[quote=Palomita,2007 04 24, 13:06]

O Vaizgante, as taip pat noriu pakeisti sukuosena, bet esu Vilniuje naujoke, gal patartum kur nueiti?
Aciu...[/color]

Neturiu nuolatinės kirpėjos. Kerpuosi kirpykloje Pilaitėje, netoli savo namų. Ar gerai apkirpo, pasakysiu tik tada, kai galvą išsiplausiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomita @ 2007 04 24, 13:33)
TAIP, taip katineli... Apie ta pati... Bet vis tiek myliu... wub.gif

Žinoma, kad mylėk, meilė-tai gyvenimo variklis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijurka @ 2007 04 24, 14:39)
Žinoma, kad mylėk, meilė-tai gyvenimo variklis 4u.gif

Zinai, ka dar, as manau!?
Jei kalbi - SUSIKALBI! As biskuti per mazai tai darau... Uz tai esu su jumis - vis mokausi.... 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės. Gal esat kuri nors nugalėjusi nemigą konstruktyvių minčių būdu?
Atsakyti
QUOTE(Satina @ 2007 04 24, 14:44)
Sveikutės. Gal esat kuri nors nugalėjusi nemigą konstruktyvių minčių būdu?

:
Cia turbut apie tas ligas kalba bus......Bet lauk, kol labiau patyrusios eteryje pasirodys... mirksiukas.gif
Atsakyti
Alan, Vijurka, dėkui už šiltus žodius wub.gif

Ir išėjo Dujokaukee apsipirkti už pustrečio šimto litų doh.gif Užtad dabar turiu bridžus, raudoną palaidinę, margą vasarišką palaidinukę, porą raštuotų puskojinių ir kojinių tongue.gif Ir dar ledųųų bigsmile.gif

Ai va, tapybos tikrai nemesiu, galbūt ir dar vieną tapybos darbą parodysiu biggrin.gif O gal net ir du bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 04 24, 14:48)
Alan, Vijurka, dėkui už šiltus žodius wub.gif

Ir išėjo Dujokaukee apsipirkti už pustrečio šimto litų doh.gif Užtad dabar turiu bridžus, raudoną palaidinę, margą vasarišką palaidinukę, porą raštuotų puskojinių ir kojinių tongue.gif Ir dar ledųųų bigsmile.gif

Ai va, tapybos tikrai nemesiu, galbūt ir dar vieną tapybos darbą parodysiu biggrin.gif O gal net ir du bigsmile.gif

As tai apie save galvoju: Kad neturiu "Skonio"
Kad kas mane i parduotuve ir i kirpykla nusitemptu!
ax.gif blush2.gif ax.gif blush2.gif
Atsakyti