Įkraunama...
Įkraunama...

5d. jau pozityvisčių mergaičių

QUOTE(Dujokaukee @ 2007 04 24, 10:52)
per išleistuves apsirengsiu hipiškai, su hipiška suknele hipiškai motyvais, apsiraišiosiu riešus virvagaliais ir pušensiu kiek telpa. Gal manęs neatsimins, kaip geros pašnekovės, tai bent jau prisimins kaip visišką prieplauką. (Šis  paskutinis sakinys buvo labai pozityvus ir optimistiškas.)

O ar tau labai svarbu kokia tave prisimins,a mirksiukas.gif ? Kiekvienas vis kitaip tave "mato" ir per tiek metų visi vienas apie kitą turi nuomones. O prie egzo tave prileis tikrai, pamatysi mirksiukas.gif. Taip kad ruoškis egzui ir tikiu kad po egzo šypsosies console.gif
Atsakyti
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 04 24, 10:57)
Nežinau. Kad dar aš net anglų įskaitos pažymio nežinau. Tikriausiai aš vienintelė, kaip visada, kuri nežinau, nes paprasčiausiai nesidomiu. Gal ryt. Jei sužinosiu, parašysiu. Tikriausiai.

niu kas cia su tavim darosi, a?:)nezinai, nes nepasiklausi kur reikia. o kad domiesi tai faktas, tau tai svarbu kaip pastebejom smile.gif
gerai, ciuoziu jau as nuo kompo, o tu pranesk naujienas:)uzduotis - susizinoti pazymius mirksiukas.gif
pacituosiu dar savo bosa "neverk, koki noresi toki gausi" (cia jis visais gyvenimo atvejais taiko) 4u.gif
Atsakyti
thumbup.gif As zinau, kad ta atestacija as islaikysiu ir kitu kalbu buti negali net buti thumbup.gif . bet nuo to laukimo ir nervo net skrandi skauda doh.gif Laikykit vis dar kumsciukus mergaites. Aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LinetaBlue @ 2007 04 24, 12:50)
thumbup.gif As zinau, kad ta atestacija as islaikysiu ir kitu kalbu buti negali net buti  thumbup.gif . bet nuo to laukimo ir nervo net skrandi skauda doh.gif  Laikykit vis dar kumsciukus mergaites. Aciukas  4u.gif

laikom laikom thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Tikriausiai šiandien visa ko geriausias sprendimas būtų nusiraminimas cool.gif Taip ir padarysiu. Eisiu apsipirkti thumbup.gif Man reikia hipiškų basučių prie būsimos hipiškos suknelės user posted image

P.S. į avatarą įsidėjau savo tapybos darbą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 04 24, 12:06)
Tikriausiai šiandien visa ko geriausias sprendimas būtų nusiraminimas cool.gif Taip ir padarysiu. Eisiu apsipirkti thumbup.gif Man reikia hipiškų basučių prie būsimos hipiškos suknelės user posted image

P.S. į avatarą įsidėjau savo tapybos darbą ax.gif

WOW... mieloji... giliai žvelgi... Aš nustebinta ir sužavėta...
Naujas čia žmogus esu, nors skaitinėju seniai. Reikštis veikiausiai dar nepribrendau, bet šitos merginos mintys... Jergutėliau, taigi aš, Dujokaukee, galėčiau būt tavo mama, o mintis tavas skaitau kaip savas. Iš hipiško amžiaus ir pažiūrų neišaugau iki šiol...
Gero tau apsiprekinimo. Viskas tau seksis. Nė neabejoju.
Ir neužleisk tapybos, nieku gyvu neužleisk... wow... wub.gif
Atsakyti
Šiandien pabudau su skaudančia galva. Galvoju- ką čia tokio sumislyti? Ir nudrožiau į kirpyklą. Rezultatas toks, kokio ir tikėjausi- ir apkirpo, ir gavos skausmas dingo...Dar truputį spaudžia kaktoje, bet tuoj knygas pavartysiu, kokius taškus verta pasispaudyti... biggrin.gif
Atsakyti
Dujokaukyte, o aš apie tave visą rytą galvojau ir siunčiau tau tik gerą energiją ax.gif Nenusimink, vis pasiekimai ar tavęs laukia priekyje mirksiukas.gif O jei sunkiau kalbėt žodžiu, gal gali paprašyt mokytojos, kad leistų raštu atsakinėti? Pas mus klasėje buvo panelė, kuri taip darydavo, mokytojai visai tolerantiški jos atžvilgiu buvo...
Stebiu tave ir keista, kodėl tokios sielos žmogus, kuris išmąsto tokius viražus yra tylus realybėje? Juk tavęs aplinka (klasiokai) visai nepažįsta, kokią mes matome tave, skaitydamos tavo mintis.
O piešinukas tavo liuxovas, tikrai nemesk piešimo smile.gif
O kur busVakarė, šiandien? g.gif
Atsakyti
O kur busVakarė, šiandien? g.gif
[/quote]

Taigi ji vakar sake, kad "iki rytojaus vakaro". Tai turbut vakare prisijungs g.gif
Atsakyti
Mergaites!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

islaikiau ta baisiaja atestacija darbe drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Niu ar as ne saunuole thumbup.gif Dabar lekiu susitikti su Manta ir jos mazyle. Turejo dar prie musu ir busVakare prisijungti, bet siandien ji labai uzsiemus ir neteks mums susimatyti verysad.gif Niu bet as ja dar pagausiu sia savaitele ax.gif
Sekmes ir iki greito paplepejimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 04 24, 13:09)
Šiandien pabudau su skaudančia galva. Galvoju- ką čia tokio sumislyti? Ir nudrožiau į kirpyklą. Rezultatas toks, kokio ir tikėjausi- ir apkirpo, ir gavos skausmas dingo...Dar truputį spaudžia kaktoje, bet tuoj knygas pavartysiu, kokius taškus verta pasispaudyti... biggrin.gif

Laba diena visoms!

O Vaizgante, as taip pat noriu pakeisti sukuosena, bet esu Vilniuje naujoke, gal patartum kur nueiti?
Aciu...

Papildyta:
QUOTE(LinetaBlue @ 2007 04 24, 13:56)

islaikiau ta baisiaja atestacija darbe drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  Niu ar as ne saunuole  thumbup.gif  Dabar lekiu susitikti su Manta ir jos mazyle. Turejo dar prie musu ir busVakare prisijungti, bet siandien ji labai uzsiemus ir neteks mums susimatyti  verysad.gif Niu bet as ja dar pagausiu sia savaitele  ax.gif
Sekmes ir iki greito paplepejimo  4u.gif

SVEIKINU! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LinetaBlue @ 2007 04 24, 12:56)
islaikiau ta baisiaja atestacija darbe drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  Niu ar as ne saunuole

Nu, mes žinom, kad esi šaunuolė 4u.gif

QUOTE(Palomita @ 2007 04 24, 12:57)
bet esu Vilniuje naujoke...

Palomita, galiu pasidomėti, kieno paskatinta apsistojai ir gyveni dabar Vilniuje? mirksiukas.gif
Atsakyti