Įkraunama...
Įkraunama...

5d. jau pozityvisčių mergaičių

QUOTE(liepsnele @ 2007 04 23, 21:05)
Turi galvot, ne kad NORIU, bet isivaizduot, kaip gerai islaikai, viskas pasiseka ir kaip viskas toliau einas.  4u.gif

QUOTE(Giedrut @ 2007 04 23, 21:12)
ne taip formuluoji mintis:) geriau sakyk, kad jau istojai ar jau islaikiai egza:)

Mat kaip. g.gif Pjaunasi su mano negatyvizmu, bet ko jau nepadarysi vardan... o vardan ko? blink.gif Ir kas man iš tos laimės ir iš tos garbės... lotuliukas.gif O tai ką tada man daryti su savo "Noriu"? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dujokaukee: 23 balandžio 2007 - 20:35
Manta, aaaaaaauuuuuuuuuuuu, paskaityk AZ ir duok ats mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(LinetaBlue @ 2007 04 23, 22:40)
Manta, aaaaaaauuuuuuuuuuuu, paskaityk AZ ir duok ats mirksiukas.gif

oi, jau dingo...
Atsakyti
Sveikos, kol perskaičiau ką prirašėt, jau akys lipti pradėjo, taip miego noriu, todėl aš labai trumpai:)
Vaižgante AČIŪ 4u.gif Kitą kartą pasakysiu už ką..
Tuo pačiu ir busVakarei ačiū sakau. Beje rytoj vyksta ten kokis susitikimas tarp pozityvisčių kauniečių ar ne? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 04 23, 20:21)
...naturalu, kad islieta energija be apsaugos persiduoda. Vijurka, palisk po vandens srove- nuplaus! Vanduo turi stebuklingas galias!
Pacios matot, kiek aplinkui asmenu su vieno ar kito pobudzio "negalia". Mes "svaresnem" mintym lyg tycia cia susiburem ir palaikom draugiskai viena kita... Kas zino, kur link pasuks musu keliai. Pirmieji musu zingsniai jau rodo, kad pradedam isiklausyt ir mastyt giliau..

Tu visiškai teisi, busVakare (retai kada tau mintyse paprieštarauju mirksiukas.gif ), pavargstame nuo kitų minčių,nuotaikų, bėdų. Labai norėčiau kada "atrast" laiko išmokt užsidėt "bloką" nuo viso to nereikalingo srauto, liejamo ant mūsų, gyvent iš tiesų būtų kur kas lengviau (emociškai). Būtinai palysiu po galinga vandens srove ir atgausiu jėgas 4u.gif
Šiandien truputį paskaitinėjau knygą "Jūsų pasąmonęs galia" ir radau labai gerą mintį, kuri gal ir pepilota, tau patiks mirksiukas.gif "...visiškai susipainiojau ir pasimečiau; kodėl negaunu jokio atsakymo? Taip galvodami jūs neutralizuojate savo maldą. Tarsi kareivis, žygiuojate vietoje, naudojate energiją, tačiau nejudate į priekį. Atsipalaiduokite. Išmeskite viską iš galvos. Ramiai kartokite:
Mano pasąmonė žino atsakymą. Dabar man jį siunčia. Aš dėkoju, nes esu įsitikinęs, kad neribotas mano pasąmonės intelektas žino viską ir tuoj pateiks man idealų atsakymą. Tvirtu savo įsitikinimu išlaisvinu didingas, triumfuojančias pasąmonės jėgas. Aš džiaugiuosi, kad taip yra".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 23 balandžio 2007 - 21:01
...Pasiūlėt palįsti po vandeniu, tai ir palindom.Abi su dukra biggrin.gif Galim apsiplovusios jau ir miegoti eiti. Manau, kad šiąnakt išsimiegosiu, nes po vandens procedūrų dukra geriau jaučiasi.
Atsakyti
Labanaktukas mergaites 4u.gif saldziausiu ir graziausiu Jums sapneliu smile.gif bei gero poilsio smile.gif
Atsakyti
Labanakt, mergytes!!! Iki rytojaus!!!
Ramaus visoms miegelio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 04 23, 21:21)
Kaip gerai kai nera www.supertetis.lt  lotuliukas.gif Nu kr but matyta: mamos dienom, tetes naktim...

..yra www.supervyras.lt.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 04 23, 21:34)
Mat kaip. g.gif Pjaunasi su mano negatyvizmu, bet ko jau nepadarysi vardan... o vardan ko? blink.gif  Ir kas man iš tos laimės ir iš tos garbės... lotuliukas.gif O tai ką tada man daryti su savo "Noriu"? blink.gif

vardan to, kad maziau butu negatyvizmo! smile.gif Kad griutu sunkios sienos, kuriomis skiri save nuo pasaulio, kad lengviau kvepuot paliktu smile.gif
O noru niekur padet nereikia, noret galima, bet jei nori kad pildytusi, reik galvot, ne kaip as noriu, bet isivaizduot, kaip tai pasiseka. Juk jei nori, tai nori, kad tas noras pildytus?
Papildyta:
QUOTE(pepilota @ 2007 04 23, 20:33)
Ir pasakiau sau: dabar as varinesiu po klubus ir siaip linksmai leisiu laika, jei atsiras man patinkantis zmogus, leisiuosi su juo i neipareigojancius santykius.

biggrin.gif as irgi panasiai masciau, tik taip ir dariau - varinejau po klubus, bet nesileidau i jokius santykius ax.gif . Kol viena diena pajutau rimtu santykiu poreiki, pajutau, kad jau "issigydziau" nuo blogu santykiu.
Atsakyti
Labas Rytas Grazuoles 4u.gif

siandien oras jau grazesnis pas mus ir saulyte po trupuciuka lenda, tikiuosi bus smagi dienele visoms mirksiukas.gif
Turiu Jums prasyma, prasau laikykit uz mane kumstukus ir spygutes nuo kokios 10.00 iki 13.30, nes pas mane darbe bus atestacija ir mano darbo kokybes tikrinimas, taigi, butinai turiu praeiti si dalykeli, nors ir dirbu puikiai, tie atestuotojai gali prisigalvoti ko nors. Taigi, as tikiu ir zinau, kad siandien man viskas seksit, o Jus mane dar palaikysit thumbup.gif
Geros ir Jums dieneles 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas!
Rask laiko būti draugiškas-tai kelias į laimę. Rask laiko svajoti-tai pakylės tave iki žvaigždžių. Rask laiko mylėti ir būt mylimas-tai Dievų pirvilegija.Ras laiko apsidairyti aplinkui-juk diena per trumpa, kad galvotum tik apie save. Rask laiko nusijuokti-juk tai sielos muzika. 4u.gif
LinetaBlue, būtinai tave palaikysime!
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Labas rytas!

Rytas puikus, persodinau pora geliu, labai fainiai apsishopinau, kazkokia moteriske net padejo susikrauti prekes! Neitiketina! (cia turbut reiketu pamineti, kad as negaliu pakest apsipirkinejimo)

Ir net parasiau pusbrolio, kad The Secret parsiustu. BET. Sake, yra daug tu The Secret emuleje, patarkite, kaip atskirti, kuri reikia siusti???
Atsakyti