QUOTE(LinetaBlue @ 2007 04 23, 19:50)
Darau tuos pratimukus, kur pavyzdziui reikia pasinerti i snaudulio busena ir pasamoneje susikurti galutini rezultata, na matyti tai, kaip noretum, kad butu. Man sitas labiausiai patinka darau vakare pries einant miegot ir ryte, net anksciau uzsistatau budilnika ir po to dar leidziu sau pasnausti ir isivaizduoti O po to kartoju tam tikras frazes del sekmes, klestejimo, pinigu...tik nezinau ka del meiles reikia sakyti, iki tos vietos nedaskaiciau dar. O Tu gal ir darai ka nors?
Saunuole Nestovi vietoj, judi. Pasieksi savo! Tikiuos, jau taip nebesikamuoji del issiskyrimo. As po savo issiskyrimu supratau, kad kol neismoksi priimt to kaip gyvenimo dalies ir visada pasikliaut ir dziaugtis savimi, neiseis sukurt rimtu santykiu.
Ech, kad man del darbines veiklos taip viskas aisku butu, del santykiu kazkaip labai jauciu, koks turi but poziuris ir tt ir galiu kitiem bandyt padet del to, o vat del darbu pati blaskaus.
Papildyta:
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 04 23, 20:00)
Op, va žinau, ką reikės prieš užmiegant man kas vakarą kartoti, kokias frazes, pratimukus. Tikiuos pasiseks. "Noriu įstoti į MRU finansų ekonomiką... noriu įstoti į MRU finansų ekonomiką... ..." Ne, visų pirma būtų "Noriu gerai išlaikyti matematikos egzaminą..." O tada, norams išsipildžius, jau švęsim ir apie meilę galvosim
Turi galvot, ne kad NORIU, bet isivaizduot, kaip gerai islaikai, viskas pasiseka ir kaip viskas toliau einas.