Įkraunama...
Įkraunama...

5d. jau pozityvisčių mergaičių

QUOTE(LinetaBlue @ 2007 04 23, 19:50)
Darau tuos pratimukus, kur pavyzdziui reikia pasinerti i snaudulio busena ir pasamoneje susikurti galutini rezultata, na matyti tai, kaip noretum, kad butu. Man sitas labiausiai patinka thumbup.gif  darau vakare pries einant miegot ir ryte, net anksciau uzsistatau budilnika ir po to dar leidziu sau pasnausti ir isivaizduoti  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  O po to kartoju tam tikras frazes del sekmes, klestejimo, pinigu...tik nezinau ka del meiles reikia sakyti, iki tos vietos nedaskaiciau dar. O Tu gal ir darai ka nors?

Saunuole thumbup.gif Nestovi vietoj, judi. Pasieksi savo! Tikiuos, jau taip nebesikamuoji del issiskyrimo. As po savo issiskyrimu supratau, kad kol neismoksi priimt to kaip gyvenimo dalies ir visada pasikliaut ir dziaugtis savimi, neiseis sukurt rimtu santykiu.

Ech, kad man del darbines veiklos taip viskas aisku butu, del santykiu kazkaip labai jauciu, koks turi but poziuris ir tt ir galiu kitiem bandyt padet del to, o vat del darbu pati blaskaus.
Papildyta:
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 04 23, 20:00)
Op, va žinau, ką reikės prieš užmiegant man kas vakarą kartoti, kokias frazes, pratimukus. ax.gif Tikiuos pasiseks. "Noriu įstoti į MRU finansų ekonomiką... noriu įstoti į MRU finansų ekonomiką... ..." notworthy.gif Ne, visų pirma būtų "Noriu gerai išlaikyti matematikos egzaminą..." blush-anim-cl.gif O tada, norams išsipildžius, jau švęsim ir apie meilę galvosim  yahoo.gif

Turi galvot, ne kad NORIU, bet isivaizduot, kaip gerai islaikai, viskas pasiseka ir kaip viskas toliau einas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomita @ 2007 04 23, 14:36)
Aha, pastebejau, kad si 5 d. biski kita linkme surmuliuoja... Bet as cia tik klausytoja... galiu buti.... O vaizgante galetu pabendrauti su mumis daugiau, nebent mokama jos konsultacija... g.gif

Vaižgantė yra labai užsiėmus motera...Tai jau nepykit...O ir rašau ne tik SM. Turiu savo forumą, esu dar dviejų forumų moderatorė. Kiekvieną dieną tenka žmones konsultuoti gmailu ar skypu. Gaunu daug AŽ. Manęs daugybė žmonių prašinėja, kad pažiūrėčiau jų nuotraukas. Po to, kai peržiūrėjau jų kelias dešimtis, nusibodo. O ir neturi tai prasmės. Žmonėms būdingas smalsumas, o aš savo laiką ir energiją vėjais mėtau...Todėl kartais ir pasiūlau už info susimokėti. Savo energiją vėjais švaistyti negalima. Turi vykti natūralus apsikeitimas energijomis.
...Kartais būnu bjauri, kai matau, kad žmogus turi dideles galimybes, o miega. Tenka ir papurtyti...O paskui padėkų susilaukiu. Tarkim, atvažiavau pas vieną savo vaikystės draugę, eilinį kartą ištisus mėnesius gulinėjančią lovoje dėl stuburo išvaržos, ir sakau griežtai: sėdi ant kėdės, duodu iniciaciją ir mokaisi pati gydytis. Už kelių savaičių atvažiavus sužinojau, kad ji kasdien gydosi su reiki. Daviau antrą iniciaciją, kad energija stipriau tekėtų, pamokiau, kaip naudoti simbolius. Pasirodo- dirba motera ir džiaugiasi... O kai su reiki prasidedi, organizmas valosi ir nori nenori esi kreipiamas eiti savo keliu...
Kitai tiesiai šviesiai rėžiau: jei nori išlaikyti vyrą ir turėti sveikus vaikus, privalai dirbti. Mano griežti žodžiai suveikė: per trumpą laiką joje įvyko tokie pasikeitimai, kad akys džiaugiasi...
...Vienus tenka glostyti, antrus guosti,tretiems griežtą žodį pasakyti...O su ketvirtais užtenka apsikabinus pasėdėti...
Atsakyti
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 04 23, 20:00)
Op, va žinau, ką reikės prieš užmiegant man kas vakarą kartoti, kokias frazes, pratimukus. ax.gif Tikiuos pasiseks. "Noriu įstoti į MRU finansų ekonomiką... noriu įstoti į MRU finansų ekonomiką... ..." notworthy.gif Ne, visų pirma būtų "Noriu gerai išlaikyti matematikos egzaminą..." blush-anim-cl.gif O tada, norams išsipildžius, jau švęsim ir apie meilę galvosim  yahoo.gif

ne taip formuluoji mintis:) geriau sakyk, kad jau istojai ar jau islaikiai egza:)
Atsakyti
[quote=liepsnele,2007 04 23, 21:05]
Saunuole thumbup.gif Nestovi vietoj, judi. Pasieksi savo! Tikiuos, jau taip nebesikamuoji del issiskyrimo. As po savo issiskyrimu supratau, kad kol neismoksi priimt to kaip gyvenimo dalies ir visada pasikliaut ir dziaugtis savimi, neiseis sukurt rimtu santykiu.

Aciu, aciu uz palaikymus, sveikstu nuo tu santykiu ir gana greitai bigsmile.gif pati savim dziaugiuos. O del veiklos, tai Tu nesiblaskyk, cia kazkam busVakare sake, kad kai bus laikas, tai ir sugalvosi ka nori daryti, nereikia saves forsuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai ziuriu, kad cia ne as viena ieskau sau tinkamos veiklos. Tai nors tokia paguoda.
Siaip jau as siandien turbut priejau kritini taska sioj srity, ir manau, kad pats laikas kuriam laikui mest viska is galvos. Kazkaip pagalvojau, kad pasinaudosiu jau karta sekmingai isbandytu variantu. Man taip buvo asmeniniuose santykiuose. Kai viena diena nusispoviau ir sau pasakiau: kiek as galiu laukt tos savo vieninteles ir tikros meiles doh.gif Taip as sudziusiu ir nieko gero nebus. O jei ji neateis dar penkis metus?!!! Ir pasakiau sau: dabar as varinesiu po klubus ir siaip linksmai leisiu laika, jei atsiras man patinkantis zmogus, leisiuosi su juo i neipareigojancius santykius. Kiek as galiu taip laukt? Taip visai davatka pavirsiu. Spekit, ar man to prireike? "Ant" dienu nuo mano tokio sprendimo as leidausi i atseit neipareigojancius santykius su savo dabartiniu vyru lotuliukas.gif
Visa sita sugalvojau nusprendus nulipti nuo kompo ir iseiti i gryna ora. Tai vejelis ir ipute protingu minciu tongue.gif
Taip ir sumasciau sau, kad jei as SAVO veiklos nesurasiu dar 5m., tai visai buksuosiu vietoj. Juk tikrai yra ir kitu idomiu uzsiemimu, kuriais uzsiimdama as jausiu jei ne kaifa, tai bent jau sioki toki malonuma ir tobulejima. Taip, kad as atvira busimiems mano gyvenime ivykiams ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2007 04 23, 20:33)
Tai ziuriu, kad cia ne as viena ieskau sau tinkamos veiklos. Tai nors tokia paguoda.
Siaip jau as siandien turbut priejau kritini taska sioj srity, ir manau, kad pats laikas kuriam laikui mest viska is galvos. Kazkaip pagalvojau, kad pasinaudosiu jau karta sekmingai isbandytu variantu. Man taip buvo asmeniniuose santykiuose. Kai viena diena nusispoviau ir sau pasakiau: kiek as galiu laukt tos savo vieninteles ir tikros meiles doh.gif  Taip as sudziusiu ir nieko gero nebus. O jei ji neateis dar penkis metus?!!! Ir pasakiau sau: dabar as varinesiu po klubus ir siaip linksmai leisiu laika, jei atsiras man patinkantis zmogus, leisiuosi su juo i neipareigojancius santykius. Kiek as galiu taip laukt? Taip visai davatka pavirsiu. Spekit, ar man to prireike? "Ant" dienu nuo mano tokio sprendimo as leidausi i atseit neipareigojancius santykius su savo dabartiniu vyru lotuliukas.gif
Visa sita sugalvojau nusprendus nulipti nuo kompo ir iseiti i gryna ora. Tai vejelis ir ipute protingu minciu tongue.gif
Taip ir sumasciau sau, kad jei as SAVO veiklos nesurasiu dar 5m., tai visai buksuosiu vietoj. Juk tikrai yra ir kitu idomiu uzsiemimu, kuriais uzsiimdama as jausiu jei ne kaifa, tai bent jau sioki toki malonuma ir tobulejima. Taip, kad as atvira busimiems mano gyvenime ivykiams ax.gif

taip kartais taip jau buna, kad reikia atsipalaiduot ir sprendimai ateina savaime:)) thumbup.gif thumbup.gif
hmm tik as niekad netikejau, kad is neipareigojanciu santykiu gali kazkas iseit...tu saunuole smile.gif
Atsakyti
Vaizgante, labai prasau: rask laiko man. Atvaziuosiu, kada galesi. Manau, kad nesu is tu zmoniu, kurie lenda pas Tave del smalsumo. Nemazai pakeiciau daugeli dalyku savo gyvenime. Dabar lyg ir sustojau ir dziaugiuosi, ka turiu. Bet, kaip ir sakau, sujudinai vandenis. Tikiu, jog gali izvelgti, kad man dar ne laikas.. tiesiog, noriu atitinkamo lygmens pabendravimo... nauju ziniu.. uzvedimo..Tik tark zodi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busVakare: 23 balandžio 2007 - 19:41
QUOTE(busVakare @ 2007 04 23, 19:40)
Vaizgante, labai prasau: rask laiko man. Atvaziuosiu, kada galesi. Manau, kad nesu is tu zmoniu, kurie lenda pas Tave del smalsumo. Nemazai pakeiciau daugeli dalyku savo gyvenime. Dabar lyg ir sustojau ir dziaugiuosi, ka turiu. Bet, kaip ir sakau, sujudinai vandenis. Tikiu, jog gali izvelgti, kad man dar ne laikas.. tiesiog, noriu atitinkamo lygmens pabendravimo... nauju ziniu.. uzvedimo..Tik tark zodi...

Tereikia susitarti laiką... Visuomet mielai bendrauju su žmonėmis, kurie rimtai ieško savojo kelio. Kartais ir pavyksta padėti...
Atsakyti
Perskaičiau vaižgantės užvestą temą, gal kokius 25 pusl., pabaigsiu kitą kartą. Nemoku paaiškint, kodėl dabar jaučiuosi tokia pavargus ir išsekusi, pačiai savo kūnas atrodo sunkus ir nusilpęsg.gif Ar tai mane taip paveikė ta tema su aprašymais apie ligas, ar pasakojimai (kurie mane net pašiurpino) apie paslaptingas būtybes mūsų namuose: bildukus,negeriečius...Neabejoju, kad šalia mūsų egzistuoja kiti pasauliai, tiesiog apie tai mažai žinau...Čia žmogus su savimi kol susigyveni, o čia, šalia...kiek daug nepažinta ir svetima blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedrut @ 2007 04 23, 21:40)
taip kartais taip jau buna, kad reikia atsipalaiduot ir sprendimai ateina savaime:))  thumbup.gif thumbup.gif
hmm tik as niekad netikejau, kad is neipareigojanciu santykiu gali kazkas iseit...tu saunuole smile.gif

Tai kad to neisipareigojimo kaip ir nebuvo. Jau pirma savaite jausmai liepsnote liepsnojo wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Vijurka @ 2007 04 23, 21:50)
Perskaičiau vaižgantės užvestą temą, gal kokius 25 pusl., pabaigsiu kitą kartą. Nemoku paaiškint, kodėl dabar jaučiuosi tokia pavargus ir išsekusi, pačiai savo kūnas atrodo sunkus ir nusilpęsg.gif Ar tai mane taip paveikė ta tema su aprašymais apie ligas, ar pasakojimai (kurie mane net pašiurpino) apie paslaptingas būtybes mūsų namuose: bildukus,negeriečius...Neabejoju, kad šalia mūsų egzistuoja kiti pasauliai, tiesiog apie tai mažai žinau...Čia žmogus su savimi kol susigyveni, o čia, šalia...kiek daug nepažinta ir svetima blink.gif

Is tikro ten mistikos daug. Nereiskia, kad as tuo netikiu. Tiesiog kol kas nesu tam dar pasiruosus g.gif Man dar kol kas tai per gilus vandenys unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijurka @ 2007 04 23, 20:50)

As irgi ne visa perskaiciau, ir ne nuo pradzu, o taip gabalais. Irgi labai pavargau.

Atsakyti
o kaip nepavargsi, jei ten apie ligas, negandas, problemas? Naturalu, kad islieta energija be apsaugos persiduoda. Vijurka, palisk po vandens srove- nuplaus! Vanduo turi stebuklingas galias!
Atkreipkit demesi, kokia busena aplanko po darbu-minciu-problemu vakare...Susikaupia ne tik kitu energija (zodzio, minties, veiksmo), bet ir isdalinta energija kitiems. Nuejus po dusu, nusiprausus.. sviesiau akyse, dusioje ir kune! Panbandykit siandien pastebet! Todel Vaizgante ir pradeda diena su violetines spalvos apsauga, jei tiek dirba su zmonem...Kazkada apie tai irgi masciau ir giliai sirdy kirba mintis, kad kazkuriame savo kelio etape- teks dirbt su zmogiukais. Tik tam reikia daug mokslo ir ziniu! Pacios matot, kiek aplinkui asmenu su vieno ar kito pobudzio "negalia". Mes "svaresnem" mintym lyg tycia cia susiburem ir palaikom draugiskai viena kita... Kas zino, kur link pasuks musu keliai. Pirmieji musu zingsniai jau rodo, kad pradedam isiklausyt ir mastyt giliau..Tai kazkieno pradzia mirksiukas.gif Ir si 5 dalis man zymiai brandesne tapo..

iki rytojaus vakaro.. einu lovytej paskaitnet ir uzleist pagaliau kompa MB..Dabar jo trumpas laikas. Kaip gerai kai nera www.supertetis.lt lotuliukas.gif Nu kr but matyta: mamos dienom, tetes naktim...

P.S. mus vyr. tyrimai parode, kad kai kas nera labai judrus. Judrus, bet ne tiek, kad vaikiukai greit atsirastu.. Eisim ilgu ilgu keliu per kopas.

Sapnuokit ramius- pranasingus sapnus!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busVakare: 23 balandžio 2007 - 20:30