Įkraunama...
Įkraunama...

5d. jau pozityvisčių mergaičių

QUOTE(LinetaBlue @ 2007 04 23, 20:15)
Nu va, as vel viena  blink.gif  cia Jus diena tokiom temom diskutavot, kad net neturejau kaip isiterpti ar pasisakyti... g.gif

Pepilota, kur dingai? Dar maciau pries sekunde Tave  smile.gif

As jau cia ax.gif Tai mes dviese drinks_cheers.gif Bet siaip tai si vakar kazkaip ramu. gal dar veliau prisijungs daugiau mergyciu

Tai dabar turi puikia proga isiterpt. Rezk viska ka galvoji mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2007 04 23, 20:31)
As jau cia ax.gif  Tai mes dviese drinks_cheers.gif  Bet siaip tai si vakar kazkaip ramu. gal dar veliau prisijungs daugiau mergyciu

Tai dabar turi puikia proga isiterpt. Rezk viska ka galvoji mirksiukas.gif

Tai ir Tu gali rezt ka nori thumbup.gif Na as zinai siandien darbe budama nelabai galejau i ta karstaja diskusija apie ligu priezastis ir visa isijungti. Tai tokia biski atsilikus apie tai jauciuosi, bet eisiu permesiu kas ten ir kaip ten buvo thumbup.gif Zinai, skaitau ta pasamones galia ir darau tuos pratimukus, labaii laukiu rezultato ir tikiuosi, kad teisingai viska atlieku mirksiukas.gif Siaip labai daznai matau savo exa pries akis, taip staiga isnyra jis man ir sujaukia mintis, cia nuo vakar vakaro prasidejo... g.gif Kazkaip neaisku cia man g.gif
Papildyta:
OOOO, mes jau sesios thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LinetaBlue @ 2007 04 23, 20:38)
Tai ir Tu gali rezt ka nori  thumbup.gif Na as zinai siandien darbe budama nelabai galejau i ta karstaja diskusija apie ligu priezastis ir visa isijungti. Tai tokia biski atsilikus apie tai jauciuosi, bet eisiu permesiu kas ten ir kaip ten buvo  thumbup.gif  Zinai, skaitau ta pasamones galia ir darau tuos pratimukus, labaii laukiu rezultato ir tikiuosi, kad teisingai viska atlieku  mirksiukas.gif Siaip labai daznai matau savo exa pries akis, taip staiga isnyra jis man ir sujaukia mintis, cia nuo vakar vakaro prasidejo... g.gif  Kazkaip neaisku cia man  g.gif

O kokia linkme pratimukus darai? ta prasme kokio rezultato lauki?
Del ex, tai net nezinau ka tau pasakyt. Manau, kad tiesiog dar per daug sviezias jusu issiskyrimas. Reikia daugiau laiko g.gif
Atsakyti
QUOTE(LinetaBlue @ 2007 04 23, 19:15)
Nu va, as vel viena  blink.gif  cia Jus diena tokiom temom diskutavot, kad net neturejau kaip isiterpti ar pasisakyti... g.gif

Pepilota, kur dingai? Dar maciau pries sekunde Tave  smile.gif

as dar esu, matau mes ne vienos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2007 04 23, 20:45)
O kokia linkme pratimukus darai? ta prasme kokio rezultato lauki?
Del ex, tai net nezinau ka tau pasakyt. Manau, kad tiesiog dar per daug sviezias jusu issiskyrimas. Reikia daugiau laiko g.gif

Darau tuos pratimukus, kur pavyzdziui reikia pasinerti i snaudulio busena ir pasamoneje susikurti galutini rezultata, na matyti tai, kaip noretum, kad butu. Man sitas labiausiai patinka thumbup.gif darau vakare pries einant miegot ir ryte, net anksciau uzsistatau budilnika ir po to dar leidziu sau pasnausti ir isivaizduoti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif O po to kartoju tam tikras frazes del sekmes, klestejimo, pinigu...tik nezinau ka del meiles reikia sakyti, iki tos vietos nedaskaiciau dar. O Tu gal ir darai ka nors?
Atsakyti
Liesnele, ar paziurejai "The Secret"?
Atsakyti
QUOTE(LinetaBlue @ 2007 04 23, 19:50)
Darau tuos pratimukus, kur pavyzdziui reikia pasinerti i snaudulio busena ir pasamoneje susikurti galutini rezultata, na matyti tai, kaip noretum, kad butu. Man sitas labiausiai patinka thumbup.gif  darau vakare pries einant miegot ir ryte, net anksciau uzsistatau budilnika ir po to dar leidziu sau pasnausti ir isivaizduoti  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  O po to kartoju tam tikras frazes del sekmes, klestejimo, pinigu...tik nezinau ka del meiles reikia sakyti, iki tos vietos nedaskaiciau dar. O Tu gal ir darai ka nors?

jei neistekejus, tai prasyk laimingos ir sekmingos santuokos smile.gif
as tai megstu pasvajot vakarais pries miega irgi, bet kartot frazes man neiseina, neidomu kazkaip ir neistveriu ilgai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(LinetaBlue @ 2007 04 23, 20:50)
Darau tuos pratimukus, kur pavyzdziui reikia pasinerti i snaudulio busena ir pasamoneje susikurti galutini rezultata, na matyti tai, kaip noretum, kad butu. Man sitas labiausiai patinka thumbup.gif  darau vakare pries einant miegot ir ryte, net anksciau uzsistatau budilnika ir po to dar leidziu sau pasnausti ir isivaizduoti  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  O po to kartoju tam tikras frazes del sekmes, klestejimo, pinigu...tik nezinau ka del meiles reikia sakyti, iki tos vietos nedaskaiciau dar. O Tu gal ir darai ka nors?

Jo, as vizualizavimo pratimus darau. Isivaizduoju kaip gyvenu savo name. Kartais ilgokai uztrunku, nes matau visa ten verdanti gyvenima, kartais, taip gerai isijausti nepavyksta. Cia turbut nuo nuotaikos, ar dar ko priklauso. Dar isivaizduoju savo svajoniu darbo diena ir ta jausma, kad uzsiimu kazkuo, nuo ko kaifuoju.

Jau tau ir iki meiles reikalu netoli mirksiukas.gif Sivakar daskaitysi
Atsakyti
QUOTE(Giedrut @ 2007 04 23, 20:54)
jei neistekejus, tai prasyk laimingos ir sekmingos santuokos smile.gif
as tai megstu pasvajot vakarais pries miega irgi, bet kartot frazes man neiseina, neidomu kazkaip ir neistveriu ilgai schmoll.gif

neistekejus dar smile.gif bet frazes kartot, tai man visai nesunku thumbup.gif diena nakti galeciau lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes. Na ziuriu, pakrypo diskusijos i lankas, kurios man patinka ax.gif As visa gyvenima gyvenu giliau, ieskau priezasciu ir tt. Ir keliskart buvau uzvedus SM tokias temas, bet neissivyste ten kalba.

QUOTE(pepilota @ 2007 04 23, 19:53)
Liesnele, ar paziurejai "The Secret"?

Sveikute, ne, baik tu, vakar tai miegot nuejau, o dabar ka tik po darbuko 4u.gif Pataupysiu ramiam metui si filma, kai niekur neskubesiu.

Skaitau apie tavo pasimetimus, panasiai kaip as metais, man irgi su tais uzsiemimais sudetingas reikalas, uztat ir blaskaus po darbus. Kaip ir tu sakai, vis buna kaip ir tyla pasidaro gyvenime, ir tada padarau kazka labai nenumatyto. Kazkaip nemoku gyvent ta pacia vaga, reikia postumiu ir pokyciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Man uztai dabar labai pradejo patikti miegoti, snausti ir isivaizduoti. Toks saldus jausmas apima... mmm bigsmile.gif
Atsakyti
Op, va žinau, ką reikės prieš užmiegant man kas vakarą kartoti, kokias frazes, pratimukus. ax.gif Tikiuos pasiseks. "Noriu įstoti į MRU finansų ekonomiką... noriu įstoti į MRU finansų ekonomiką... ..." notworthy.gif Ne, visų pirma būtų "Noriu gerai išlaikyti matematikos egzaminą..." blush-anim-cl.gif O tada, norams išsipildžius, jau švęsim ir apie meilę galvosim yahoo.gif
Atsakyti