Įkraunama...
Įkraunama...

5d. jau pozityvisčių mergaičių

QUOTE(busVakare @ 2007 04 23, 15:31)
pepilota
paprastai, jei mes save stebetume atrastume daug aiskiu dalyku susijusiu su savo tevais:
yra irodyta, kad besilaukianti mama ir jos busena labai itakoja busimo vaiko gyvenima, charakteri, pojucius. Pries gimtadienius dazniausia pradedame jaustis ne kaip..Liudesys..nezinojimas ko noriu ir t.t. Kas vyko su mamom? Paskutiniai nestumo menesiai zinomi kaip jauciasi moterys. Tai ir persiduoda. Sakoma (bet ne bobuciu pasakos), jei nescioji per savo nestuma uzsirasytu savo ivykius, busenas, ligas- labai lengvai jos vaikui galima butu nustatyti jo "gyvenimo" pakilimus ar nuopolius. Todel nestukes mamos yapc atsakingai turi elgtis tuos 9 men. Ta tema yra daug irodytos medziagos.

o Tavo gimce juk ne uz kalnu! Man pvz visada "sunkus" rudenio menesiai. Tai mamos pastojimo metas. Kaip ji jautesi, aisku, pamirso. Budama nescia pries man gimstant vale namu langus... Todel man didelis kaifas valyti langus taip pat! Ir mano akys del to dideles..

Mes lendame jau i kitos formos psichologija, pastebejot? Nieko siaip sau nebuna!

Sveikutės, jei nieko pries įsiterpsiu į jūsų pokalbi blush2.gif Tikiuos priimsite į ratą ax.gif Mamos neštumas labai svarbu, bet net senolės šneka, astrologai akcentuoja, kad labai svarbūs trys pirmieji vaiko gimimo mėnesiai. Kodėl seniau ilgai nerodydavo vaikų svetimiems ? O gi kad neužkalbėtų, nenužiūrėtų, nepakenktų. Astrologai sako, kad kiekviena gimusio vaiko diena atstoja jo ateities metus ir pataria mamoms viska užsirašyti, nes kiekvienas įvikis gali mus perspėti, pamokyti.
Iš patirties žinau, nes sesė rašė ir viskas tiko. Aišku visada buvo nukrypimu.
Aš kažkiek užsirašiau, tai bandysiu lyginti su tikrove ax.gif
O kad blogai prieš gimtadienį, tai teisybė. Net mokslininkai nustatė,kad daugiausiai nelaimių ir mirčių būną prieš gimtadienį, nes tai sunkiausias metas - žmogus išeikvojęs savo energiją, išsibarstęs ir pavargęs it t.t.
O šiai tai patinka jūsu tema, nespėju net sekti. Taip daug ir įdomiai thumbup.gif
Atsakyti
O aš gavausi visiškas netyčiukas ax.gif dar ir dabar mama nežino iš kur aš atsiradau lotuliukas.gif sako, kad su tokia apsauga ir tokiom ciklo dienom niekaip negalėjo pastoti biggrin.gif Iki šiol stebisi ir nepatikėjo, kai gydytoja pasakė kad laukiasi. O mano dukra planuota ir labai laukta buvo.. meldžiausi, kad jos sulaukčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Jeigu prasidėjo kalbos apie nėštumą, reiškias aš galiu diskusijoje dabar nesilankyti bent porą dienų. dry.gif Ką gi... paatostogausiu nuo interneto ir blevyzgų cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 04 23, 15:53)
Labuka. Dabar tep... būsiu labai pamaloninta, jei kas nors ryt 10 valandą ryto palaikys už mane kumštukus, kol aš atsakinėsiu lietuvių kalbos įskaitai blush2.gif Man reikia labai pasitempti šiuo klausimu blink.gif

žinoma palaikysim 4u.gif. tai pasakyk kaip anglų įskaita pavyko? gal aš ir praleidau, jei rašei..
Atsakyti
solialia, junkis prie mūsų 4u.gif
O avarate tavo sūnelio nuotraukytė? Ateitų čia dabar, vaižgantė, patartų pasikeist avaratą, aš tikiu taip pat tais pasakymais, kad ir per nuotrauką gali nužiūrėti blink.gif Aš čia taip draugiškai pastebėjimą tokį parašiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 23 balandžio 2007 - 15:03
QUOTE(Kresida @ 2007 04 23, 16:59)
žinoma palaikysim 4u.gif. tai pasakyk kaip anglų įskaita pavyko? gal aš ir praleidau, jei rašei..

Iki šiol nežinau. Gal trečiadienį anglų mokytojos paklausiu, jei nepamiršiu. Po teisybei tai nelabai ir domuosiu. Kažkaip dzin ant visko.
Atsakyti
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 04 23, 16:02)
Iki šiol nežinau. Gal trečiadienį anglų mokytojos paklausiu, jei nepamiršiu. Po teisybei tai nelabai ir domuosiu. Kažkaip dzin ant visko.

Būtų dzin neprašytum kumštukų palaikyti mirksiukas.gif. Draugiškas pastebėjimas..mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kresida @ 2007 04 23, 17:08)
Būtų dzin neprašytum kumštukų palaikyti mirksiukas.gif. Draugiškas pastebėjimas..mirksiukas.gif

Man svarbiausia tuo metu moralinis palaikymas. Rezultatas... na, nežinau. Įskaitas svarbu išlaikyti tik tam, kad prileistų prie egzamino. O kokiam pažymiui, tai man nelabai ir svarbu. Man kalbėti yra sunku, todėl vienaip ar kitaip daugiau 7 neištempsiu.
Atsakyti
Vijurka, aciu uz pastabas. As ir pati jauciu, kad sitoj vietoj gal persaudziu. Bet kazkaip nesigauna ramybes atrast. Cia turbut panasiai kaip norincioms pastoti buna. Kad per ta dideli nora uzblokuoja galimybe. O gal tikrai priesgimtadieninis sindromas g.gif Siaip as dziaugtis gyvenimu moku. Ir grazia gamta, ir laiminga savo seima, tik si vienintele sritis kazko uzstrigo. Jus teisios, reik kazkokiu budu atrast ramybe tuo klausimu. Labai aciu, kad sureagavot 4u.gif
Papildyta:
Oho, kiek mergyciu!!!! Ir visos tyli g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijurka @ 2007 04 23, 16:00)
solialia, junkis prie mūsų 4u.gif
O avarate tavo sūnelio nuotraukytė? Ateitų čia dabar, vaižgantė, patartų pasikeist avaratą, aš tikiu taip pat tais pasakymais, kad ir per nuotrauką gali nužiūrėti blink.gif Aš čia taip draugiškai pastebėjimą tokį parašiau blush2.gif

Aciu. Taip taip , vis žadu pakeisti avatara, tik laiko pritruksta ir vis atidedu kitai dienai blush2.gif Beje tikiu, kad kenkejui dviguba jėga viskas grįžta lotuliukas.gif
Butinai pakeisiu mirksiukas.gif
Atsakyti
As irgi, jauciu, savo leliaus nuotraukytes nedeciau g.gif
Solialia, sveika prijungus 4u.gif
Atsakyti
Nu va, as vel viena blink.gif cia Jus diena tokiom temom diskutavot, kad net neturejau kaip isiterpti ar pasisakyti... g.gif

Pepilota, kur dingai? Dar maciau pries sekunde Tave smile.gif
Atsakyti