Įkraunama...
Įkraunama...

5d. jau pozityvisčių mergaičių

QUOTE(Manta @ 2007 04 23, 14:53)
o pas mane tokis parapsichologas buvo atejes, tai su juo shnekejaus. Ale kai su jais shneki, atrodo daug daug, o kai isheina, tai viskas ishgaruoja:)

Jeigu tiki gali daug kuo padėti, bet tai ne vienkartinis pokalbis turi būti.. Reikia žmogumi pasitikėti, tikėti tuo ką jis daro ir kad jis pats tuo tikėtų.. aš šiaip tokiais mistiškais dalykais netikėjau, bet man pačiai vienas žmogus daug padėjo, bet tai užtruko pusmetį nuolatinių užsiėmimų.. Pradėjau skraidyti, o prieš tai kažkoks lėtinis nuovargis kamavo.. Deja, praradau paistikėjimą tuo žmogumi ir mečiau užsiėmimus dėl vieno jo poelgio.. bet po to jau ir pati turėjau jėgų pabaigti darbą su savimi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kresida: 23 balandžio 2007 - 14:13
Faktas, kad jau reikia uzimtumo, nes uzisedejau doh.gif
BusVakare, dekui uz komentara
Atsakyti
as mergaites, kazkaip salia jusu stipriai jauciausi, dalinau patarimus, entuziazma puciau.Sakiau, kad gyvenu be dideliu uzmoju ir vertimosi per galva, nes to labai nesureiksminu. Nera svarbu dideli pinigai, svarbu malonumas nuo veiklos. Viska pasiekiau ir turiu. Kazkaip i jus ziurejau: va, spirga, o as stabiliai einu. Akcentavau dvasine ramybe, taika su savim ir aplinka..Ir taip norejosi cinkelio eiti tolyn... bet nebuvo. Reikalai pasiimdavo savo.

Atejo Vaizgante ir geraja prasme keliais sakiniais sujudino mano vandenis. Norisi plaukti gilyn, analizuoti. Zodziu, pabudino jinai nora vel dirbt su savim.
Atsakyti
Man irgi reikia rimto spyrio i uzpakali!!! Jauciu vidini sastingi. Nejauciu polekio. gal tai cikliska g.gif Lygiai pries metus panasiu metu nutarem vaziuoti i UK. Truko kazkokio impulso. Dabar vel panasiai jauciuosi. Gal tai naturalu..... Gal tai tyla pries audra g.gif
Atsakyti
pepilota, kazkaip man atrodo, kad Tu gal pyktelejai ant manes del paskutiniu dienu pasisakymu... Bet mes juk diskutuojam! ..siaip as esu jautruole kitu zmoniu nuotaikom...
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 04 23, 14:17)

Atejo Vaizgante ir geraja prasme keliais sakiniais sujudino mano vandenis. Norisi plaukti gilyn, analizuoti. Zodziu, pabudino jinai nora vel dirbt su savim.

busVakare, nei vienas žmogus mūsų gyvenime NĖRA ATSITIKTINIS mirksiukas.gif
Atsakyti
Man irgi! Kaip noreciau kad kartu tai darytume, susitinki karta, du per savaite, skaitai kokia tema, ir mokaisi, komentuoji.... Nes dabar mano knygutes salia lovoj gulineja... blush2.gif
Atsakyti
pepilota
paprastai, jei mes save stebetume atrastume daug aiskiu dalyku susijusiu su savo tevais:
yra irodyta, kad besilaukianti mama ir jos busena labai itakoja busimo vaiko gyvenima, charakteri, pojucius. Pries gimtadienius dazniausia pradedame jaustis ne kaip..Liudesys..nezinojimas ko noriu ir t.t. Kas vyko su mamom? Paskutiniai nestumo menesiai zinomi kaip jauciasi moterys. Tai ir persiduoda. Sakoma (bet ne bobuciu pasakos), jei nescioji per savo nestuma uzsirasytu savo ivykius, busenas, ligas- labai lengvai jos vaikui galima butu nustatyti jo "gyvenimo" pakilimus ar nuopolius. Todel nestukes mamos yapc atsakingai turi elgtis tuos 9 men. Ta tema yra daug irodytos medziagos.

o Tavo gimce juk ne uz kalnu! Man pvz visada "sunkus" rudenio menesiai. Tai mamos pastojimo metas. Kaip ji jautesi, aisku, pamirso. Budama nescia pries man gimstant vale namu langus... Todel man didelis kaifas valyti langus taip pat! Ir mano akys del to dideles..

Mes lendame jau i kitos formos psichologija, pastebejot? Nieko siaip sau nebuna!
Atsakyti
Aha, pastebejau, kad si 5 d. biski kita linkme surmuliuoja... Bet as cia tik klausytoja... galiu buti.... O vaizgante galetu pabendrauti su mumis daugiau, nebent mokama jos konsultacija... g.gif
Atsakyti
Mano mama man visada sakydavo, kad as buvau planuotas ir lauktas vaikas. Bet niekad nezinai... Gal tikrai pries gimdyma ja kokios nors dvejones kankino. Pernai pries gimtadieni gana kardinalu sprendima priemiau. Ziuresim ka siemet sugalvosiu. Nes man jau kazko tikrai reikia!!! Kitaip uzdusiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2007 04 23, 14:37)
Mano mama man visada sakydavo, kad as buvau planuotas ir lauktas vaikas. Bet niekad nezinai... Gal tikrai pries gimdyma ja kokios nors dvejones kankino. Pernai pries gimtadieni gana kardinalu sprendima priemiau. Ziuresim ka siemet sugalvosiu. Nes man jau kazko tikrai reikia!!! Kitaip uzdusiu doh.gif

pepilota, nesiblaškyk, laukdama atsakymo iš dausų, gali būti, kad dar ilgai jo nebus. Nurimk truputį dabar, pasinerk į gamtos stebėjimą, grožėkis aplinka, žmonėmis, džiaukis kasdieninėmis smulkmenomis. Atitrūkimas reikštų ramybę, nes aš taip pat jau pastebiu kažkokį negerą tavo "spirgėjimą". Tu tikėk, kad ateis laikas ir viskas taps aišku, tai ir lauk tos akimirkos, bet čia reikia kantrybės nusiraminimui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 23 balandžio 2007 - 14:56
Labuka. Dabar tep... būsiu labai pamaloninta, jei kas nors ryt 10 valandą ryto palaikys už mane kumštukus, kol aš atsakinėsiu lietuvių kalbos įskaitai blush2.gif Man reikia labai pasitempti šiuo klausimu blink.gif
Atsakyti