Įkraunama...
Įkraunama...

5d. jau pozityvisčių mergaičių

QUOTE(pepilota @ 2007 04 23, 11:49)
labutis!!! seniai buvai uzsukus 4u.gif
Parsisiunciau is emules. Tuo paciu noreciau isgirsti  ispudziu apie knyga, jei nesunku pasidalink ax.gif

Dekui uz ats.
Bunu uzsukusi pas jus l.daznai.Pastoviai tongue.gif ,tik nematoma. Susidomejusi skaitau jusu mintis,kai kam pritariu,kai kam ne, bet nenoriu pilti alyvos i ugni.Geriau islikti stebetoja (pagal transerfinga).
The Secret knyga - ikvepianti kuriam laikui. Zmogus sutvertas taip,kad jis negali buti visa laika vienoj vietoj,vis iesko ir iesko. Taip ir as. Keliom dienom ta knyga buvo "pats tas",bet dabar atejo monetas,kada as vel "ieskau". Galeciau pasidalinti su jumis,kad siuo metu esu "uzsikretus" EFT (emotional freedom technique).
www.emofree.com
Atsakyti
QUOTE(NY usa @ 2007 04 23, 11:29)
...bet dabar atejo monetas,kada as vel "ieskau". Galeciau pasidalinti su jumis, kad siuo metu esu "uzsikretus" EFT (emotional freedom technique).
www.emofree.com

Prašom ir mus "užkrėsti" biggrin.gif Įdomu būtų sužinoti plačiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Pasiskaitinejau ta temele apie dvasines ligu priezastis. Esu skaicius Svijaso "Ismintinga pasauli". Ten yra pasakyta, kad tu gali pasiekti visko ko nori, jei tavo karminis asotis neperpildytas. Kad ji isvalytum reikia daryti atleidimo meditacijas. As tuo metu buvau labai stipriai susipykus su savo tevu. Bendravimo visiskai nebuvo. Nuvaziuodavau pas mama, ji matydavau, bet kontakto jokio.
Svijasas sako, kad po atleidimo meditaciju "ant" konkretaus zmogaus, tas zmogus gali paskambinti, ar kitu budu atsirasti tavo gyvenime. Tai as dariau tas meditacijas ant savo tevo, nes butent jam many pykcio buvo daugiausiai prisikaupe. Nepatikesit po keliu tokiu seansu pyktis visai isgaravo. O kai nuvaziavau pas mama tevas atejo verkdamas atsiprasyt.
Atsakyti
[B]Sveikos, mergytės, aš tai dabar atosotgose sunglasses2.gif tourist5.gif vacation1.gif tad laiko Jums kaip ir nelabai turiu.
Šiaip tai labai faina, kad ''atidarėme'' jau 5 temą. Su tuo ir sveikinu heart.gif clap_1.gif

Sėkmės visom ir iki!!!
Atsakyti
QUOTE(123456 @ 2007 04 23, 14:09)
[B]Sveikos, mergytės, aš tai dabar atosotgose  sunglasses2.gif  tourist5.gif  vacation1.gif tad laiko Jums kaip ir nelabai turiu.
Šiaip tai labai faina, kad ''atidarėme'' jau 5 temą. Su tuo ir sveikinu  heart.gif  clap_1.gif

Sėkmės visom ir iki!!!

Geru atostogu!!! Tik dar parasyk kaip jas leidi? O mes baltai papavydesim lotuliukas.gif
Atsakyti
PAgal tai, kas anoje temoje apie ligu priezastis parasyta, as turiu agresija vyrams ir nuo gimimo nenoriu matyti pasaulio tokio, koks yra (igimta trumparegyste). tik neraso apie psichologines problemas. nors gydytoja sako, kad depresija atsiranda tada, kai smegenyse kazkas kazko negamina, o tai juk fiziologija...ir dar man sako, kad as tai paveldejau. tai klausimas pasistoja, kokiu budu man atsikratyti tu paveldejimu ir tos agresijos vyrams? nezinau kur agresija. man atrodo, kad ne agresija, o per stipriai isimyliu ir jie bega issigande...cia gal agresijos forma. susipainiojau.
Atsakyti
Pasiziurekit cia: (cia EFT naudojamas su LOA(pritraukimo desniu):

http://www.youtube.c...h?v=cK0C6R5cBZw
Papildyta:
QUOTE(NY usa @ 2007 04 23, 12:29)
bet dabar atejo monetas,kada as vel "ieskau". Galeciau pasidalinti su jumis,kad siuo metu esu "uzsikretus" EFT (emotional freedom technique).
www.emofree.com

turetu buti zodis 'momentas'
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NY usa: 23 balandžio 2007 - 12:19
Visos dabar įlindusios skaito vaižgantės temas, o mūsų temelė aprimo g.gif
P.S. ir net 14-a tylinčių čia g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 23 balandžio 2007 - 13:48
Sveikos, mergaitės 4u.gif. Tik dabar laiko atsirado prisijungti, tai vos jus pavijau karsta.gif. Šiandien matau apie ligas kalbos pakrypo.. Aš tai visu šimtu įsitikinusi, kad dauguma ligų prasideda mūsų galvelėse ir ten reikia tvarką padaryti, tuomet ir ligos pasitrauks. Ps. Skaičiau vienos Rusijoj žymios moters autobiografija ir sukrėtė paskaičius.. Ji pasakojo kaip jos sūnums atsitiko nelaimė, jie buvo komos būsenoj išvežti į ligoninę ir moteris visalaik budėjo ne per žingsnį nesitraukė nuo jų, o kai pavojus praėjo ir medikai pasakė, kad mažyliai pasveiks, tos moters organizmas taip sureagavo, kad jos kojos atsisakė... Visas organizmas jos nebeklausė ir ji daug ko mokėsi iš naujo, pusmetį iš naujo mokėsi vaikščioti ir žinot kas jai padėjo?.....nauja meilė wub.gif O gydytojų antidepresantai ir krūvos įvairių vaistų rezultatų nadavė.. Tai va, yra gyvenime tokių dalykų, kurie padeda viską nugalėti..
Atsakyti
o pas mane tokis parapsichologas buvo atejes, tai su juo shnekejaus. Ale kai su jais shneki, atrodo daug daug, o kai isheina, tai viskas ishgaruoja:)
Atsakyti
Na ka, mergaites, si karta as visai noreciau pasiguosti. Kazkaip vis mintys sukasi apie savo veikla, apie pasaukima, apie tai, ka patiktu veikti. Ir BusVakare, kai atsakinejo i Liepsneles klausima, minejo, kad svarbiausia daryti tai, kas tau patinka. Ka darytum, net jei tau pinigu uz tai nemoketu. Ir as zinokit tokio uzsiemimo neatrandu. Gal man kas galvoj negerai, neturiu as aistros kokiam nors uzsiemimui. Jau jeigu as cia viena tokia, tai tikrai blogai g.gif
Visaip galvoju ir nerandu g.gif Siaip tai patinka daug kas, bet kad jausciau aiskiai isreiksta potrauki doh.gif
Nu padekit man kaip nors cia susigaudyt unsure.gif
Atsakyti
pietaudama su savo varske ilindau i Vaizgantes tema:

1. "...skausmingos menesines- rodo prentenzijas i vyrus.." Mastau...Man jos su metais tikrai skausmingesnes, kad net lovoj guliu. Bet pretenzijos? Mastau... Neuzkimbu...
2. "Kuo aukštesnis žmogaus išsivystymo lygis, tuo daugiau fizinio ir dvasinio skausmo jis turi patirti."(19 psl)Absoliuti tiesa! Fizini skausma jutau nuo mamos pieno, dvasinis baigesi pries du metus, kai sukuriau seima..

..skaitau toliau..

Man atsirado didelis noras isigyti ir pergrauzti visas Lazerevo knygas. Aciu, Vaizgante Tave zinojau is kitu pasisakymu ir net is kito www.puslapio. Nustebau teigiamai, kai pasirodei pas mus ir pagalvojau: ka cia reiskia? Dabar viskas aisku. Aciu Tau!

Papildyta:
pepilota, o Tu neforsuok ivykiu. Gal nesi tada tam dar pasiruosus? Prades nuo didelio galvojimo ne tik nugara bet ir galva skaudeti. Gal Tau sis ne-ejimas i darba duotas, kad dvasiskai save dar paanalizuotum? Kaip jau ir sakiau: tai ko mes labai labai norim, dar nereiskia, kad mums to tikrai reikia.
Atsakyti