Įkraunama...
Įkraunama...

5d. jau pozityvisčių mergaičių

QUOTE(Palomita @ 2007 04 23, 10:02)
As kazkaip esu susipainiojusi... man net sunku paaiskinti... Nes pastoviai galvoju! Galvoju !  Galvoju! Ir pavargau! Nebezinau, kas gerai ir kas blogai, gal taip tuir buti!

Ir tu dar klausi, kokios tavo galvos skausmo priežastys? lotuliukas.gif
Pati sėkmingai atsakei į savo klausimą...
Visi atsakymai yra mumyse...
...Einu papoteriauti. Kai būsiu nusiteikus (naktį dukra trukdė miegoti) ir MAN GALVOS NESKAUDĖS lotuliukas.gif , pamėginsiu atsakyti į jūsų klausimus...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 04 23, 11:23)
Ir tu dar klausi, kokios tavo galvos skausmo priežastys?  lotuliukas.gif
Pati sėkmingai atsakei į savo klausimą...
Visi atsakymai yra mumyse...
...Einu papoteriauti. Kai būsiu nusiteikus (naktį dukra trukdė miegoti) ir MAN GALVOS NESKAUDĖS  lotuliukas.gif , pamėginsiu atsakyti į jūsų klausimus...

Begu ir as pietuku.
Skanaus!
Atsakyti
Vaizgante, as cia beveik pasaline sitoj kompanijoj, todel ir problemos mano kitokios (pvz sugebejima pastoti net su visom apsaugos priemonem tai noreciau padovanoti kam nors jei galeciau)... bet jei man kas nors pasakytu, kodel as sergu depresija, kodel neisbrendu is ginekologiniu problemu, nors jau menesiu menesius ne partnerio neturiu ir kodel man nuolatos nesiseka meilej, tai dekinga tam zmogui buciau iki gyvenimo galo:)
Atsakyti
As tai irgi diagnoze pati sau nusistaciau. Jau matomai mano organizma paveike nuolat slopinamas nenoras eiti i darba. Ir kirto butent per ta vieta, kad net noredama negaleciau dirbt. Ir dabar jauciu, kad galutiniam pasveikimui trukdo mano mintys: pasveikt noriu, o darba - ne doh.gif
Atsakyti
idomu, kur ta Vaizgantes uzdaryta tema rast? Itairu: Religijoj ir ezoterikoj.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 04 23, 11:33)
idomu, kur ta Vaizgantes uzdaryta tema rast? Itairu: Religijoj ir ezoterikoj.. g.gif

http://www.supermama...?...c=55992&hl=

4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
norejau paklausti is kur atsisiuntete filma "The Secret".Gal galetumete imesti nuoroda. Turiu knyga,bet prie visko noreciau ir filma pasiziuret.Buciau labai dekinga.
Atsakyti
QUOTE(NY usa @ 2007 04 23, 12:45)
Sveikos,
norejau paklausti is kur atsisiuntete filma "The Secret".Gal galetumete imesti nuoroda. Turiu knyga,bet prie visko noreciau ir filma pasiziuret.Buciau labai dekinga.

labutis!!! seniai buvai uzsukus 4u.gif
Parsisiunciau is emules. Tuo paciu noreciau isgirsti ispudziu apie knyga, jei nesunku pasidalink ax.gif
Atsakyti
Aciu, Rudeneja ir Vijurka- radau. Mane tai visada domino!
Panasia tema yra mano neseniai perskaityta knyga J.Morkunas "Zmogaus gyvenimo nesekmiu bei ligu priezastys ir galimybes ju isvengti". Ypac toms rekomenduoju, kurios neissikapsto is ligu ir nezino del ko jos.. Siulas, vedantis i gilesnius apmastymus! Tikiu, kad pades mastyti giliau.
Atsakyti
Merginos, ta pacia proga noreciau pakviesti padiskutuoti stai tokiu klausimu. Jeigu mes tikim, kad viska, ka turim pritraukiam (tiek gerus tiek blogus dalykus). Kaip galim paaiskinti tokius ivykius kaip vaiku isprievartavimai, zmoniu iszudymai siaip sau (paskutiniai ivykiai JAV). Kaip tu vaiku tevai ar patys vaikai galejo pritraukti tokia nelaime. Siaip as tikrai tikiu traukos desniu, bet gal ne visus ivykius galima juo aiskinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Naoko @ 2007 04 23, 10:30)
Vaizgante, as cia beveik pasaline sitoj kompanijoj, todel ir problemos mano kitokios (pvz sugebejima pastoti net su visom apsaugos priemonem tai noreciau padovanoti kam nors jei galeciau)...

Kodėl pašalinė, Naoko? Mes tave jau seniai saviške laikome tongue.gif O šiaip, tai čia pašalinių nėra, neužvedėme temos draugių būreliui. Mūsų būrėlis susiformavo per dvi temas, tai laiko užėmė apie mėnesį biggrin.gif Priimam ir visas naujokes, tik susitarimas-stengtis mąstyt pozityviai, jei nesiseka, tada pasiduot kitų įtaigai ir norėti keistis wub.gif 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(pepilota @ 2007 04 23, 10:56)
Kaip galim paaiskinti tokius ivykius kaip vaiku isprievartavimai, zmoniu iszudymai siaip sau (paskutiniai ivykiai JAV). Kaip tu vaiku tevai ar patys vaikai galejo pritraukti tokia nelaime. Siaip as tikrai tikiu traukos desniu, bet gal ne visus ivykius galima juo aiskinti g.gif

AŠ bėjėgė, kalbėt tokia tema. Blogis, smurtas, gyvybės atėmimas, man šie dalykai nesuvokiami, nepaaiškinami sveika logika. Juk tai darė vienas žmogus,kas jam davė teisę nutraukt šitiek gyvybių? Ar tai traukos dėsnis, blogų minčių realizacija? Greičiau aiškinčiau psichoze, nesveiku kerštu. Ir kuo kalti studentai, jų tėvai, ar tai bausmė už kažkieno nuodėmes, blogus darbus?
Atsakyti
QUOTE(Vijurka @ 2007 04 23, 12:12)
Kodėl pašalinė, Naoko? Mes tave jau seniai saviške laikome tongue.gif O šiaip, tai čia pašalinių nėra, neužvedėme temos draugių būreliui. Mūsų būrėlis susiformavo per dvi temas, tai laiko užėmė apie mėnesį biggrin.gif Priimam ir visas naujokes, tik susitarimas-stengtis mąstyt pozityviai, jei nesiseka, tada pasiduot kitų įtaigai ir norėti keistis wub.gif  4u.gif

oi tai gerai smile.gif vienas is mano norimu pokyciu yra pritapti smile.gif beje, labai idomi ten tema, radau plana kaip analizuot liga:)
Atsakyti