QUOTE(Naoko @ 2007 04 23, 10:30)
Vaizgante,
as cia beveik pasaline sitoj kompanijoj, todel ir problemos mano kitokios (pvz sugebejima pastoti net su visom apsaugos priemonem tai noreciau padovanoti kam nors jei galeciau)...
Kodėl pašalinė,
Naoko? Mes tave jau seniai saviške laikome
O šiaip, tai čia pašalinių nėra, neužvedėme temos draugių būreliui. Mūsų būrėlis susiformavo per dvi temas, tai laiko užėmė apie mėnesį
Priimam ir visas naujokes, tik susitarimas-
stengtis mąstyt pozityviai, jei nesiseka, tada pasiduot kitų įtaigai ir norėti keistis
Papildyta:
QUOTE(pepilota @ 2007 04 23, 10:56)
Kaip galim paaiskinti tokius ivykius kaip vaiku isprievartavimai, zmoniu iszudymai siaip sau (paskutiniai ivykiai JAV). Kaip tu vaiku tevai ar patys vaikai galejo pritraukti tokia nelaime. Siaip as tikrai tikiu traukos desniu, bet gal ne visus ivykius galima juo aiskinti
AŠ bėjėgė, kalbėt tokia tema. Blogis, smurtas, gyvybės atėmimas, man šie dalykai nesuvokiami, nepaaiškinami sveika logika. Juk tai darė vienas žmogus,kas jam davė teisę nutraukt šitiek gyvybių? Ar tai traukos dėsnis, blogų minčių realizacija? Greičiau aiškinčiau psichoze, nesveiku kerštu. Ir kuo kalti studentai, jų tėvai, ar tai bausmė už kažkieno nuodėmes, blogus darbus?