Įkraunama...
Įkraunama...

5d. jau pozityvisčių mergaičių

Žinot,baiminuosi dėstyti savo mintis, nes prieš metus laiko buvau SM užvedus temą "Pasakyk, kuo sergi, ir aš pasakysiu, kas esi", tai ji su trenksmu buvo uždaryta, nes moterys susipjovė tarpusavyje, o aš buvau pavadinta kiršintoja...Kol kas nelabai moku savo mintis išdėstyti taip, kad jos nieko neužgautų, nesužeistų...Mėginu to mokytis...
Yra dalykų, kurie man atrodo aiškūs, savaime suprantami, bet daugybė žmonių dar negali priimti tokio lygio informacijos, todėl piktinasi...O ir pati aš nesu visažinė.
Jūs man dabar uždavinėjat būtent tokius klausimus, į kuriuos sunku atsakyti taip, kad nė vienos neužgaučiau...Juk mes visi esam linkę gerai galvoti apie save ir sunkiai priimam tai, kas mums nepatinka...
Papildyta:
QUOTE(Palomita @ 2007 04 23, 09:46)
Tai va, nes dabar tai As taikausi prie jo ir riboju save ir as NEBESU savimi!
Kokius pratimus man daryti, kad "sulyginti" padeti?

Jokie pratimai nepadės. O gal tau ir reikia būtent tokio- valdingo- vyro? Kartais žeminimas žmogui yra reikalingas kaip vaistas, kad jo siela būtų sveikesnė...
Atsakyti
Vaizgante! As kenciu beprotiskus galvos skausmus, butent savaitgaliai, kai pailsiu ir ismiegu! Sita diena galiu braukti is gyvenimo, nes per skausma nematau Nieko!
Pasakyk kas man, ir as ne tik neisizeisiu bet ir dekosiu,,, nes tam kas man padetu situ skausmu atsikratyti, turbut saule nuo dangaus nukabinciau...

Bet savojo "as" as laiminga nesu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomita: 23 balandžio 2007 - 09:56
QUOTE(Palomita @ 2007 04 23, 10:35)
Bet kaip pakeisti save, kad sitaip nebereaguot i kito trukumus?

tai kai as su vyru gyvenau tai irgi bandydavau poziuri i trukumus keist: "vaje, Zuikelis isgeres parejo... koks jis mielas ir juokingas ax.gif , dabar mazumele pasitrauksim i sali, kad ant musu neuzgriutu...o, sekmingai pasiekem lovyte thumbup.gif batukus nusiausim, kojines paimsim, cia nepaliksim...kaip jauku ir miela, taip, Brangusis, as tave irgi myliu, ne, nepykstu, ne, tu irgi nepyk, ne, i galva nenoriu, pasitrauksiu truputeli...kaip miela, jis manes pavydi kokiam tai isgalvotam personazui...reiskia jis TAIP mane myli blush2.gif zavinga... dabar atidarysim langeli ir tyliai eisim pasedet i virtuve, kad neprizadint sito zavaus sutverimo..."
nu ir padedavo man is tikruju:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naoko: 23 balandžio 2007 - 09:56
QUOTE(Palomita @ 2007 04 23, 09:46)
Tai va, nes dabar tai As taikausi prie jo ir riboju save ir as NEBESU savimi!
Kokius pratimus man daryti, kad "sulyginti" padeti?

Jei iš tiesų jautiesi blogai, nuolaidžiaudama, nenusileisk...Čia man taip atrodo, kalbu iš savo varpinės unsure.gif Nežinau, kas telpa į tavo žodį "valdingas". Impulsyvus savo emocijomis, nurodantis konkrečiai, kaip tau elgtis? Knygoje "Jūsų pasąmonės galia" patariama - nenusileisti, bet būti gerais. Reiktų išmokt atsisakyti tenkinti kito žmogaus kaprizus, savanaudiškumą, gal net egoizmą. Žinoma, "duoti" maloniau nei imti, bet "duoti" turi ir tavo brangus žmogus, tada tie mainai iš tiesų teikia malonumą, tada negalvoji, kad gal aš čia aukojuosi per daug, ar mane išnaudoja? Tada viską darai su meile ir dideliu malonumu.
Atsakyti
Vaizgante, sutariam, kad nesigilinsim. Tu tik parasyk kokios gali buti nepastojimo priezastys ir viskas. O jei diskusija plesis galesim atidaryt nauja tema.
Atsakyti
As kazkaip esu susipainiojusi... man net sunku paaiskinti... Nes pastoviai galvoju! Galvoju ! Galvoju! Ir pavargau! Nebezinau, kas gerai ir kas blogai, gal taip tuir buti!
Atsakyti
As suprantu, kad Vaizgantei, gali buti po ne kokiu ispudziu atsargu reiksti mintis ar bent formuluoti taip, kad neussipliekstu... Manau, kad sis musu skyrelis (jau 5 dallis) jungia apie 10 mergaiciu su panasiom mintim, o pagrindines jau teko pazinti ir susidaryti ispudi.. Siulau imesti, Vaizgante, savo mintis i AZ... As stengiuos gyventi giliau..Nerink zodziu.. sakyk kaip yra...
Atsakyti
o kam i AZ man gi irgi idomu. As kazkaip manau, kad cia kan supratingos sedi..... Neturetu kazkaip blogai sureaguot.
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 04 23, 10:06)
As suprantu, kad Vaizgantei, gali buti po ne kokiu ispudziu atsargu reiksti mintis ar bent formuluoti taip, kad neussipliekstu... Manau, kad sis musu skyrelis (jau 5 dallis) jungia  apie 10 mergaiciu su panasiom mintim, o pagrindines jau teko pazinti ir susidaryti ispudi.. Siulau imesti, Vaizgante, savo mintis i AZ... As stengiuos gyventi giliau..Nerink zodziu.. sakyk kaip yra...

vaižgante, mes neįsiplieksim, mes juk mokomės būt labiau pozityvios ax.gif O tavo žinios čia iš tiesų daugumai labai įdomios mirksiukas.gif
Atsakyti
Vaizgante, as kaip tik siulyciau ne i AZ. Tavo ta tema maciau. Idomi thumbup.gif
Nebutinai gi vien apie pastojima, siaip apie viska.
O kaip tokiais atvejais su vaikais? rolleyes.gif Na, kodel jie serga? Maziausieji.
Beje, juk priezasciu gali butu keletas + dalyvauja turbut ne vienas zmogus, taigi nemanau, kad kas nors turetu priimti asmeniskai ar panasiai..

O del israiskos tu nesijaudink. Kartais zmogus rasydamas saldziai ir su pagrazinimais gali labiau iskaudint nei kitas tiesiai pasakydamas...
Atsakyti
QUOTE(Manta @ 2007 04 23, 12:11)
o kam i AZ man gi irgi idomu. As kazkaip manau, kad cia kan supratingos sedi..... Neturetu kazkaip blogai sureaguot.

drinks_cheers.gif
Juk per paskutine diskusija apie pinigus irodem, kad mokam isklausyt kitu nuomone ir neizeidinet kitaip mastanciu ax.gif
Negi dabar vaizgante tures visosm i AZ rasyt doh.gif
Atsakyti
labas rytas,

vakar persistengiau vaiksciodama matyt, uztat siandien turiu sutinusia koja ir skausma doh.gif

Pepilota, nezinau geras cia ar ne, bet matyt sueike ta pasamones galia g.gif

visoms sekmingos, laimingos ir pozityvios savaites wub.gif
Atsakyti