Įkraunama...
Įkraunama...

5d. jau pozityvisčių mergaičių

QUOTE(Palomita @ 2007 04 23, 11:01)
1 - tai bijau naujojo darbo, kazi ar sugebesiu...
2 - intymi tema su brangiausiuoju.
3 - vel susijusi su juo... Jis labai valdingo charakterio, as nebesu savimi! Toks jausmas kad mano gyvenimas yra begalinis taikymasis prie kito... Jauciuosi nevykele...

1. Is karto pasakyk sau: as sugebesiu, man puikiai seksis!!! Vien nuo tu zodziu geriau pasijusi! galu gale tai issukis! O tai super! Ji iveikus jausiesi fantastiskai!!!
2. g.gif ?
3. va cia jau turbut ne pozityvus ar konstruktyvus mastymus, bet ryztingumas ir veiksmas galetu kazka padaryt.
Atsakyti
Lineta, pagyvenes Tavo pasiulymas mirksiukas.gif Susibegimas su vilnietem bus. Bet kadangi kitos iniciatyvos nerodo, tai teks paderinti "galejima" prie manes. Tad, be birzelio men. nieko nebus. Is kaunieciu va, tik mes. Manta kaip visada "uz", bet "ant laido" jos pasimatymai tongue.gif

Vijurka, lauskiu vasaros ir tinkamos progos savaitgaliui! 25.05 gal? mirksiukas.gif Tai net i koncerta pakviesciau, bet tai butu 19 val. vakaro.
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 04 23, 09:07)
Lineta, pagyvenes Tavo pasiulymas  mirksiukas.gif Susibegimas su vilnietem bus. Bet kadangi kitos iniciatyvos nerodo, tai teks paderinti "galejima" prie manes. Tad, be birzelio men. nieko nebus. Is kaunieciu va, tik mes. Manta kaip visada "uz", bet "ant laido" jos pasimatymai  tongue.gif 

Vijurka, lauskiu vasaros ir tinkamos progos savaitgaliui! 25.05 gal? mirksiukas.gif Tai net i koncerta pakviesciau, bet tai butu 19 val. vakaro.

As dar ryt ateinu. Aisku pas mane taigi paskutine minute gali pasikeist, bet pana tfu tfu tfu pasveikus, o tereoristas dar nesusirges smile.gif. Tai ryt isisdedu pana i kuprine ir traukiu su jumis arbatos gert.
Atsakyti
Vien pozityvaus mąstymo ne visuomet užtenka.
Tarkim, jei kokia liga kamuoja, puiku, jeigu vietoj žodžio "sergu" naudoji kitą- "sveikstu". Bet to neužtenka. Jeigu suprasi ligos priežastis, greičiau ir pasveiksi...Jeigu ilgai negali susilaukti vaiko (prašau mano žodžių nepriimti asmeniškai- rašau apskritai), neužtenka tuščio optimizmo: tikėsiu, kad pastosiu, tai ir pastosiu. Reikia ieškoti priežasčių, kodėl nepastoji...Turiu galvoje ne medicinines priežastis,o dvasines. Jų gali būti daugybė, o ne viena...
Atsakyti
QUOTE(Palomita @ 2007 04 23, 09:01)
1 - tai bijau naujojo darbo, kazi ar sugebesiu...
2 - intymi tema su brangiausiuoju.
3 - vel susijusi su juo... Jis labai valdingo charakterio, as nebesu savimi! Toks jausmas kad mano gyvenimas yra begalinis taikymasis prie kito... Jauciuosi nevykele...

1. Kodėl turėtum nesugebėti? Dar nei vienas,kuris stengiasi ir nori išmokt to, ko ndar nežino, nebuvo nieko neįmanomo 4u.gif
2. Nori pasikalbėt su B ir nesiryžti? Juk tai tau labai artimas žmogus. Bet kartais labai sveika kai ką ir nutylėt, nebent jau negalėtum tylėt,pvz.: jei kažkas tavęs tikrai netenkina, ar nepatinka. blink.gif
3. O jis nenori būt mažiau valdingas? Ką sako jis? Iš tiesų, taikymasis ir dar nuolatinis, turėtų labai vargint unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2007 04 23, 09:23)
Jeigu ilgai negali susilaukti vaiko (prašau mano žodžių nepriimti asmeniškai- rašau apskritai), neužtenka tuščio optimizmo: tikėsiu, kad pastosiu, tai ir pastosiu. Reikia ieškoti priežasčių, kodėl nepastoji...Turiu galvoje ne medicinines priežastis,o dvasines. Jų gali būti daugybė, o ne viena...

vaižgante, o koks vaikų netyčiukų atėjimo kelias? Man tikrai labai įdomu ax.gif Ar yra teisybės pasakyme, kad vaikas jau iš anksto renkasi tėvelius, į kurią šeimą ateiti? Ar čia graži "pasaka", kuri maloniai nuteikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 04 23, 11:23)
Tarkim, jei kokia liga kamuoja, puiku, jeigu vietoj žodžio "sergu" naudoji kitą- "sveikstu". Bet to neužtenka. Jeigu suprasi ligos priežastis, greičiau ir pasveiksi...Jeigu ilgai negali susilaukti vaiko (prašau mano žodžių nepriimti asmeniškai- rašau apskritai), neužtenka tuščio optimizmo: tikėsiu, kad pastosiu, tai ir pastosiu. Reikia ieškoti priežasčių, kodėl nepastoji...Turiu galvoje ne medicinines priežastis,o dvasines. Jų gali būti daugybė, o ne viena...

gal gali parasyt kokios? Cia manau dugeliui aktualu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 04 23, 10:23)

va as irgi tokia nuojauta turiu, kad viskas turi priezastis ir kad su jomis reikia dirbti. bet nezinau, kaip jas surasti. ar yra kokie nors metodai, kaip atpazinti tarkim dvasine ligos priezasti?arba gilumine priezasti, kodel nuolat nesiseka meile?
Atsakyti
Del darbelio. tai as labai pasiryzusi mokytis ir ismokti!
O del "jo", tai as netureciau is pradziu keisti save ir savo mastyma, o ne vis bandyti pakeisti kita, ir isivaizduoti ji toki koks jis nera?

Bet kaip pakeisti save, kad sitaip nebereaguot i kito trukumus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomita: 23 balandžio 2007 - 09:35
Manta, džiaugiuosi, kad tavo dukrytė pasveikouser posted image Gal čia maldelė padėjo? mirksiukas.gif
Atsakyti
Butent! Mano mintys i VAIZGANTES MINTIS:
Mumu prigimtis- buti laimingiems ir sveikiems. Jei atsiranda negalavimas- klausk "kodel?" Ne de to, kad "persalau". Tai fizinis stabdymas, signalas, kad kazkas ne taip. Na, tarkim uzkimimas.. Medicininis aiskinimas- basas vaiksciojai, susalai ir t.t. Bet gal tai pasekme to, kad stabdytume save nuo girimosi, nuo melo, pazadu netesejmo...
Mano ranku nieztejima paaskinciau tuo, kad imuosi daug veiklos, kuri ne visada sutampa su mano sugebejimu. Darau ne tai, ka reikia.. Nes per veiklas uzsimirsta esme! Ir prisipazinsiu: nepastoju del to, kad mano ir vyro norai nelabai sutampa. Kad jis tai daro del manes, o ne is savo vidaus. Ir dar: jis neturi dvasinio rysio su savo sunum is pirmos santuokos. Labai tai isgyvenau, bet nusprendziau jo bedu ant saves neuzsikrauti.
Atsakyti
QUOTE(Palomita @ 2007 04 23, 09:35)
Bet kaip pakeisti save, kad sitaip nebereaguot i kito trukumus?

Nesam nei vienas be trūkumų rolleyes.gif Nelengva priimt žmogų su jo savotišku charakteriu, su įpročiais, su požiūriu...B Bet man visada padeda - atviri pokalbiai ir išsakymas, kas man nepatinka. Nesistengiu keist žmogaus, tai beveik ir neįmanoma, jei žmogus keisis pagal tavo užgaidas, jis save ribos, taikysis su tavimi,jis nebebus jis...Iš tiesų, geriau padirbėt su savo mąstymu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijurka @ 2007 04 23, 10:42)
Nesam nei vienas be trūkumų rolleyes.gif Nelengva priimt žmogų su jo savotišku charakteriu, su įpročiais, su požiūriu...B Bet man visada padeda - atviri pokalbiai ir išsakymas, kas man nepatinka. Nesistengiu keist žmogaus, tai beveik ir neįmanoma, jei žmogus keisis pagal tavo užgaidas, jis save ribos, taikysis su tavimi,jis nebebus jis...Iš tiesų, geriau padirbėt su savo mąstymu. g.gif

Tai va, nes dabar tai As taikausi prie jo ir riboju save ir as NEBESU savimi!
Kokius pratimus man daryti, kad "sulyginti" padeti?
Atsakyti