Įkraunama...
Įkraunama...

5d. jau pozityvisčių mergaičių

QUOTE(busVakare @ 2007 04 23, 10:29)
Labas rytelis visoms!! 4u.gif

Vijurka, tai kooperuojames vizitui pas Vaizgante... Manau, susikalbetume ir nei nuo vieno zodzio musu netraukuliuotu... Ka manai? mirksiukas.gif As iki geguzes vidurio tikrai skirciau diena Vilniui, o ir Vaizgante tikriausiai sutinktu...

...na, va senas "sastatas" susirinko! tongue.gif

EEEIIIIII, nepamirskit ir manes blush2.gif as ir noriu, domina ne tik masaziukas, bet ir Reiki pas Vaizgante!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 04 23, 08:29)

Vijurka, tai kooperuojames vizitui pas Vaizgante... Manau, susikalbetume ir nei nuo vieno zodzio musu netraukuliuotu... Ka manai? mirksiukas.gif As iki geguzes vidurio tikrai skirciau diena Vilniui, o ir Vaizgante tikriausiai sutinktu...

...na, va senas "sastatas" susirinko! tongue.gif

Tai kad man truputį per toli, na...net ne truputį... g.gif
Atsakyti
Vijurka, o kai as busiu Tavo artimiausiuose krastuose, Tu galesi atvaziuoti i pasimatymo vieta mirksiukas.gif Ar Tau sunku istrukti?
Atsakyti
Ir as, ir as - su Jumis!
Man vel sunku darosi nugaleti neigiamas mintis! Reikia pagalbos! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomita @ 2007 04 23, 09:47)
Ir as, ir as - su Jumis!

labas rytas biggrin.gif kas per neigiamos mintys? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomita @ 2007 04 23, 10:47)
Ir as, ir as - su Jumis!

O apie ka tos mintys?
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 04 23, 08:46)
Vijurka, o kai as busiu Tavo artimiausiuose krastuose, Tu galesi atvaziuoti i pasimatymo vieta mirksiukas.gif Ar Tau sunku istrukti?

Savaitgalį man paprasčiau išvažiuoti, seneliai su maže pabūna, paprastą savaitės dieną tektų važiuot su vaiku, o mašina tai viena, su ja vyras važinėjauser posted imageBet susitkt gyvai tikrai norėčiau! mirksiukas.gif
Atsakyti
busVakare ir kitos norincios 4u.gif gal tikrai pasiplanuojam ir pasiderinam kada i Vilniu nulekti ir aplankyti Vaizgante, bei kitas Vilnietes. Manau, tikrai turiningai ir smagiai praleistume laika smile.gif Ka manot? thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomita @ 2007 04 23, 08:47)
Ir as, ir as - su Jumis!

Kas per pagalbos šūksniai? Palaikymo pagalba visa susirinkus mirksiukas.gif Pasakok, mes čia pasitarsim ir nusprėsim ką ir kaip tau daryt tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(LinetaBlue @ 2007 04 23, 08:55)
busVakare ir kitos norincios  4u.gif  gal tikrai pasiplanuojam ir pasiderinam kada i Vilniu nulekti ir aplankyti Vaizgante, bei kitas Vilnietes. Manau, tikrai turiningai ir smagiai praleistume laika smile.gif Ka manot? thumbup.gif

Planuokit planuokit. 4u.gif Bet nieko stebuklingo nepamatysit. lotuliukas.gif
Atsakyti
1 - tai bijau naujojo darbo, kazi ar sugebesiu...
2 - intymi tema su brangiausiuoju.
3 - vel susijusi su juo... Jis labai valdingo charakterio, as nebesu savimi! Toks jausmas kad mano gyvenimas yra begalinis taikymasis prie kito... Jauciuosi nevykele...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 04 23, 10:57)
Planuokit planuokit.  4u.gif  Bet nieko stebuklingo nepamatysit.  lotuliukas.gif

Uztai su Tavim susitiksim thumbup.gif
Atsakyti