Įkraunama...
Įkraunama...

5d. jau pozityvisčių mergaičių

QUOTE(Laura_k @ 2007 04 22, 22:25)
labas vakaras mergaites,

tikiuosi nebus tokios diskusijos si vakara apie pinigus doh.gif  lotuliukas.gif
as siandien labai norejau "iseit i zmones" nes del kojos, negaliu vairuot verysad.gif  o drauges aisku uzsiemusios su mb ir siaip toli gyvenu tai neapsimoka manes atvaziuot paimt g.gif  tai savo pasamonei sakau noriu iseit i zmones noriu mieste pavalgyt tarp zmoniu, prasau sugalvok ka nors doh.gif
ir va sedziu ir skambina toks senas mano gerbejas  tongue.gif  sako noriu su tavim susitikt, jis zinojo, kad operuos man koja ir visa kita vakarais vis skambindavo klausdavo kaip sekas linkedavo saldziu sapnu ir t.t. tai va siandien jis atvaziavo ir vos ne ant ranku nusiveze mane skaniu pavakariu ax.gif

Sveikute!

Nu va, o tu dar abejojai savo galiomis.
Tik man kirba itarimas, kad cia tavo ex buvo. Gal as neteisi?

Pepilota, perskaiciau, kad parsisiuntei filma, ir as puoliau ieskot jo ir parsisiunciau, bet nepaziurejau dar smile.gif . O jus abu su MB ziurejot? kaip taviskis i visa sita pozityvizma ziuri?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepsnele: 22 balandžio 2007 - 23:13
QUOTE(liepsnele @ 2007 04 23, 01:11)
Sveikute!

Nu va, o tu dar abejojai savo galiomis.
Tik man kirba itarimas, kad cia tavo ex buvo. Gal as neteisi?

Pepilota, perskaiciau, kad parsisiuntei filma, ir as puoliau ieskot jo ir parsisiunciau, bet nepaziurejau dar  smile.gif . O jus abu su MB ziurejot? kaip taviskis i visa sita pozityvizma ziuri?

Kaip tau greit parsisiunte. As siunciausi nuo vakar vakaro. Kazkur apie pusantros paros doh.gif
Mes su MB bendraminciai siais klausimais. Abu vienodai isproteje. Del to musu crazy idejos kitus kartais stebina. Nes mes leidziam sau visokiu fainu dalyku tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2007 04 23, 00:21)
Kaip tau greit parsisiunte. As siunciausi nuo vakar vakaro. Kazkur apie pusantros paros doh.gif
Mes su MB bendraminciai siais klausimais. Abu vienodai isproteje. Del to musu crazy idejos kitus kartais stebina. Nes mes leidziam sau visokiu fainu dalyku tongue.gif

Na, gana greit - ne daugiau poros valandu uztruko biggrin.gif . Dar nezinojau, ar tiksliai tas, nes keli variantai buvo, rinkaus, kur daugiausiai skeideju. ax.gif
Faina del MB, mes daug kur bendraminciai, bet jis kai kuriu ideju nepripazista. Na bet turi ir taip daug geru savybiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2007 04 23, 01:30)
Na, gana greit - ne daugiau poros valandu uztruko  biggrin.gif . Dar nezinojau, ar tiksliai tas, nes keli variantai buvo, rinkaus, kur daugiausiai skeideju.  ax.gif
Faina del MB, mes daug kur bendraminciai, bet jis kai kuriu ideju nepripazista. Na bet turi ir taip daug geru savybiu  biggrin.gif

Trukme turi buti apie 1val.38min.
Teisingai mastai thumbup.gif Reikia koncentruotis ne i tai ko neturi, bet i tai, ka turi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2007 04 23, 00:34)
Trukme turi buti apie 1val.38min.

Pas mane 1,31 ax.gif

Na, labos nakties! 4u.gif
Atsakyti
O mane nemiga kankina smile.gif
Kam labankat, kam labas rytas... smile.gif
Atsakyti
Labas rytas uogeles!
Pasakykit kaip jus pasivyt? 16 pusl. po savaitgalio! Kada perskaityt! lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas Rytas mergaites 4u.gif

apsiniaukus ir salta dienele siandien, bet tikiuosi sviesit ir sildysit visus savo sypsenomis ir siltomis sirdelemis wub.gif wub.gif wub.gif

Geros Dieneles thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas. Atsiprašau, jei savo mintimis kai kurioms ramybę sudrumsčiau. Galvoju, ką jums parašyti, kad mane teisingai suprastumėt, bet nesugalvoju. Aš nesu iš tų žmonių, kurie plaukia paviršiumi. Man įdomūs giluminiai dalykai.
Jeigu žmogus dar nepasiruošęs, gali jam aiškinti kiek nori, bet jis informacijos vidumi nepriims. Kiekvienam ateina savo laikas.
Puiku, kad stengiatės į pasaulį žiūrėti pozityviai. Pradžiai tai gerai. Ateis laikas, kai tuščias, be pagrindo, optimizmas taps optimizmu, turinčiu pamatus. (Kas tie pamatai- ne tokiai temai tinkantys aiškinimai. Jau pastebėjau, kad kai kurioms čia plepančioms nuo žodžio "Dievas" traukuliai prasideda.)
Ką tik perskaičiau transerfingą ir niekaip nenusprendžiu- gera tai knyga ar ne. Ateistams ji turėtų būti vertinga.Parašyta tokiu stilium, kad taptų bestseleriu ir uždirbtų daug pinigų.
Atsakyti
Labas rytas!!!!

Ir kaip pasveikt nuo sitos ligos, kuri vadinasi SM priklausomybe doh.gif Tik praplesiau akis, dar apsimiegojus, o jau uzsukau pas jus ax.gif
Papildyta:
Pas mus irgi dienele apsiniaukus turbut bus. Bent jau rytas. Bet mano nuotaika - puiki!!!!!! thumbup.gif Didele itaka mums daro knygos ir filmai g.gif

Siandien einu ieskot vakarines sukneles, juk man si ketvirtadieni labdaros renginys LT ambasadoj (esu pasakojus). O tai galvosuki dabar turiu. Nemegstu as tu ilgu sukneliu doh.gif Taip noreciau daugiau kokteiliniu stilium apsirengt ax.gif

Bet as cia ne i tema blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas, mergytėsuser posted image
Pasveikinkim naują rytą ir dar vieną pavasario savaitę!

QUOTE(vaižgantė @ 2007 04 23, 07:46)
Labas rytas. Atsiprašau, jei savo mintimis kai kurioms ramybę sudrumsčiau. Galvoju, ką jums parašyti, kad mane teisingai suprastumėt, bet nesugalvoju. Aš nesu iš tų žmonių, kurie plaukia paviršiumi. Man įdomūs giluminiai dalykai.
Jeigu žmogus dar nepasiruošęs, gali jam aiškinti kiek nori, bet jis informacijos vidumi nepriims. Kiekvienam ateina savo laikas.

Man taip pat įdomūs giluminiai daykai g.gif vaižgante, duok mums informacijos, mes jai atviros. Kiekvienas savyje atsirinks, kas tinka, kas ne, bet sužinoti iš tiesų norisi. Nemanau, kad mergytės nusiteikusios prieš Dievą, yra kategorija,kuri Jo dar nerado,bet tie žmonės tiki vis tiek, tiki savimi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 23 balandžio 2007 - 08:10
Labas rytelis visoms!! 4u.gif

Vijurka, tai kooperuojames vizitui pas Vaizgante... Manau, susikalbetume ir nei nuo vieno zodzio musu netraukuliuotu... Ka manai? mirksiukas.gif As iki geguzes vidurio tikrai skirciau diena Vilniui, o ir Vaizgante tikriausiai sutinktu...

...na, va senas "sastatas" susirinko! tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busVakare: 23 balandžio 2007 - 08:30