Įkraunama...
Įkraunama...

5d. jau pozityvisčių mergaičių

QUOTE(pepilota @ 2007 04 22, 22:15)
Prisileisk vonia kvepianciu putu, prisideg zvakiu, pagulek, atsipalaiduok. Po to ilisk su MB i siltus patalus ir paziurekit kokia lengva meiles istorija wub.gif

Man tai geriausias laiko leidimas - susirangymas prie silto MB sono wub.gif

O tai prie ko man pvz susirangyti??? Prie radiatoriaus? Katino, kurio neturiu? As ir noooooooooriu taip laika leisti rolleyes.gif
Man kazkaip kai tik sekmadienis, tai nuotaika ir savijauta visada pablogeja. Dar vakar busVakarei sakiau, kad is tiesu, as esu laiminga, kad patyriau ta issiskyrima, nes taip atsitikus sutikau daug idomiu ir geru zmoniu, atsirado rolleyes.gif mintys apie nuosva versla ir kitokios idejos. O va siandien jau vel kazkas susisuko galvoj.

O apie ka tas Secret yra? Labai idomu, as gal ir visai noreciau paziureti... blush2.gif
Atsakyti
Siaip tai MB yra mano geriausias draugas. Esu be galo uz ji dekinga 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(LinetaBlue @ 2007 04 22, 22:22)
O tai prie ko man pvz susirangyti??? Prie radiatoriaus? Katino, kurio neturiu? As ir noooooooooriu taip laika leisti rolleyes.gif
Man kazkaip kai tik sekmadienis, tai nuotaika ir savijauta visada pablogeja. Dar vakar busVakarei sakiau, kad is tiesu, as esu laiminga, kad patyriau ta issiskyrima, nes taip atsitikus sutikau daug idomiu ir geru zmoniu, atsirado  rolleyes.gif mintys apie nuosva versla ir kitokios idejos. O va siandien jau vel kazkas susisuko galvoj.

O apie ka tas Secret yra? Labai idomu, as gal ir visai noreciau paziureti... blush2.gif

Jeigu anglu kalba bent jau mokyklos lygio tai tikrai suprasi apie ka jis. Tai filmas apie pasamones galias. Apie traukos desni. Siaip labai gerai viskas pateikta. Bet esam mate tik istraukas. O dabar siaip ne taip parsisiuntem visa filma! thumbup.gif
Ivesk per googli, turetum rasti reklaminiu filmuku, kad vaizda susidaryt
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2007 04 22, 22:31)
Siaip tai MB yra mano geriausias draugas. Esu be galo uz ji dekinga 4u.gif
Papildyta:
Jeigu anglu kalba bent jau mokyklos lygio tai tikrai suprasi apie ka jis. Tai filmas apie pasamones galias. Apie traukos desni. Siaip labai gerai viskas pateikta. Bet esam mate tik istraukas. O dabar siaip ne taip parsisiuntem visa filma!  thumbup.gif
Ivesk per googli, turetum rasti reklaminiu filmuku, kad vaizda susidaryt

Na sita, kad jis Tavo geriausias draugas, tai as jau supratau thumbup.gif
As turiu kazkoki 3minuciu filmuka, bet reikes jauciu parsisiusti ta, apie kuri Tu kalbi smile.gif
Atsakyti
na, aš ne apie šį vakarą kalbėjau blush2.gif vonia ir lova gal ir neblogai, bet man norėtųsi kažko įspūdingesnio. O šį vakarą jau nieko kita ir nelieka lotuliukas.gif einu į vonią, pasiimsiu kokį patį banaliausią žurnalą apie kokias nors paskalas ir pletkus ir tinginiausiu ( blush2.gif tik rimtų knygų nesiūlykit, mergaitės), nes per šias dienas tiek galva buvo apkrauta, kad jau ir paprasto meilės romano galiu nebesuprasti hihihi.gif hihihi.gif reikia atsipalaidavimo ir ištrinti nebereikalingą informaciją iš galvos, kad trumpas sujungimas neįvyktų lotuliukas.gif. gražaus jum vakarėlio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LinetaBlue @ 2007 04 22, 22:39)
Na sita, kad jis Tavo geriausias draugas, tai as jau supratau  thumbup.gif
As turiu kazkoki 3minuciu filmuka, bet reikes jauciu parsisiusti ta, apie kuri Tu kalbi smile.gif

tai, ka tu turi, tai turbut vizualizavimo filmukas. O ten visas filmas su moksliniais paaiskinimais kaip viskas vyksta, kaip pritraukti ir sekme, ir pinigus ir meile ir visa kita. thumbup.gif
Papildyta:
Stai cia oficialaus puslapio nuoroda
http://thesecret.tv/home.html
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2007 04 22, 23:10)
tai, ka tu turi, tai turbut vizualizavimo filmukas. O ten visas filmas su moksliniais paaiskinimais kaip viskas vyksta, kaip pritraukti ir sekme, ir pinigus ir meile ir visa kita.  thumbup.gif
Papildyta:
Stai cia oficialaus puslapio nuoroda
http://thesecret.tv/home.html

Aciukas thumbup.gif reikes pasiziurineti butinai smile.gif
Atsakyti
labas vakaras mergaites,

tikiuosi nebus tokios diskusijos si vakara apie pinigus doh.gif lotuliukas.gif
as siandien labai norejau "iseit i zmones" nes del kojos, negaliu vairuot verysad.gif o drauges aisku uzsiemusios su mb ir siaip toli gyvenu tai neapsimoka manes atvaziuot paimt g.gif tai savo pasamonei sakau noriu iseit i zmones noriu mieste pavalgyt tarp zmoniu, prasau sugalvok ka nors doh.gif
ir va sedziu ir skambina toks senas mano gerbejas tongue.gif sako noriu su tavim susitikt, jis zinojo, kad operuos man koja ir visa kita vakarais vis skambindavo klausdavo kaip sekas linkedavo saldziu sapnu ir t.t. tai va siandien jis atvaziavo ir vos ne ant ranku nusiveze mane skaniu pavakariu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_k @ 2007 04 22, 23:25)
labas vakaras mergaites,

tikiuosi nebus tokios diskusijos si vakara apie pinigus doh.gif  lotuliukas.gif
as siandien labai norejau "iseit i zmones" nes del kojos, negaliu vairuot verysad.gif  o drauges aisku uzsiemusios su mb ir siaip toli gyvenu tai neapsimoka manes atvaziuot paimt g.gif  tai savo pasamonei sakau noriu iseit i zmones noriu mieste pavalgyt tarp zmoniu, prasau sugalvok ka nors doh.gif
ir va sedziu ir skambina toks senas mano gerbejas  tongue.gif  sako noriu su tavim susitikt, jis zinojo, kad operuos man koja ir visa kita vakarais vis skambindavo klausdavo kaip sekas linkedavo saldziu sapnu ir t.t. tai va siandien jis atvaziavo ir vos ne ant ranku nusiveze mane skaniu pavakariu ax.gif

Niu kaip fainai, labai dziaugiuosi uz Tave drinks_cheers.gif as irgi dabar eisiu savo pasamonei kai ka pakuzdeti... blush2.gif Beje, atsiunciau Tau nuotraukytes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LinetaBlue @ 2007 04 22, 22:30)
Niu kaip fainai, labai dziaugiuosi uz Tave drinks_cheers.gif  as irgi dabar eisiu savo pasamonei kai ka pakuzdeti... blush2.gif  Beje, atsiunciau Tau nuotraukytes  smile.gif

cia turbut pasitvirtino ta pasamones galia kaip manot? g.gif
dabar galvoj jei taip cia cia vienas pirmuju mano tokiu pasisekimu turbut g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_k @ 2007 04 22, 21:25)
... sako noriu su tavim susitikt, jis zinojo, kad operuos man koja ir visa kita vakarais vis skambindavo klausdavo kaip sekas linkedavo saldziu sapnu ir t.t. tai va siandien jis atvaziavo ir vos ne ant ranku nusiveze mane skaniu pavakariu ax.gif

Oi jaučiu Laura_k, ne be reikalo čia jis taip "noriu susitikt", paskui bus "noriu vis dažniau tave matyt"user posted image ir "nebenoriu tokių dienų, kai tavęs nematysiu" mirksiukas.gif
Na, man iš tiesų smagu už tave rolleyes.gif O šitas jūsų kartu pasėdėjimas negali būt tęsinys kažko gražaus kitą vakarą? wub.gif Jei yra bent koks noras iš tavo pusės, padirbėk su pasąmone cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijurka @ 2007 04 22, 22:55)
Oi jaučiu Laura_k, ne be reikalo čia jis taip "noriu susitikt", paskui bus "noriu vis dažniau tave matyt"user posted image ir "nebenoriu tokių dienų, kai tavęs nematysiu" mirksiukas.gif
Na, man iš tiesų smagu už tave rolleyes.gif O šitas jūsų kartu pasėdėjimas negali būt tęsinys kažko gražaus kitą vakarą? wub.gif Jei yra bent koks noras iš tavo pusės, padirbėk su pasąmone cool.gif

oi Vijurka net nezinau kaip cia viskas pasisuks rolleyes.gif
Atsakyti
Labas, mergytes!!! Jau visos miegucio nueje.

Laura_K, cia tai geras thumbup.gif
Vijurka, koks tavo atavaras thumbup.gif Gal nori ka nors prisiviliot? lotuliukas.gif

As ka tik po filmo perziuros thumbup.gif Visoms rekomenduoju.

Labas rytas!!!!! Jau LT po vidurnakcio, tai sveikinu visas su nauja nuostabia diena!!!
Atsakyti