QUOTE(Dujokaukee @ 2007 04 22, 16:42)
Aristokratė, matyt kompeltsuotas vaikas labai buvai. Aš va irgi turiu vienus džinsus, pagrinde rengiuosi iš secondhand'ų (bet tikrai ne dėl skurdžios materialinės padėties. Paprasčiausiai aš ten visuomet randu ko nors įdomesnio, nei parduotuvėse) ir man nuoširdžiai DZIN, ką kiti apie mane pagalvos. Kaip aš noriu, taip aš atrodau. Man DZIN, jog kasdien kaimynų dukra žviegia kaip skerdžiama. Man DZIN, jog mūsų šeimos mašina senoka (beje, apie ją tėtis nieko net nežino, jog mama ją nusipirko). Ir man DZIN, jog mano mobilus telefonas caro maro laikų. Nes man neįdomi, kitų nuomonė. Todėl daiktai manęs nevaržo. Esu laisvesnė, kai kas nors kitas.
O dabar mano argumentai tuoj išvis neteks reikšmės, kadangi būsiu nurašyta kaip "jauniklė, nieko neišmananti apie gyvenimą".
Valgykit manų košę ir plonėkit. Vuo
O dabar mano argumentai tuoj išvis neteks reikšmės, kadangi būsiu nurašyta kaip "jauniklė, nieko neišmananti apie gyvenimą".
Valgykit manų košę ir plonėkit. Vuo
na buvau kompleksuota . Kokius 3 m. jau bandau atsikratyti ir zmoniu nuomones dabar nebeidomios . Bet kazkaip man paciai geriau, kai finansine padetis yra gera ir bus gera