Įkraunama...
Įkraunama...

5d. jau pozityvisčių mergaičių

QUOTE(Dujokaukee @ 2007 04 22, 16:42)
Aristokratė, matyt kompeltsuotas vaikas labai buvai. g.gif  Aš va irgi turiu vienus džinsus, pagrinde rengiuosi iš secondhand'ų (bet tikrai ne dėl skurdžios materialinės padėties. Paprasčiausiai aš ten visuomet randu ko nors įdomesnio, nei parduotuvėse) ir man nuoširdžiai DZIN, ką kiti apie mane pagalvos. Kaip aš noriu, taip aš atrodau. cool.gif  Man DZIN, jog kasdien kaimynų dukra žviegia kaip skerdžiama. Man DZIN, jog mūsų šeimos mašina senoka (beje, apie ją tėtis nieko net nežino, jog mama ją nusipirko). Ir man DZIN, jog mano mobilus telefonas caro maro laikų. Nes man neįdomi, kitų nuomonė. Todėl daiktai manęs nevaržo. Esu laisvesnė, kai kas nors kitas. assa.gif

O dabar mano argumentai tuoj išvis neteks reikšmės, kadangi būsiu nurašyta kaip "jauniklė, nieko neišmananti apie gyvenimą". lotuliukas.gif

Valgykit manų košę ir plonėkit. Vuo brunette.gif

na buvau kompleksuota unsure.gif . Kokius 3 m. jau bandau atsikratyti ir zmoniu nuomones dabar nebeidomios schmoll.gif . Bet kazkaip man paciai geriau, kai finansine padetis yra gera ir bus gera tongue.gif

Atsakyti
BusVakare, jei tu nieko pries jau as imsiuos iniciatyvos.

BAIKIM TAS DISKUSIJAS, KURIOS VEDA I NIEKUR!!!!!!!
Pasisakem visos pakankamai. Nepaverskim musu skyrelio bobu turgum!!!
Kiekviena turim savo nuomane, turejom proga ja isreiksti, o dabar - uztenka!!!

Papildyta:
Verslo ideju pas mane galvoj irgi knibzda. BusVakare, tavo ideja apie sveika mityba kirbejo ir man. Man pvz. dabar svarbiausia yra pajusti sekmes skoni. Kad as galiu igyvendinti savo sumanynus. Kai isusksiu pacia pirma savo ideja, manau su visomis kitomis eisis daug daug lengviau ax.gif
Atsakyti
mano vienintelis pastebejimas skaitant Jūsų mintis tas, kad zmones nemoka saves kontroliuoti. Prisipazystu, as taippat kartais pasiduodu niuriom mintim, o tas yra blogai. Manau, kad daugiausia pasiekia tas, kuris kontoliuoja save ir nepasiduoda kitu itakai....nes tikrai atsiranda tokiu, kurie tik pakritikuoja, pasišaipo, numoja ranka i tave, tavo jausmus ar mintis ir po kurio laiko ypac kai tau nesiseka, pats imi negatyviai mastyt. Ir aš labai pavydžiu tiems žmonėms, kurie sutikę negatyvų žmogų nenusimena, nepriimta to žmogaus blogos energijos, ir toliau išlieka begalo entuziastingi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedrut: 22 balandžio 2007 - 17:50
Labukas, mergaitės 4u.gif Šįvakar tik įsijungiu į naują temą.. ir pastebiu, kad ši tema kitokia, pasikeitusi tokia.. bet taip įdomu paskaitinėti.. aš šįvakarą su alum ir traškučiais leidžiu ( pepilota nepyk) hihihi.gif Vakar tookia sunki diena buvo, tai šįvakar žiauriai reikia atsipalaidavimo. O aš kaip tikra lietuvė - alus man kartais visai... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kresida: 22 balandžio 2007 - 19:26
Man siaip ne taip pasiseke parsisiust "The Secret" thumbup.gif Padarysiu MB vakariene ir kai pavalgys isitaisysim patogiam ziurejimui thumbup.gif

Ziuriu musu mergytes renkasi thumbup.gif
Atsakyti
Tai kokia kryptimi ruošt kalbą?user posted image
Atsakyti
Kokios pavyzdingos lotuliukas.gif. O aš savo MB vakarienės nedarysiu, tegu pats pasidaro blush2.gif Kaip iš Gintarės dainos "nes šiandien aš TINGIU" .. Gal tapsiu nepopuliari, bet kartais sau ir patinginiauti leidžiu, juk rankas jis ir pats turi ir žino kur šaldytuvas blush2.gif blush2.gif O aš kaifuoju mirksiukas.gif Girdėjau kažkur posakį " bjaurių moterų vyrai nepalieka". Kartais tokia ir būnu, klausiau gal jau nusibodau ir paliksi mane, bet nenori.. jau trylikti metai kai kartu, o vedę vienuolika.. pamąstau, gal jau užteks lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijurka @ 2007 04 22, 21:43)
Tai kokia kryptimi ruošt kalbą?user posted image

sakai: viena tema pabaigem po audringu diskusiju, tai laikas kita uzvest lotuliukas.gif
Net nezinau apie ka cia si karta galetume. Siulykit
Papildyta:
QUOTE(Kresida @ 2007 04 22, 21:47)
Kokios pavyzdingos lotuliukas.gif. O aš savo MB vakarienės nedarysiu, tegu pats pasidaro blush2.gif Kaip iš Gintarės dainos "nes šiandien aš TINGIU" .. Gal tapsiu nepopuliari, bet kartais sau ir patinginiauti leidžiu, juk rankas jis ir pats turi ir žino kur šaldytuvas blush2.gif  blush2.gif O aš kaifuoju mirksiukas.gif Girdėjau kažkur posakį " bjaurių moterų vyrai nepalieka". Kartais tokia ir būnu, klausiau gal jau nusibodau ir paliksi mane, bet nenori.. jau trylikti metai kai kartu, o vedę vienuolika.. pamąstau, gal jau užteks lotuliukas.gif

As irgi leidziu sau pabut bloga mergaite, bet ne tokiomis dienomis kaip siandien, kai as - visa diena namie, o jis - nuo 5val. dirba.
Dabar kai pagalvoju, tai as dazniau bloga bunu. Saldytuvas pilnas desreliu ir zuvu pirsteliu blush2.gif Bet per laisvas dienas, tai jau pasistengiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2007 04 22, 20:56)
sakai: viena tema pabaigem po audringu diskusiju, tai laikas kita uzvest lotuliukas.gif
Net nezinau apie ka cia si karta galetume. Siulykit

Nieko įdomaus į galvą neateina( juk sekmadienio vakaras), bet siūlau: pvz noriu pati sau suplanuot tokįį tooobulą vakarą lotuliukas.gif. bet trūksta fantazijos.. gal kas pasiūlysit ką įdomaus? Koks vakaras jum buvo pats ypatingiausias? kaip praleisti vakarą, kad kitą dieną lengvesnė už pūkelį jausčiausi, širdyje drugeliai skraidytų ir norėtųsi šypsotis visam pasauliui mirksiukas.gif hihihi.gif
PS. O vijurka kažką taip ilgai rašo hihihi.gif Ot jau minčių pateiks..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kresida: 22 balandžio 2007 - 20:08
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 04 22, 15:12)
Labai nuliūdau perskaičiusi čia jūsų diskusiją, nes susidariau nuomonę, jog žmonėms šiais laikais yra svarbiausia pinigai, naujos mašinos, nauji butai, daiktai daiktai. Kaip minėjau, nekenčiu materializmo. Mano gyvenime yra kur kas aukštesnių vertybių Dėl to jaučiuosi labai blogai. Esu labai nuliūdusi ir suirzusi. Rodos, tokiems žmonėms žemėje nėra vietos. Nei čia, nei ten.

Aš tai šį vakarą vėl noriu pakalbėt su Dujokaukee. Matau, kad jos avaratas pasikeitė, reiškia...nešokineja šiandien Dujokaukee, kaip ta vasariškai apsirengusi mergiotė, kaip buvo vakar.
Niekas tavęs nelaiko mažvaike, nekalbėk netiesos. Jei parašiau, kad žodžiai "pinigų man nereikia" kiek naivoki, tai išsakiau atvirai savo nuomonę apie tavo frazę. Aš tikiu, kad tau iš tiesų dabar gali viskas atrodyt DZIN, bet patikėk, einant metams tavo nuomonė keisis ir keisis tada, kai užsinorėsi būt savarankiška savo sprendimuose, tada pamatysi, kad nekęsti materializmo yra viena, bet gyventi ir įsigyti reikiamus daiktus - kita. Nereikia taip impulsyviai reaguoti, išsakei savo požiūrį, mes supratome, bet su nepasitenkinimu kalbėt apie turinčius kitą nuomonę, yra nepagarba tiems kitiems žmonėms. Ir pastebėjimus ne visada reikia priimti kaip kritiką, tiesiog labai verta įsiklausyti ir permąstyti, kas tau yra sakoma, "kritika negali tavęs užgauti, jei žinote, kad esate savo minčių, reakcijų ir emocijų šeimininkas." mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 22 balandžio 2007 - 20:13
QUOTE(Kresida @ 2007 04 22, 22:05)
Nieko įdomaus į galvą neateina( juk sekmadienio vakaras), bet siūlau: pvz noriu pati sau suplanuot tokįį tooobulą vakarą lotuliukas.gif. bet trūksta fantazijos.. gal kas pasiūlysit ką įdomaus? Koks vakaras jum buvo pats ypatingiausias? kaip praleisti vakarą, kad kitą dieną lengvesnė už pūkelį jausčiausi, širdyje drugeliai skraidytų ir norėtųsi šypsotis visam pasauliui mirksiukas.gif  hihihi.gif
PS. O vijurka kažką taip ilgai rašo hihihi.gif Ot jau minčių pateiks..

Prisileisk vonia kvepianciu putu, prisideg zvakiu, pagulek, atsipalaiduok. Po to ilisk su MB i siltus patalus ir paziurekit kokia lengva meiles istorija wub.gif

Man tai geriausias laiko leidimas - susirangymas prie silto MB sono wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2007 04 22, 20:15)
Prisileisk vonia kvepianciu putu, prisideg zvakiu, pagulek, atsipalaiduok. Po to ilisk su MB i siltus patalus ir paziurekit kokia lengva meiles istorija wub.gif

Kaip faina, taip seniai negulėjau šiltoje vonione g.gif Jau kokie 3 metai lendu po dušu, taip įpratau. Bet prie žvakių šviesos pasėdėt, kalbėtis ilgai, atvirai, nuoširdžiai apie viską...Mėgstu tokius vakarus su B. wub.gif
Atsakyti