Naoko, tu ir esi tokia!!! Tik paslepei tai po nemalonaus ivykio tavo gyvenime. Kartok sau kuo dazniau visas tas savybes, kurias nori sau iskiepyt. Isivaizduok ka tu veiki turedama tokias savybes, kuo uzsiimi, kas tavo draugai, kokie tavo pomegiai. Pajausk ta jausma, ka reiskia buti tokia!!! Pabandyk! Padirbek su savim. Net jei pradzioj atrodys, kad sau meluoji, tesk pradeta darba! Ir pamatysi, kaip jau po keleto dienu pradesi jaustis vis geriau!
Butinai parasyk kaip sekesi. Mes visos cia uz tave labai sergam!!
QUOTE(Naoko @ 2007 04 22, 14:03)
cia ne neigiamos mintys, tiesiog tai faktas, tokios mano savybes. niu kaip ir melynos akys, kaip balso tembras, ka cia pakeisi...
jau ir pries tai rasiau, kad kiekvienas gauna pagal savo tikejima. Netgi tos savybes, kaip tu vardini, yra keiciamos. Balso tembras tai ir taip kinta per gyvenima, akys is melynu i rudas pakinta ir tt. Pvz. mano tevo draugas buvo praziles, gal pusmeti pries miega kartojo, kad jo plaukai yra tamsus, na ir viena diena ji pamatem toki tamsu. O vidines savybes juo labaiu imanoma keist.
kazkuom man artimas tavo parasymas ir del pinigu, ir del darbo, buvau ir as tokiose situacijose, bet kadangi blogai jauciaus del to, emiau keist save. Tai neivyko per diena, zengiau po zingsni, kartais ir atgal zingsniu padarydavau, bet rezultatas, kad pasikeite mano gyvenimas.
Ir del algos, ir as daznai visai nekreipiu demesio, kada tas algadienis, kiti kolegos klausia, ar jau pervede pinigus, neikad nezinau , netikrinu, nes zinau, kad ir be ju uzteks mokesciam ir visam kitam.
Naoko, jei tu segebejai buti zavi tiksu tam tikru zmogum, tai nekas... Nes tas zmogus, su kuriuo tu gali jaustis super, yra tik tu pati! Na pagalvok, kas tikrai visada pergyvens del tavo nesekmiu ir dziaugsis tavo pasiekimais, visada pades tau ir bus tau istikimas - tai TU! Todel ir tu labai save brangint. Jei neismoksti sitos pamokos gyvenime, nepavyksta nulipdyt geru santykiu su kitu zmogum.
As kaip ir jau ta isisamoninau, dabar bandau ismokt gyvenimo verslo pamoka.
QUOTE(pepilota @ 2007 04 22, 15:04)
Naoko, tu ir esi tokia!!! Tik paslepei tai po nemalonaus ivykio tavo gyvenime. Kartok sau kuo dazniau visas tas savybes, kurias nori sau iskiepyt. Isivaizduok ka tu veiki turedama tokias savybes, kuo uzsiimi, kas tavo draugai, kokie tavo pomegiai. Pajausk ta jausma, ka reiskia buti tokia!!! Pabandyk! Padirbek su savim. Net jei pradzioj atrodys, kad sau meluoji, tesk pradeta darba! Ir pamatysi, kaip jau po keleto dienu pradesi jaustis vis geriau!
tai aciu uz palaikyma dirbu as 2 menesius jau:)meciau vaistus (nes nuo ju tik blogyn ejo) ir dirbu:)mano sese sako, kad pernelyg rimtai i viska ziuriu
QUOTE(Naoko @ 2007 04 22, 16:08)
tai aciu uz palaikyma dirbu as 2 menesius jau:)meciau vaistus (nes nuo ju tik blogyn ejo) ir dirbu:)mano sese sako, kad pernelyg rimtai i viska ziuriu
Tai tu tikra saunuole!!!
Nepamirks saves pagirt uz tai, ka pasiekei!!! atsikratyti vaistu - tai jau didelis zingsnis i prieki Tesk pradeta darba, ir as esu tikra, kad dar po poros menesiu tu mums turesi dar geresniu naujienu
busVakare, vis nepasitaikom vienu metu etery Vis noriu paklaust taves patarimo, kaip subrandint verslo ideja. Kaip ir moku noret, kad pildytus norai, bet vat bandaut sulaukt is pasamones atsakymo, kurlink geriau pasukt, ir nelabai kas iseina.
Manau i vakara daugiau mergyciu prisijungs. As irgi nieko ispudingo neveikiu. MB pasiule ilgiau padirbti, tai dabar jo iki vakaro lauksiu
Bet as kartais megstu turet laiko tik sau
Sveikos.
Labai nuliūdau perskaičiusi čia jūsų diskusiją, nes susidariau nuomonę, jog žmonėms šiais laikais yra svarbiausia pinigai, naujos mašinos, nauji butai, daiktai daiktai. Jeigu taip, tai man jūsų nuoširdžiai gaila, jei jūsų vertybių skalėje šie dalykai užima aukščiausią skalę. Kaip minėjau, nekenčiu materializmo. Mano gyvenime yra kur kas aukštesnių vertybių, negu kažkokie pinigai ar mašinos. ir nesuprantu, kodėl žmogus, kuris savo gyvenime neturi tokių siekių, kaip prabangi mašina ir etc., yra niekinamas. Dėl to jaučiuosi labai blogai. Esu labai nuliūdusi ir suirzusi. Rodos, tokiems žmonėms žemėje nėra vietos. Nei čia, nei ten.
P.S. galit į mano postą neatsakyti, kadangi nebematau prasmės su jumis ginčytis.
Su pagarba,
Dujokaukee
Labai nuliūdau perskaičiusi čia jūsų diskusiją, nes susidariau nuomonę, jog žmonėms šiais laikais yra svarbiausia pinigai, naujos mašinos, nauji butai, daiktai daiktai. Jeigu taip, tai man jūsų nuoširdžiai gaila, jei jūsų vertybių skalėje šie dalykai užima aukščiausią skalę. Kaip minėjau, nekenčiu materializmo. Mano gyvenime yra kur kas aukštesnių vertybių, negu kažkokie pinigai ar mašinos. ir nesuprantu, kodėl žmogus, kuris savo gyvenime neturi tokių siekių, kaip prabangi mašina ir etc., yra niekinamas. Dėl to jaučiuosi labai blogai. Esu labai nuliūdusi ir suirzusi. Rodos, tokiems žmonėms žemėje nėra vietos. Nei čia, nei ten.
P.S. galit į mano postą neatsakyti, kadangi nebematau prasmės su jumis ginčytis.
Su pagarba,
Dujokaukee
QUOTE(pepilota @ 2007 04 22, 17:08)
Manau i vakara daugiau mergyciu prisijungs. As irgi nieko ispudingo neveikiu. MB pasiule ilgiau padirbti, tai dabar jo iki vakaro lauksiu
Niu jo, man ir patinka tik sau laiko turet, bet kai pagalvoju, tai aplamai as tik sau ir leidziu ta laika . Bet siaip dabar net nezinau ko griebtis, noriu lyg ir knyga skaityt, ir informacijos referatui ieskoti reikia, bet va ir kitos informacijos verslo planui ieskoti taip pat noriu. Visko noriu ir nezinau kaip cia ka cia kaip ta laika ismokt susiplanuot???
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 04 22, 16:12)
Su pagarba,
Dujokaukee
Su pagarba,
Dujokaukee
as tai atsakysiu .
Zinai, del ko noriu pinigu, namo, masinos, o todel, kad manes netenkina, dabartine padetis. Mano tevai niekada negalejo duoti to materialaus pagrindo, kokio as norejau. As asmeniskai jauciau kompleksa, ypac mokykloje, kai turejau tik vienus dzinsus ir megztuka. Kai ateidavo vasara as visada dingdavau i kaima, nes tiesiog neturedavau vasarisku drabuziu po miesta vaikscioti, o kaime atrodai kaip nori . masinos naujos noriu vien del to, kad noriu saugiau jausti su 2007 m. gamybos pvz. golf'u, negu 1980 m. . Namo, vien del to, kad uzkniso 20 metu gyventi, su kaimynais, kurie grezia, kala, va vakar dar 22 val. greze . O pinigu, vien del to, kad nusipirkciau tai ko noriu, saves nevarzyciau, ir per daug i kainas ziureti nereiketu
O materializmas Lietuvoje, gajus vien del to, kad tai yra sovietiniu laiku palikimas. Na tevu paklausk, kaip sovietiniais laikais zmones gyveno, manau, nenoretum nueiti i parde ir nieko nerasti , gal siek tiek suprasi , lietuviu ir ne vien lietuviu nora gerai gyventi .
Aristokratė, matyt kompeltsuotas vaikas labai buvai. Aš va irgi turiu vienus džinsus, pagrinde rengiuosi iš secondhand'ų (bet tikrai ne dėl skurdžios materialinės padėties. Paprasčiausiai aš ten visuomet randu ko nors įdomesnio, nei parduotuvėse) ir man nuoširdžiai DZIN, ką kiti apie mane pagalvos. Kaip aš noriu, taip aš atrodau. Man DZIN, jog kasdien kaimynų dukra žviegia kaip skerdžiama. Man DZIN, jog mūsų šeimos mašina senoka (beje, apie ją tėtis nieko net nežino, jog mama ją nusipirko). Ir man DZIN, jog mano mobilus telefonas caro maro laikų. Nes man neįdomi, kitų nuomonė. Todėl daiktai manęs nevaržo. Esu laisvesnė, kai kas nors kitas.
O dabar mano argumentai tuoj išvis neteks reikšmės, kadangi būsiu nurašyta kaip "jauniklė, nieko neišmananti apie gyvenimą".
Valgykit manų košę ir plonėkit. Vuo
O dabar mano argumentai tuoj išvis neteks reikšmės, kadangi būsiu nurašyta kaip "jauniklė, nieko neišmananti apie gyvenimą".
Valgykit manų košę ir plonėkit. Vuo
Lineta,viena diena savaitei skirk sau ir nesuk galvos, kad darbai stovi. Mano receptas: jei nesidirba- nedirbk, nes kita diena akimirksiu gali padaryti po poilsio trigubai daugiau, nei save versdamas.. Stengiuosi sekmadieni "svesti".
Liepsnele,niekas niekada nenubraizys verslo plano uz Tave pacia ir jokie patarimai nepades, nebent ikveps. Tu turi viska pasidaryti pati. As seniai vadovaujuosi: "Igyvendink svajones!" Todel kam nors is sono atrodo didelis mano uzimtumas, ko as pati apie save nepasakyciau. Darau tik tai, ka myliu, kas prie sirdies (net sesijom ruosdavausi situ principu: mokiausi saziningai tuos dalykus, kurie patiko, o kurie ne-....pacios zinot kaip buna).
Iskils viena diena vizija! Palukek! Kiekvienas Tavo hobis gali buti verslo ideja. Pvz. Vaizgantes variantas su masazais.
Man patiko visada organizacija, rysiai, kontaktai. Ta ir pasirinkau. Siandien sirdyje bunda senas noras: kulturiniai renginiai- organizacija. Net paauglystei ligonineje guledama, pastaciau su palatos mergaitemis spektakli "Coliuke" Tad ir dabar kirba mintis...i tokia savirealizacija tik kitoje sferoje. Lyg ir formuojasi komanda...bet dar nespragsiu, dairausi. Nes sis atvejis man asmeniskai idomus butu is kurybines puses, finansai atkeliaus ir pelna duos paskui (va, del ko remiu Lineta)
Todel viduj ir kirba mintis: tiek daug sauniu gyvenime dalyku.. Kaip viska speti!! Kiek nauju sriciu, kur galima tobulintis ir paskui uzsidirbti! Sutikciau save isbandyti sveikos mitybos srityje. Pas mus dar tamsus miskas ir nera valgymo kulturos! (Ko ne ideja verslo planui, kai aplink dejuojama del virsvorio). Kazkada masciau apie sveikatingumo kluba su paskaitu ciklu, grozio pamokom, relaksu, joga, moters vidinio grozio- psichologijos puoselejimu (dar vienas biznio planas). Stokholme labai didelis demesys skiriamas vaikui, jo vystymuisi, tobulejimui. ...Pasaka butu laisvalaikio centras su tapyba, sokiais, teatru, sportu vaikiukams.. Mielai mamos ieskotu ne aukliu, o rupestingos svietejiskos aplinkos. Oi, cia labai platu..
Reik klausyt, kas paciai patinka ir surinkus ziniu imt ir igyvendint. Visokiu "Bet... O... Taciau..." bus visada. Svarbu vidinis nusiteikimas ir patikejimas tuo, ka darai.
Viskas begu.
Liepsnele,niekas niekada nenubraizys verslo plano uz Tave pacia ir jokie patarimai nepades, nebent ikveps. Tu turi viska pasidaryti pati. As seniai vadovaujuosi: "Igyvendink svajones!" Todel kam nors is sono atrodo didelis mano uzimtumas, ko as pati apie save nepasakyciau. Darau tik tai, ka myliu, kas prie sirdies (net sesijom ruosdavausi situ principu: mokiausi saziningai tuos dalykus, kurie patiko, o kurie ne-....pacios zinot kaip buna).
Iskils viena diena vizija! Palukek! Kiekvienas Tavo hobis gali buti verslo ideja. Pvz. Vaizgantes variantas su masazais.
Man patiko visada organizacija, rysiai, kontaktai. Ta ir pasirinkau. Siandien sirdyje bunda senas noras: kulturiniai renginiai- organizacija. Net paauglystei ligonineje guledama, pastaciau su palatos mergaitemis spektakli "Coliuke" Tad ir dabar kirba mintis...i tokia savirealizacija tik kitoje sferoje. Lyg ir formuojasi komanda...bet dar nespragsiu, dairausi. Nes sis atvejis man asmeniskai idomus butu is kurybines puses, finansai atkeliaus ir pelna duos paskui (va, del ko remiu Lineta)
Todel viduj ir kirba mintis: tiek daug sauniu gyvenime dalyku.. Kaip viska speti!! Kiek nauju sriciu, kur galima tobulintis ir paskui uzsidirbti! Sutikciau save isbandyti sveikos mitybos srityje. Pas mus dar tamsus miskas ir nera valgymo kulturos! (Ko ne ideja verslo planui, kai aplink dejuojama del virsvorio). Kazkada masciau apie sveikatingumo kluba su paskaitu ciklu, grozio pamokom, relaksu, joga, moters vidinio grozio- psichologijos puoselejimu (dar vienas biznio planas). Stokholme labai didelis demesys skiriamas vaikui, jo vystymuisi, tobulejimui. ...Pasaka butu laisvalaikio centras su tapyba, sokiais, teatru, sportu vaikiukams.. Mielai mamos ieskotu ne aukliu, o rupestingos svietejiskos aplinkos. Oi, cia labai platu..
Reik klausyt, kas paciai patinka ir surinkus ziniu imt ir igyvendint. Visokiu "Bet... O... Taciau..." bus visada. Svarbu vidinis nusiteikimas ir patikejimas tuo, ka darai.
Viskas begu.