Labukas mergaites
idomiai Jus cia diskutuojat, bet as jauciu, kad man teks tik paskaityti, nes po vakarykscio audringo vakarelio mintys protingai nesirisa Net i jogos pamoka su drauge nesugebejom nueiti ir del to pykstu ant saves, kaip as taip galejau
Taigi, as busiu siandienines diskusijos skaitytoja ir Jusu minciu vertintoja
As tai nebegu , tiktai ziuriu, kad visos berasiusios issilakste! Na bet dar skaitanciu matau nemazai, kvieciu irgi reikstis!
Bet kaip idomiai... as cia turbut busiu vienintele, kuriai pinigu truksta ant pragyvenimo...kai sumoku savo mokesciu dali. tai noreciau, kad netruktu. apie milijonus nedristu ne pasvajot. pinigai nuo manes bega. kai ju gaunu, begu su dziaugsmu duonos, makaronu, obuoliu nusipirkti, muilo... ir tuojau baigiasi. nors uzdirbu 950...tai ne taip jau ir mazai paprastai mirtingajai be verslininko gysleles... dzinsai irgi tik vieni. jei noreciau antru, tektu kuri laika mesti zalinga iproti - valgyma (kita vertus, numesciau keleta kg...). is visu savo noru akcentuoju pagrindini - meiles poreiki. paskui sveikata. o tada pakankamas kiekis pinigu. kad nebutu savaite iki algos, o pinigine tuscia (tuscia tai ir yra tuscia - joje NIEKO nera). matyt reikia keisti poziuri i pinigus kazkaip...
QUOTE(Naoko @ 2007 04 22, 13:45)
Bet kaip idomiai... as cia turbut busiu vienintele, kuriai pinigu truksta ant pragyvenimo...
Tai buvo vienintele priezastis, del kurios mes i UK patraukem
tai zinau, daug kas taip daro. bet as tikrai nevaziuosiu. pirma, nenoriu vaiko palikti (del pinigu Jezusmarija), o antra, as nerasciau kelio is aerouosto ten nukeliavus:)isvis turbut nesusigaudyciau kaip i lektuva isest:)o dar svetimoj saly darbo ieskot... man jau cia ieskot kancia, kur lietuviskai kalbama... nu as tokia esu, baile be orientacijos;)
QUOTE(Naoko @ 2007 04 22, 14:50)
tai zinau, daug kas taip daro. bet as tikrai nevaziuosiu. pirma, nenoriu vaiko palikti (del pinigu Jezusmarija), o antra, as nerasciau kelio is aerouosto ten nukeliavus:)isvis turbut nesusigaudyciau kaip i lektuva isest:)o dar svetimoj saly darbo ieskot... man jau cia ieskot kancia, kur lietuviskai kalbama... nu as tokia esu, baile be orientacijos;)
Naoko, tau primiausia reikia poziuri i save keist. Neleisk, sau net galvoti apie save neigiamai!!! Keisk neigiamas mintis teigiamomis: mano puiki orientacija, as galiu langvai susigaudyti bet kurioje salyje ir bet kurioje situacijoje.
O siaip tai tiesiog patikek, kad tu esi UNIKALI, NUOSTABI IR TAU FANTASTISKAI SEKASI!!!! Linkiu tau diziausios sekmes!!!!
Del vykimo i uzsieni - nera vienintelio kelio! Rask SAVO!!! Iekok! Kas iesko tas randa!!! Yra daugybe nuostabiu galimybiu!!! Tiesiog tikek tuo!!!
QUOTE(Naoko @ 2007 04 22, 14:45)
Bet kaip idomiai... as cia turbut busiu vienintele, kuriai pinigu truksta ant pragyvenimo...kai sumoku savo mokesciu dali. tai noreciau, kad netruktu. apie milijonus nedristu ne pasvajot. pinigai nuo manes bega. kai ju gaunu, begu su dziaugsmu duonos, makaronu, obuoliu nusipirkti, muilo... ir tuojau baigiasi. nors uzdirbu 950...tai ne taip jau ir mazai paprastai mirtingajai be verslininko gysleles... dzinsai irgi tik vieni. jei noreciau antru, tektu kuri laika mesti zalinga iproti - valgyma (kita vertus, numesciau keleta kg...). is visu savo noru akcentuoju pagrindini - meiles poreiki. paskui sveikata. o tada pakankamas kiekis pinigu. kad nebutu savaite iki algos, o pinigine tuscia (tuscia tai ir yra tuscia - joje NIEKO nera). matyt reikia keisti poziuri i pinigus kazkaip...
Pilnai Tave suprantu nes manes pinigeliai taip pat nelabai megsta, bega ir nuo manes jie Nemoku prisijaukinti. Zinancioms kaip tai padaryti, patarkit mums dviems neziniukems. As savo gyvenime taip pat pirmiausia akcentuoju meile, seima, sveikata ir tik po to pinigus. Gal ka negerai darau?
QUOTE(Naoko @ 2007 04 22, 13:50)
Zinoma, kad vaiko palikt neverta. Sutinku ir palaikau 100 procentu ir dar trupuciuka. Beje, dabar LT labai geras metas dirbti IR uzdirbti.
O tu neieskok darbo. Tu pilnai aprasyk sau, koks jis turi buti. Bet nekonkretink. Na, nerasyk "noriu dirbti Caritas organizacijos administratore, ofise esanciame Kalvariju g.". Bet koks jis turetu buti, kaip tu turetum jaustis, galbut kiek laiko jam turetum skirti, koki gyvenimo buda galetum sau leisti ji dirbdama...
Man padejo..
QUOTE(Naoko @ 2007 04 22, 13:50)
Na tai as tau ir nesiulau! Visu pirma, reikia nusikratyt visu neigiamu nsusitatymu, kurie trukdo gyvent!
Mano viena drauge isvyko i uzsieni, ir ten labai prasilauze, o Lt irgi kaip tu stresavo del pinigu, bijojo ieskot, keist darbo. O uzsieny viskas jai i gera pasisuko, ji ten drasiau eme jaustis, drasiau darbo ieskojo ir tt. Bet kaip pepilota sako, turi rast SAVO kelia.
Na iki mergaites, prisijungsiu po kokios valandziukes!
cia ne neigiamos mintys, tiesiog tai faktas, tokios mano savybes. niu kaip ir melynos akys, kaip balso tembras, ka cia pakeisi... as galvoju, kad reikia man surasti savo sriti, kurioje tobulintis, mokytis, dirbti ir is kurios uzdirbti. dar neradau. aisku, depresyvios nuotaikos trukdo rasti, nes niekas neidomu ir viskas per sunku atrodo, bet as zinau, kad tos mintys nera tiesa. ai nuolatine kova su savim. kaip noreciau nors viena diena be jokios vidines kovos pabuti geros nuotaikos, kaip kiti zmones - be nuolatiniu pastangu. nes vos tik atsipalaiduoju nuo saviitaigos "kaip man gerai", tuoj asaru upeliai.
tai darau isvadas: pirmiausia noreti geros sveikatos (kad galvoj butu viskas tvarkoj), paskui rasti sau tinkama veikla, o po to jau pinigai, etc. nors... jei tureciau meile, nei as verkciau, nei ka, visad gerai butu, zinau.
tai darau isvadas: pirmiausia noreti geros sveikatos (kad galvoj butu viskas tvarkoj), paskui rasti sau tinkama veikla, o po to jau pinigai, etc. nors... jei tureciau meile, nei as verkciau, nei ka, visad gerai butu, zinau.
QUOTE(LinetaBlue @ 2007 04 22, 14:59)
Pilnai Tave suprantu nes manes pinigeliai taip pat nelabai megsta, bega ir nuo manes jie Nemoku prisijaukinti. Zinancioms kaip tai padaryti, patarkit mums dviems neziniukems. As savo gyvenime taip pat pirmiausia akcentuoju meile, seima, sveikata ir tik po to pinigus. Gal ka negerai darau?
Nesu as cia kazkokia eksperte, bet su pinigais man siaip gana gerai sekasi tvarkytis. Yra teke ir labai kukliai gyvent, ir daugiau sau leist, bet niekad nesu gyvenus nuo algos iki algos. Kartais net pamirstu kada atlyginimo diena, nes atlyginimo diena dar turiu sociai pinigu. Ir daug kas nesupranta, kaip cia man taip pavyksta.
Mano manymu: turi keisti nuostatas. Jau vien pasakymas, kad pinigai taves nemegsta prie gero neveda. Paskaityk "Pasamones galia", ten duoti aiskus patarimai.
O siaip, as dar budama studente, atradau teorija kaip tvarkytis su pinigais ir ji man iki siol veikia. Dar daug apie pinigu valdyma padejo suprasti knyga "Kelias i finansine laisve". Patarimus naudoju praktikoje ir puikiai tvarkausi
Papildyta:
QUOTE(Naoko @ 2007 04 22, 15:03)
cia ne neigiamos mintys, tiesiog tai faktas, tokios mano savybes. niu kaip ir melynos akys, kaip balso tembras, ka cia pakeisi... as galvoju, kad reikia man surasti savo sriti, kurioje tobulintis, mokytis, dirbti ir is kurios uzdirbti. dar neradau. aisku, depresyvios nuotaikos trukdo rasti, nes niekas neidomu ir viskas per sunku atrodo, bet as zinau, kad tos mintys nera tiesa. ai nuolatine kova su savim. kaip noreciau nors viena diena be jokios vidines kovos pabuti geros nuotaikos, kaip kiti zmones - be nuolatiniu pastangu. nes vos tik atsipalaiduoju nuo saviitaigos "kaip man gerai", tuoj asaru upeliai.
Naoko, kaip man noretusi tau padet Tai netavo savybes, tai yra tai, kaip tu save matai. Tavo ISITIKINIMAI, kuriuos tu turi pakeisti jei nori gyventi kitaip. O kokia tu noretum buti? Gal gali cia mums parasyt visas tas savybes, kokias noretum tureti?
Papildyta:
O mes su Liepsnele pasimatyma planuojam
Noreciau... buti linksma, drasi, moket kalbet apie nieka, o ne tylet visalaik...komunikabili vienu zodziu. noreciau tureti organizaciniu sugebejimu (niu man darbe kai reik suorganizuot arbatos gerima, tai niekas neateina, nes niekam neatrodo svarbu, turiu pastoviai meluot kad sefas kviecia rimtu reikalu, dabar jau is manes buhaltere sita darba pereme). noreciau greiciau isisavinti nauja info (sita turejau savybe, bet neber jos turbut del vaistu). cia turbut viska galima suvesti i viena savybe - pasitikejima savimi.
dar noreciau nors ka moketi daryti gerai.
vienu metu, kai skyriausi su savo vyru, as visas sitas norimas savybes turejau. ir veikli buvau, paselusi. kazka savyje ijungiau tada... bet viena diena viskas subyrejo i sipuliukus ir as pamaciau, kaip visa tai nerealu buvo, koks apsimetinejimas, kaip laikina...mane tada paliko draugas, buta, kuriame gyvenau, pardave ir niekaip nesiseke rasti kito, is magistraturos isbrauke, nes nespejau i pora egzu is darbo, tevai kategoriskai atsisake padeti man vaika priziuret, nespedavau as jos is darzo pasiimt, ant aukles neuzteko, tada darbo netekau, nu vienu zodziu, visas kortu namelis subyrejo ir as supratau, kad pagrindo po kojom neturiu ir esu visiskai viena visame pasaulyje ir anaiptol ne tokia jau stipri. tia nuo tada taip ir paliko. aisku, dabar pas tevus gyvenu, nes ner kur kitur. niekas tuom nesidziaugia, bet nieko perdaug ir nesako, bijo kad vel ligonine nebutu.
Todel man neisnesa galva kaip vel sau isikalbeti kad as veikli drasi zavi, jei tokia buvau 2 metus ir nieko is to neisejo...
dar noreciau nors ka moketi daryti gerai.
vienu metu, kai skyriausi su savo vyru, as visas sitas norimas savybes turejau. ir veikli buvau, paselusi. kazka savyje ijungiau tada... bet viena diena viskas subyrejo i sipuliukus ir as pamaciau, kaip visa tai nerealu buvo, koks apsimetinejimas, kaip laikina...mane tada paliko draugas, buta, kuriame gyvenau, pardave ir niekaip nesiseke rasti kito, is magistraturos isbrauke, nes nespejau i pora egzu is darbo, tevai kategoriskai atsisake padeti man vaika priziuret, nespedavau as jos is darzo pasiimt, ant aukles neuzteko, tada darbo netekau, nu vienu zodziu, visas kortu namelis subyrejo ir as supratau, kad pagrindo po kojom neturiu ir esu visiskai viena visame pasaulyje ir anaiptol ne tokia jau stipri. tia nuo tada taip ir paliko. aisku, dabar pas tevus gyvenu, nes ner kur kitur. niekas tuom nesidziaugia, bet nieko perdaug ir nesako, bijo kad vel ligonine nebutu.
Todel man neisnesa galva kaip vel sau isikalbeti kad as veikli drasi zavi, jei tokia buvau 2 metus ir nieko is to neisejo...