Įkraunama...
Įkraunama...

5d. jau pozityvisčių mergaičių

Jau matau. Ir viskam pritariu ka rasei drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijurka @ 2007 04 21, 23:35)
Čia žiūriu užsiplieskė tokia sveika diskusija dėl pinigųuser posted image
pepilota, sėkmės formulės kol kas dar neformuluoju, konkrečios sumos TAIP PAT mirksiukas.gif Tiesiog karts nuo karto kartoju sau: - mes sveiki, ramūs, saugūs,klestintys,laimingi Akcentuoju, kad sveikata ir ramybė eina pirma, paskui - gerovė blink.gif Gal kažkam iš čia diskutuojančių susidarė vaizdas, kad norėti gyventi geriau nei dabar yra negeras noras, o kuo jis blogas? Papasakosiu vėlgi iš mūsų šiandieninio gyvenimo atvejį, kai iš tiesų turėjom lyg ir sunerimti, kad gyvenimas taps kiek sunkesnis, nes vyras prieš kurį laiką (netikėtai) buvo atleistas iš darbo unsure.gif , vadinasi, liksime be pajamų (būtinų ne pramogoms, o elementariam pragyvenimuiuser posted imagePinigų pradžiai buvo, taip kad 3 mėn.netaupydami užtekom, po to...yra verslas, kuris tik tik ima įsisukti. Ir žinot, didžiausiai daugelio nuostabai "kaip jūs gyvenat?", pinigų šiandien mums netrūkstauser posted imageDar nelabai gerai supantu, kas iš tiesų vyksta, bet jaučiuosi ramiau dabar, kai vyras savame versle, nei kai dirbo kažkam ir buvo priklausomas:nuo griežto darbo grafiko,nuo nesiskaitymo su darbuotojais, nuo saviraiškos ir sprendimų laisvės, nuo nesiskaitymo ir nevertinimo (buvo ir tokių atvejų)user posted imageAnalizuodama mūsų šeimos situaciją dažnai pagaunu save mątant, kad turim kažkokį gerą prietėlių, kuris neapleidžia, o gal nuo tikėjimo,kad viskas bus gerai, GERAI ir yrauser posted image
Tai kaip gi galima nenorėti dar geriau, ar tai didelis blogis?
Dvasios dalykai pas mus keliami į pirmą vietą ir dažnai, žiūrdami iš šono į besikeičiančius nuo turtų žmonės, sakome "mūsų pinigai nepakeistų" mirksiukas.gif Žinau tikrai, kad niekada nepavydėsiu turtuoliui ir negailėsiu bomžo prie konteinerio...Jie patys pasirinko savo kelią.

Vijurka, lenkiu zemai galva notworthy.gif pries Tavo ilga ir protinga posta biggrin.gif
Atsakyti
LT jau nemazai valandu, o jus tokios aktyvios!!! Kiek cia musu prisirike!!!
Atsakyti
QUOTE(Laura_k @ 2007 04 21, 22:41)
Vijurka, lenkiu zemai galva notworthy.gif pries Tavo ilga ir protinga posta  biggrin.gif

user posted imageAš čia už tą tylėjimą (dieninį) pasireiškiau dabar mirksiukas.gif SU gyvenimišku pavyzdžiu, taip sakant tongue.gif
"Neleiskite, kad kas nors išmuštų jus iš vėžių abejonėmis arba sugėdintų dėl to, kad norite būti turtingi. Giliai sieloje kiekvienas žmogus trokšta sotesnio, laimingesnio ir gražesnio gyvenimo. Tai visuotinė aistra. Tai ne tik gerai, tai labai gerai."/knyga "Jūsų sąmonės galia"/ blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 21 balandžio 2007 - 22:54
laba nakti.. ax.gif
..visa diena miegojau ..net pavargau.. bet tikiuos, kad i sveikimo puse cia, nes jau "uzkniso".. unsure.gif
..kokiek priplepejot! doh.gif net pinigu tema biggrin.gif .. as irgi va mastau, kad man reikia pagaliau kazka gyvenime daryti.. i savo verslo puse suku.. su mintimis, kad bus viskas, kaip noresiu.. bet taip baisu man, ta tema nieko nenutuokiant.. unsure.gif ..

O Vijurkos postus beskaitydama vis labiau zaviuosi.. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O_N_O: 21 balandžio 2007 - 22:51
QUOTE(Vijurka @ 2007 04 21, 23:49)

"Neleiskite, kad kas nors išmuštų jus iš vėžių abejonėmis arba sugėdintų dėl to, kad norite būti turtingi"/knyga "Jūsų sąmonės galia"/ blink.gif

tikrai neleisiu schmoll.gif bash.gif
kuo tikiu tuo tikiu ir dar Dievuliui uz visa tai padekoju...
Atsakyti
Viskas, mergytes, einu prie MB prisiglausti ir miegucio.
Rytoj is karto uzsuksiu pas jumi, nes vis dar bunu namie.

Pabaigai istorija is siandieninio mano gyvenimo: jau siandien del nugaros skausmu buvau pas budinti gydytoja. Nors visaip kaip siunciau i ta vieta teigiama energija, kazkaip neramios mintys kankino. Kai nezinomybe slegia, tai visada taip, visokiu ligu gali prisigalvot. Po apsilankymo pas gydytoja suzinojau, kad nieko labai baisaus nera. Tai net geriau jauciuosi dabar visa likusia dienos dali. O is ryto buvau baisi ligone. Nu nusisauk kokia as artiste lotuliukas.gif Itaiga veikia thumbup.gif
Atsakyti
Skaitau toliau knygą, o ten: "... kartą vienas vyriškis priėjo prie manęs ir atsiduso: -Aš bankrutavau.Bet nieko tokio.Pinigai man nepatinka.Jie sėja blogį...Toks mąstymas signalizuoja apie aptemusį, sutrikusį protą. Jeigu jums rūpės tiktai pinigai ir daugiau niekas, nukrypsime nuo kelio ir prarasite pusiausvyrą."
Šią situaciją bandau permąstyt, galvodama apie Dujokaukees postą. blink.gif Tik prašau neįsižeisti čia, kai kurių mirksiukas.gif Suprantama, jauna panelė, su polėkiu, žavi, aprūpinta ( su nuosavomis sąskaitomis banke ir šlamančiais kišenėse). Man tai žavus jos pasakymas: -pinigų aš turiu, bet man jų nereikia ax.gif Nu žavu, bet užmėtykit akmenimis, man tai naivokas rolleyes.gif Štai, turėk tuos pinigėlius savo uždirbtu darbu..., gyvenk savo bute, važinėk nuosavu automobiliu, mokėk už studijas (taip pat savo uždirbtais pinigėliais), pridėk pargyvenimą (vėlgi kasdienį maisto pirkimą, mokesčiai), ar tada sakysi:- PINIGĖLIŲ MAN NEREIKIA smile.gif Žinau, kad ir vienos kelnės bus mažai ir pasidažyt norėsi (ateis laikas), ir keliauti, ir labdarai duot (jei liks iš viso to, ką uždirbsi PATI mirksiukas.gif ). Gerbūvis skaitina augti, tobulėti ir siekti sotesnio, įdomesnio, perspektyvesnio gyvenimo. Kai tu garantuotas rytojaus diena, esi ramus šiandien, būsi ramus ir rytoj wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 21 balandžio 2007 - 23:11
buonos noches mergaites bye1.gif

visoms saldziu ir geru sapnu 4u.gif
Atsakyti
Manta, greit pasisakai ir tu, užteks skaitinėti mirksiukas.gif
O, dingo blink.gif Nu jaučiu, turi mergina ką pasakyt, bet kol kas tyli...kai mes savo pzv.išpasakosim, tada ji trenks kortas ant stalo lotuliukas.gif A ne, Manta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 21 balandžio 2007 - 23:19
As skaitinet nespeju, o ka kalbet apie pasisakymus. Labas rytas merginos, jau rytojus atejo. 4u.gif
O kas liecia pinigus, nu tai as ka...... standartinis posakis, ne piniguose laime - o ju kiekyje.....
Gyvenimiskai as taip....... Nu kai viskas yra gerai, tai ir tas pinigelis nesiskaiciuoja, bet ne duok die kas nors atsitiku, ar su sveikata, ar shiaip, uij kaip tada supranti pinigu verte.....
Kaip sakant, pinigas gal nera tiklas, bet.... priemone tam tikriems tikslams pasiekti tai tikrai. Ir ish vis, ash uz pusiausvyra gyvenime, va tada buna geriausia......
Atsakyti
QUOTE(Manta @ 2007 04 21, 23:18)
Kaip sakant, pinigas gal nera tiklas, bet.... priemone tam tikriems tikslams pasiekti tai tikrai. Ir ish vis, ash uz pusiausvyra gyvenime, va tada buna geriausia......

Taip, taip, taip...Tuo pradėjome, tuo gal ir baigsime?
Tai PRIEMONĖ tikslams p a s i e k t i, svajonėms ir troškimams į g y v e n d i n t i, o ne TIKSLAS.user posted imageuser posted image

O bendrai dar pratęsiu trumpai unsure.gif Kodėl mes čia svajojame apie darbų pakeitimą, verslo kūrimą? Juk vedamos ne finansinio gerbūvio, bet ieškodamos įdomios, produktyvios veiklos, pagaliau savęs atradimo ir įprasminimo. Ar ne taip? ax.gif AŠ NORIU PAKEIST DARBĄ dėl to, kad ten kur dirbu dabar, tobulėt jau nėra kur g.gif , o norisi. Tai štai, nieko blogo, jei noras lipt į kalną aukštyn pas mane YRA blink.gif , nieko blogo, jei užlipus, panorėsiu lipt į aukštesnį kalną ir matyt tolimesnį horizontą. Aš tai spirgu nuo minties, kaip noriu pakeist darbą ir jau programuoju savo sąmonę "noriu įdomaus darbo", apie finansus nutylėsiu mirksiukas.gif Beje, MB nuosavo verslo ėmėsi taip pat ne didesnių babkių norėdamas, o visų pirma, trokšdamas įsitvirtinti jam įdomioje srityje, be abejo, kaip jam pasirodė ir perspektyvioje 4u.gif
Einu ir aš į lovytę jau. Labanakt. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 21 balandžio 2007 - 23:37