Oi kaip ir as noreciau saviskiuis sudainuoti Jis labai megsta klausyti kai as dainuoju, tai labai apsidziaugtu Tik neisivaizduoju kokia daina...
Inga Valinskiene - Buk Salia - sita gal tiktu?
QUOTE(vorukas @ 2008 08 01, 09:07)
O man topas - A.Pilvelytes ir Bubnelio atlikta per Zvaigzdziu duetus "Mylek mane"... Net nusipirkau fonograma.. bet maniskis susikompleksavo ir nusprende nebedainuoti.. tik pinigai i bala
Idedu nuoroda daina
Idedu nuoroda daina
O kur galima isigytii fonograma? Ir ar ji padeda nelabai balsingiems?
QUOTE(kazlė @ 2008 08 01, 23:48)
O kur galima isigytii fonograma? Ir ar ji padeda nelabai balsingiems?
Ir man si daina pasakiska? tikrai...o kur gauti tokias fonogramas? galima ir i az
QUOTE(vaidoska @ 2008 08 02, 09:51)
Ir man si daina pasakiska? tikrai...o kur gauti tokias fonogramas? galima ir i az
As ieskojau per google, tiesiog ivedziau "fonograma darau parduodu" ir radau keleta skelbimu, kas tuo uzsiima. Aisku, nera viens prie vieno originalas, betdainuoti galima, nes tikra fonograma padaryti, l.brangu. Mums kaip pazistamiems tikri muzikantai siule padaryti originala uz 600 lt vienos dainos.. nes kiekvienu instrumentu zmones turi groti, o ne su kompu daryti, kad gautusi tikra daina.
Sveikos o as siandien suzinojau kad mano busimas vyras ruosiasi man dainuoti. netycia suzinojau, aisku jis nezino.
QUOTE(mirele @ 2008 08 11, 10:40)
Sveikos o as siandien suzinojau kad mano busimas vyras ruosiasi man dainuoti. netycia suzinojau, aisku jis nezino.
Oi, kos negeras tas zmogutis kur tau ispliurpe sugadino visa tos dienos staigmena....ta akimirka butu buvus nepamirstama, zavinga ir labai miela.....o dabar teks suvaidinti nustebima
QUOTE(vaidoska @ 2008 08 11, 12:37)
Oi, kos negeras tas zmogutis kur tau ispliurpe sugadino visa tos dienos staigmena....ta akimirka butu buvus nepamirstama, zavinga ir labai miela.....o dabar teks suvaidinti nustebima
man atrodo busiu tokia uzsiemusi kad net uzmirsiu apie ta staigmena, tikrai dabar nesedziu ir apie tai nemastau, tiesiog uzbegau cia ir prisiminiau
pritariu del Shania Twain begalo grazi daina. as dar galvoju elvio preslio LOVE ME TENDER nors mes jau susituoke daugiau kaip metai, bet dar neturejom vestuviu baznycioj taip planuojam musu antrasias vestuves. ir man vis galvoje sukosi tokia mintis. ir netycia aptikau kad cia ne as viena tokia kuri nori padainuoti
As tai pat sugalvojau dainuoti, bet noriu, pvz kaip pagal AKCENT thats my name, daina ir nerandu rusiskos ar lietuviskos versijos,teksto