as zadu dainuoti i.starosaites saule leidzias....
Sveikutes, as taip pat noriu sudainuoti savo MB per vestuves daina, taciau sios dainos karaoke versijos niekur negaunu, o ji - Violeta Riaubiskyte-Tiktai tau. Niekur jos nera Taigi, nenusiminiau-pradejau dometis per muzikantus, taciau, kaip sakoma-buvau is karto nuraminta Vienos dainos uzsakomosios sukurimas-nuo 150-250Lt is pradziu buvau pritrenkta, paskui pradejau juoktis... Nesu tikrai milijoniere, mums ir taip vestuves apsieis kazkur apie 17000, tai dar kisti (atsiprasau)tokius pinigus i 3minuciu padainavima zinote, nu ne. Aisku, labai noriu, bet... Dar mano vestuviu muzikantai sake pasidomes per pazystamus kitus muzikantus, bet abejoju ar kas tures tokia daina, nes ji labai leta, tokia lyrine... Gerai jums, kad turite daineles, o va man jauciu jau si siurpraiza reikes pamirsti
QUOTE(Invincible @ 2008 05 06, 11:30)
Sveikutes, as taip pat noriu sudainuoti savo MB per vestuves daina, taciau sios dainos karaoke versijos niekur negaunu, o ji - Violeta Riaubiskyte-Tiktai tau. Niekur jos nera Taigi, nenusiminiau-pradejau dometis per muzikantus, taciau, kaip sakoma-buvau is karto nuraminta Vienos dainos uzsakomosios sukurimas-nuo 150-250Lt is pradziu buvau pritrenkta, paskui pradejau juoktis... Nesu tikrai milijoniere, mums ir taip vestuves apsieis kazkur apie 17000, tai dar kisti (atsiprasau)tokius pinigus i 3minuciu padainavima zinote, nu ne. Aisku, labai noriu, bet... Dar mano vestuviu muzikantai sake pasidomes per pazystamus kitus muzikantus, bet abejoju ar kas tures tokia daina, nes ji labai leta, tokia lyrine... Gerai jums, kad turite daineles, o va man jauciu jau si siurpraiza reikes pamirsti
Truputi nesuprantu kame problema.... Jeigu tu turi ta daina, turi jos irasa, tai ismoksti dainuoti, paduodi irasa savo muzikantams, jie ismoksta groti ir vestuviu diena jie groja o tu dainuoji.Idealu butu jeigu keliata kartu pavyktu su jais kartu parepetuoti, kad zinotum istojimus ir tonacija tiktu. Bet jeigu gerimuzikantai tai gali pagroti taip kaip originale...taip, kad dar neprarask vilties
O kaip tu sakai uzsakomosios vienos dainos sukurimas 150-250, (cia tikriausia priklauso nuo dainos sudetingumo, instrumentuotes ir t.t.), bet kam tau reikalinga tokia fonograma, dainuok pagal originala,ir kaip sakiau muzikantai tau pagros gyvai sekmes
Tai as jau kalbejau su savo muzikantais, pasake man atsiusti daina, siandien perziures ir sake, kad gal pagros, sake ryt paskambinti, uj kaip butu gerai
Kaip gerai, kad temele vel atgijo. As niekaip neapsisprendziu-dainuoti ar ne. Is pradziu si ideja kilo MB, padainuoti kartu. Ir daina buvau numaciusi is filmo "Be namu negerai", tik niekur negalejau gauti karaoke versijos. Dabar MB kiek aprimo, praejo noras. O as renkuosi is 2 dainu-Starosaites "Saule leidzias" ir Irmos "Laikas". Pirmoji grazesne, bet antroji priimtinesne mano balsui.
Starosaites Saule leidzias labai grazi
tikrai nuostabi daina, ir, manau, labai tinkanti tokia proga
as ja dainuosiu, ir turiu galimybe groti pianinu. tai padarysiu maza koncerteli..
pianinu groju jau beveik 14 metu.
as ja dainuosiu, ir turiu galimybe groti pianinu. tai padarysiu maza koncerteli..
QUOTE(svaigutis @ 2008 05 06, 15:25)
tikrai nuostabi daina, ir, manau, labai tinkanti tokia proga
Nu tu cia tikrai padarysi staigmena ne tik savo brangiausiam, bet ir visiems sveciams.
as irgi noreciau, bet vestuvese bus daug sveciu, balsas gali drebet, dar apsiverksiu bedainuidama... kazin ar gera mintis
o dainu yra grazhu:
jurates ir kastycio arija
zvalgulio ir starosaites gintarai
ypatingai grazhi aistes ir bubnelio mylek mane
neda-salia
violeta ir tarasovas-as tavo tu mano
o jus nesijaudinat, kad ziures i jus ne tik mylimasis vyras bet ir pulkas sveciu?
o dainu yra grazhu:
jurates ir kastycio arija
zvalgulio ir starosaites gintarai
ypatingai grazhi aistes ir bubnelio mylek mane
neda-salia
violeta ir tarasovas-as tavo tu mano
o jus nesijaudinat, kad ziures i jus ne tik mylimasis vyras bet ir pulkas sveciu?
QUOTE(Gubernija @ 2008 06 30, 12:24)
Siaip ar taip ta diena i Tave ziures visi, ne tik mylimasis, sveciai, bet ir praeiviai. Taip, kad susitaikyk su ta mintim, isijausk i vaidmeni ir drasiau-juk Tu to vakaro KARALIENE!