Įkraunama...
Įkraunama...

Daina mylimąjam per vestuves

QUOTE(lioniukė @ 2007 06 15, 15:22)
as irgi labai noreciau padainuoti daina, kuri turetu savo istorija, bet, baime turbut nugales ir nedainuosiu schmoll.gif juk ir taip jaudulio pilna diena bus, o dar toks zygdarbis, baisokoka doh.gif manau uzteks to, kad paprasysiu muzikantu uzgroti ta daina ir abu po 24 val pasoksime thumbup.gif

pritariu, nes jei nera galimybes su muzikantais parepetuoti, tai gal geriau nerizikuoti g.gif . Aisku, tai mano nuomone. jau geriau , kaip lioniuke sake pasokti thumbup.gif
Atsakyti
as tai ir labai nore ciau sudainuoti savo MB daina,bet reikai atrasti ta kuria galiu dainuoti pagal savo balsa.Juk nepaimsi kokios dainos kur reikai aukstai dainuoti.ir dar burut geria kad ja galima butu iarsyti ir poto muzikantai paleistu ir ant virsaus dainuoti
Atsakyti
man tai muzikantai pades jauciu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2007 06 17, 21:53)
as tai ir labai nore ciau sudainuoti savo MB daina,bet reikai atrasti ta kuria galiu dainuoti pagal savo balsa.Juk nepaimsi kokios dainos kur reikai aukstai dainuoti.ir dar burut geria kad ja galima butu iarsyti ir poto muzikantai paleistu  ir ant virsaus dainuoti

g.gif , kaip ant virsaus?ar skambes tik fonograma, ar ir dainininko balsas? blink.gif
Atsakyti
Kadangi dainuoti viesai tikrai nedrisciau, gvildenu minti, arba tiesiog dedikuoti kurio nors atlikejo daina ir paprasyti paleisti irasa muzikanto arba ... kazin kiek kainuotu ir ar butu imanoma pasikviesti sudainuoti Lietuvos atlikeja kuri nors? kur galima butu rasti kontaktus, kaip susisiekti su vadybininkais?
Atsakyti
QUOTE(levrete @ 2007 06 21, 13:34)
Kadangi dainuoti viesai tikrai nedrisciau, gvildenu minti, arba tiesiog dedikuoti kurio nors atlikejo daina ir paprasyti paleisti irasa muzikanto arba ... kazin kiek kainuotu ir ar butu imanoma pasikviesti sudainuoti Lietuvos atlikeja kuri nors? kur galima butu rasti kontaktus, kaip susisiekti su vadybininkais?

kazkur prie muzikantu temos maciau ivairiu atlikeju ikainius.
jei turi atliekamu "saibu" tikrai atvaziuos mirksiukas.gif
pinigais viskas nuperkama drinks_cheers.gif
Atsakyti
perziurejau minetas temas, bet kontaktiniu telefonu, kaip pasikviesti pvz. Violeta Riaubiskyte neradau.
Atsakyti
QUOTE(levrete @ 2007 06 21, 14:16)
perziurejau minetas temas, bet kontaktiniu telefonu, kaip pasikviesti pvz. Violeta Riaubiskyte neradau.

gal paciam internete per google rasi jos vadybininko tel nr, jei ji turi ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(levrete @ 2007 06 21, 14:16)

ji daugeliui vyru patinka biggrin.gif ir as tokia minti turejau bet kazi kiek ji uzsiprasys g.gif
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2007 06 22, 11:33)
ji daugeliui vyru patinka  biggrin.gif ir as tokia minti turejau bet kazi kiek ji uzsiprasys g.gif

Na taip, Violeta ispudinga moteris, ne tik vyrams patinka thumbup.gif
Bet manau, kad tokius dalykus reikia derint pries koki puse metu, juk vasara jie savaitgaliais daznai koncertuoja kurortu kavinese ir kazin ar turi laisva savaitgali g.gif
Bet ir as noreciau, kad ji mums sudainuotu wub.gif
Atsakyti
As taip pat seniai ta minti brandinu,,, tikiuosi kad iki vestuviu tinkama kieki drasos sukaupsiu blush2.gif Man labai patinka Justo is Dangaus2 daina "As galiu viska del taves". Kai pirma karta isgirdau, tai taip ir isivaizdavau kaip as ja dainuoju ziuredama vyrui i akis... wub.gif Bet ji labai sudetinga vokaline prasme, o as ne profas tai man neiseis. Tada sugalvoaju kad gal Kerbedzio "Del taves galiu" tik reikia kai kur pakeist truputi ivardziu biggrin.gif
Niu ivertinkit:

Aš ėjau keliais, aš ėjau kalnais..
Aš ėjau žeme, skridau ir dangumi..
Dėl tavęs ..dėl tavęstokios, kurios nebuvo niekados..

Aš jutau tave, aš mačiau tave..
Aš šaukiau tave nebylio balsu..
Dėl tokios, ..dėl kurios aš šitaip degt norėčiau visados..

Dėl tavęs galiu skęsti ugnyje..
Ir tavam danguj amžinai negest..
Dėl tavęs galiu skrist lengvais sparnais ir mylėt galiu amžinai, amžinai...

Mes labai arti.. mes labai toli..
Mes labai žemai ..ah.. labai aukštai..
Bet išgert dar norėkim lenkti tą kurios nebuvo..

Aš ėjau keliais, aš ėjau kalnais..
Aš ėjau žeme, skridau ir dangumi..
Dėl tavęs ..dėl tavęs tokios, kurios nebuvo niekados..

Dėl tavęs galiu skęsti ugnyje..
Ir tavam danguj amžinai negest..
Dėl tavęs galiu skrist lengvais sparnais ir mylėt galiu amžinai, amžinai.....
Atsakyti
Man sita daina labai grazi, bet reikes zodziu pakeist truputuka, bet tai nesudetinga.
O tu dainavus gyvai? girdejai savo balsa? nes nedainavusiam zmogui buna sokas save isgirst blink.gif
As irgi galvoju ir noriu sudainuot, bet jauciu nedarysiu to- kam juokinti zmones lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpuryte: 22 birželio 2007 - 12:45