labai noriu padaryti tokia staigmena savo brangiausiajam per vestuves tiknezinau kokia grazia lietuviska grazia daina apie meile pasirinkti, gal galite ka patarti?
labai dekoju
! | Forume galioja temų skelbimo taisyklės, ir jos visada būna matomos kai skelbiama nauja tema. TEMOS SKELBIMO TAISYKLĖS ® Prieš užvesdami naują temą, pasinaudokite Paieška, galbūt forume jau yra tokia tema. ® Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). ® Nerašykite didžiosiomis raidėmis! ® Pasistenkite kuo konkrečiau įvardinti temos pavadinimą. Prašome jų laikytis |
as tai nemoku dainuoti, tai ne ka ir galiu patart
na as tiesiog noriu surasti grazia daina
QUOTE(elipse @ 2007 04 20, 13:35)
labai noriu padaryti tokia staigmena savo brangiausiajam per vestuves tiknezinau kokia grazia lietuviska grazia daina apie meile pasirinkti, gal galite ka patarti?
labai dekoju
labai dekoju
As irgi turiu tokia minti, tai dabar siek tiek lavinu savo balsa, o kai surasiu tinkama daina susitarsiu su muzikantais, kad man sugrotu. Manau tai labai gera dovanele - staigmena
Man tai irgi labai grazi mintis, net norejau per vestuves padainuoti, bet nesijutau pilnai pasiruosus tai sakau per metines vestuviu nukelsiu o daina galiu pasiulyti man asmeniskai grazia Simonos (is dueto Linas ir Simona) daina Meiles upe - pakankamai nesudetinga ir prasmingi zodziai. Dar viena nuostabaus grozio daina yra Jurgos Seduikytes is miuziklo Tadas Blinda - Mortos daina. Jei noresi parasyk i az as tau atsiusiu. Sekmes ruosiantis
O as noreciau savajam padovanot sasagas Gal zinot kur galeciau ju isigyt?
QUOTE(laurytel @ 2007 04 23, 14:52)
O as noreciau savajam padovanot sasagas Gal zinot kur galeciau ju isigyt?
visai cia ne i tema apie sasagas klausk ten, kur diskutuojama apie jaunikio apranga...
man irgi kirba galvoj mintis sudainuoti per vestuves daina, ir turiu net tris variantus, kurie, gaila, nebus igyvendinti... nepavyks man, nes as ekspromtu nedainuosiu, o parepetuot su muzikantu neiseis... o tos trys dainos yra irmos "zaliu bangu vynas", taip pat irmos "laiko kalendoriai" ir praeito dangaus dalyviu virgio ir lauros daina "uz ka", kur dainuoja "ka as padariau - atsakiau i tavo meile..."
QUOTE(Ausrytia @ 2007 04 23, 16:22)
visai cia ne i tema apie sasagas klausk ten, kur diskutuojama apie jaunikio apranga...
man irgi kirba galvoj mintis sudainuoti per vestuves daina, ir turiu net tris variantus, kurie, gaila, nebus igyvendinti... nepavyks man, nes as ekspromtu nedainuosiu, o parepetuot su muzikantu neiseis... o tos trys dainos yra irmos "zaliu bangu vynas", taip pat irmos "laiko kalendoriai" ir praeito dangaus dalyviu virgio ir lauros daina "uz ka", kur dainuoja "ka as padariau - atsakiau i tavo meile..."
Man atrodo tema nesivadina: Padainuokim brangiajam Ji vadinasi staigmena mylimajam, tad as ir mestelejau savo ideja
Mes su MB jau pries gerus 3men buvome nutare sudainuoti Lauros ir Virgiaus dueta Bet istikruju norint padaryti tai puikiai ar bent gerai,neuztenka keleta kartu parepetuoti pas muzikanta ar namuose.Reikia gauti muzika be zodziu,ismokti nenusidainuoti Oi,atsisakeme minties,bet daina tai Kompe dar vis laikau as "Ka as padariau" labai tinkama vestuvems,as manau.Ne del to,kad mes ja buvome issirinke Tiesiog zodziai labai prasmingi
QUOTE(laurytel @ 2007 04 23, 16:26)
Man atrodo tema nesivadina: Padainuokim brangiajam Ji vadinasi staigmena mylimajam, tad as ir mestelejau savo ideja
tema vadinasi "daina mylimajam per vestuves", o ne "staigmena mylimajam"
QUOTE(Ausrytia @ 2007 04 23, 21:18)
tema vadinasi "daina mylimajam per vestuves", o ne "staigmena mylimajam"
Ups Nepamaciau, matyt, meile mane visai apakino Atsiprasau, tikrai nepamaciau
QUOTE(aggate @ 2007 04 23, 16:35)
Mes su MB jau pries gerus 3men buvome nutare sudainuoti Lauros ir Virgiaus dueta Bet istikruju norint padaryti tai puikiai ar bent gerai,neuztenka keleta kartu parepetuoti pas muzikanta ar namuose.Reikia gauti muzika be zodziu,ismokti nenusidainuoti Oi,atsisakeme minties,bet daina tai Kompe dar vis laikau as "Ka as padariau" labai tinkama vestuvems,as manau.Ne del to,kad mes ja buvome issirinke Tiesiog zodziai labai prasmingi
nma taip man lauros ir virgio daina pirmiausia sove i galva, bet ten labai aukstu balsu atliekama, neistemsiu gal rimtai lino ir simonos meiles upe, bet ji irgii gana aukstu balsu reikalauja