QUOTE (ely @ 2004 01 24, 15:16) |
Jo parduotuvėse nėra, galima įsigyti tik per konsultantus. Jis yra MaryKay firmos, nežinau ar esi girdėjusi Kaina nemaža (apie 90lt), bet užtenka ilgiau nei metams (tepant visas daugiau ar mažiau problematiškas vietas), tad gaunasi ne toks jau ir brangus |
Ne, nesu girdejus. Tikrai idomu, o kiek ml yra? Ir koks galiojimo laikas, jeigu metus naudojai? O kur galima jo uzsisakyti?
Yra 230 ml, labai koncentruotas (kaip ir visa kosmetika), su dozatoriumi. Tad mažo kiekio užtenka dideliam plotui Beje, tepu šlaunis, klubus, krutinę, pilvą, kaklą ir dar kartais rankų viršutinę-apatinę dalį ir tai darau sąžiningai rytą ir vakarą
QUOTE (ely @ 2004 01 28, 10:38) |
Yra 230 ml, labai koncentruotas (kaip ir visa kosmetika), su dozatoriumi. Tad mažo kiekio užtenka dideliam plotui Beje, tepu šlaunis, klubus, krutinę, pilvą, kaklą ir dar kartais rankų viršutinę-apatinę dalį ir tai darau sąžiningai rytą ir vakarą |
Nikaip su tiek metu neistempciau....
Kaip sakiau, jis labai koncentruotas, jei padaugini, tai tiesiog ilgiau turi masazuoti, kad susigertų ir mane tas nervina. Pradžioj ir aš nemokėjau po mažai naudoti, dabar jau išmokau
Ely, zinau, kad pasikartosiu, bet vistiek dar karta paklausiu , kur jo galima uzsakyti? Sudominai...
Mano nėštumui dabar 25 savaites, bet jau išbandžiau ne viena krema
nuo striju:FREE OIL -32 Lt,Avent krema-40 Lt, Guam kremą-82 Lt,
Callibelle kremą -18 Lt, taip pat bent karta į savitę įtrinu Colageno
ampuole (Vitaskin -apie 15 lt -10 vnt).Tepuos tikrai sąžiningai kiekvieną
rytą ir vakarą. Kadangi rytais skubu į darbą tai naudoju kremą,o vakare
kai galiu neskubeti ir palaukti kol isigers aliejus naudoju Free Oil.
Man vieno kremo uztenka maximim 3 savaitem, nes tepu negailedama,
itrinu ne tik krutine, pazastis, pilva,sonus, bet ir slaunis ir sedmenis .
Is jau isbandytu labiausiai patinka Free OIL ir Avent kremas.
nuo striju:FREE OIL -32 Lt,Avent krema-40 Lt, Guam kremą-82 Lt,
Callibelle kremą -18 Lt, taip pat bent karta į savitę įtrinu Colageno
ampuole (Vitaskin -apie 15 lt -10 vnt).Tepuos tikrai sąžiningai kiekvieną
rytą ir vakarą. Kadangi rytais skubu į darbą tai naudoju kremą,o vakare
kai galiu neskubeti ir palaukti kol isigers aliejus naudoju Free Oil.
Man vieno kremo uztenka maximim 3 savaitem, nes tepu negailedama,
itrinu ne tik krutine, pazastis, pilva,sonus, bet ir slaunis ir sedmenis .
Is jau isbandytu labiausiai patinka Free OIL ir Avent kremas.
man dar tik 23 savaites,bet jau klubu srityje atsiranda sviesiu striju...net nezinau kodel,nes atrodo naudoju viska kas imanoma...ir kontrastinius dusus,apsitrynius frotiniu ranksluosciu,aliejukus,kremukus...nepadeda.. tai kas bus veliau idomu....
Kad kremo tiek daug neisnaudotumet, pabandykit tepti ant dregnos odos. Po dusiuko ar maudyniu tik shiek tiek nusausinkit oda ranksluosciu, na kad vandens lasiuku nebutu, ir tepkit. Dregna oda ir kremukus visus geriau pasisavina ir ja masazuoti lengviau.
As nusipirkau Avent 200ml. Tai man atrodo shito kiekio turetu uztekt bent kokiem 3 menesiam, nors tepu negailedama. Na zhiuresiu kaip bus ir ar pades
As nusipirkau Avent 200ml. Tai man atrodo shito kiekio turetu uztekt bent kokiem 3 menesiam, nors tepu negailedama. Na zhiuresiu kaip bus ir ar pades
Sveikutes!
As tai naudoju AVON firmos krema nuo striju. Nusipirkau kai buvo nuolaida uz 19Lt. Gan didele talpa ir issitepus oda graziai blizga. Tepu ir pilvuka ir krutine, slaunis bei uzpakaliuka. Nors man jau 35 sav., bet kazkaip dar striju nepastebiu.
Tikiuosi, kad ir ateityj neatsiras. Juk nedaug jau liko.
O del AVENT firmos kremu, tai girdejau, kad geriau naudoti ne krema, o aliejuka. Kadangi jis yra purskiamas, tai geriau pasklinda ant kuno ir tuose vietuose, kur sunkoka pasiekt, be to greit isigeria ir jo maziau reikia nei kremo.
Linkiu visoms islikti paciomis graziausiomis !!!
As tai naudoju AVON firmos krema nuo striju. Nusipirkau kai buvo nuolaida uz 19Lt. Gan didele talpa ir issitepus oda graziai blizga. Tepu ir pilvuka ir krutine, slaunis bei uzpakaliuka. Nors man jau 35 sav., bet kazkaip dar striju nepastebiu.
Tikiuosi, kad ir ateityj neatsiras. Juk nedaug jau liko.
O del AVENT firmos kremu, tai girdejau, kad geriau naudoti ne krema, o aliejuka. Kadangi jis yra purskiamas, tai geriau pasklinda ant kuno ir tuose vietuose, kur sunkoka pasiekt, be to greit isigeria ir jo maziau reikia nei kremo.
Linkiu visoms islikti paciomis graziausiomis !!!
Labutis!
O as turiu toki gal ir keista klausima apie tas strijas Kiek skaiciau yra dirbanciu farmacijos pramoneje, tai jos gal tikrai galetu atsakyti: kaip angliskai arba vokiskai tos strijos? o tai net nezinau ko ieskoti, nes gyvenu ne Lietuvoje. Nepaklausiu juk nuejusi i kokia vaistine to, ko pasakyti nemoku Padekite!
Ir aciu visoms is anksto!
O as turiu toki gal ir keista klausima apie tas strijas Kiek skaiciau yra dirbanciu farmacijos pramoneje, tai jos gal tikrai galetu atsakyti: kaip angliskai arba vokiskai tos strijos? o tai net nezinau ko ieskoti, nes gyvenu ne Lietuvoje. Nepaklausiu juk nuejusi i kokia vaistine to, ko pasakyti nemoku Padekite!
Ir aciu visoms is anksto!
KAIP ISVENGTI, O GI NIEKAIP, VISKAS YRA VEJAI, NESCIA VISKA ISBANDZIAU NUO BRANGIAUSIU IKI PIGIAUSIU PRIEMONIU, VISKAS YRA S.....