Įkraunama...
Įkraunama...

Strijos. Kaip jų išvengti?

QUOTE (jolkaa @ 2004 01 14, 14:14)

O MANE IRGI LABAI KANKINA CELIULITAS IR DAR IŠSIPLĖTUSIOS VENOS. ŠIAIP KOJOS ATRODO JAU NELABAI GRAŽIAI. MAN 23SAV.[/color][/font]

Butinai nusipirk ortopedines kojines, jos buna specialiai nescioms. Labai gerai apspaudzia kojas.
Atsakyti
Sveikos,
Man rekomendavo AVENT firmos kremuka, jau kuri laika ji naudoju, labai super: greitai susigeria, gera sudetis, kvepia maloniai, tikiuosi , kad poveikis irgi bus teisingas.
Rekomenduoju ir Jums.
Atsakyti
as irgi tepuosi avent kremu nuo striju. labai man patinka, oda tokia stangri ir gerai sudrekinta. jei vakare issitepu, tai dar net ryte jauciasi jo sluoksnis ant odos.kaip ten bus su tom strijom, paaiskes veliau(tikiu, kad tai labiau genetikos klausimas), bet labai padeda nuo niezulio, kuri sukelia odos tempimasis. ir avent duso zele busimom mamytem labai faina
Atsakyti
QUOTE (sicile @ 2004 01 19, 20:23)
as irgi tepuosi avent kremu nuo striju. labai man patinka, oda tokia stangri ir gerai sudrekinta. jei vakare issitepu, tai dar net ryte jauciasi jo sluoksnis ant odos.kaip ten bus su tom strijom, paaiskes veliau(tikiu, kad tai labiau genetikos klausimas), bet labai padeda nuo niezulio, kuri sukelia odos tempimasis. ir avent duso zele busimom mamytem labai faina

O kiek tas kremas kainuoja ir kur ji pirkai?
Atsakyti
Jei neklystu Avent kremukas kainuoja apie 45 Lt.
Atsakyti
Gal cia yra naudojusiu ir Avent, ir Mamma Dona kremus nuo striju - noreciau, kad pasidalintumete kuris labiau patiko . g.gif
Atsakyti
QUOTE (ely @ 2004 01 15, 09:34)
Manau, kad įvairių tų kremų būna. Aš ir prieš nėštumą ir nėščia ir maitindama naudojau ir naudoju tą patį anticeliulitinį stangrinantį, odos elastingumą didinantį kremą. Tepu juo netgi krūtinę. Ir jokio kaitinimo nėra, o ir strijų neturiu, nors per nėštumą priaugau 24 kg smile.gif

O kaip vaidinasi? rolleyes.gif smile.gif
Atsakyti
Man Avent kremukas visai patiko, labiau nei Frei oil.
Dabar naudoju L`oreal, irgi neblogas.

Beje, siandien buvau Kauno Hyper Maximoje, ten L`oreal prekiu nukainavimas.
Uz krema nuo striju 150 ml Eurovaistineje mokejau 49 Lt, o Maximoje tokia pati tutele - 35 Lt rolleyes.gif Paemiau dvi i prieki.... biggrin.gif
Ir dar L`orealio kremas nuo celiulito 200 ml maciau irgi tik 35 Lt.
Atsakyti
QUOTE (SiDo @ 2004 01 20, 13:17)
Gal cia yra naudojusiu ir Avent, ir Mamma Dona kremus nuo striju - noreciau, kad pasidalintumete kuris labiau patiko . g.gif

Avent greiciau susigerdavo, o Mamma Dona kvepejo skaniau ir ilgiau uztekdavo vienos pakuotes... Bet siaip, tai abu kremukai thumbup.gif
O atsiras striju ar ne, labiau nuo fiziologijos priklauso. Tik tiek, kad naudojant kremukus esi rami pries save, kad viska padarei, kad to nebutu.
Nors mano pilvuzas buvo ispudingai didelis (net visko maciusiems gydytojams wink.gif ), bet ant jo nei vienos strijos neatsirado. O va, krutine tai baisokokai sutrukinejo (dar pirmoje nestumo puseje), nors ir ne taip labai ir isdidejo... g.gif Ir dar po gimdymo striju atsirado ant slaunu...
Bet dabar jau po biski blyksta ir nebeatrodo taip baisiai kaip pradzioj... Nes pradzioj krutine atrode kaip voratinkliu tatuiruota blink.gif
Atsakyti
QUOTE (smulkute @ 2004 01 21, 11:44)
O kaip vaidinasi? rolleyes.gif smile.gif

Jo parduotuvėse nėra, galima įsigyti tik per konsultantus. Jis yra MaryKay firmos, nežinau ar esi girdėjusi rolleyes.gif Kaina nemaža (apie 90lt), bet užtenka ilgiau nei metams (tepant visas daugiau ar mažiau problematiškas vietas), tad gaunasi ne toks jau ir brangus smile.gif
Atsakyti
QUOTE (ely @ 2004 01 24, 15:16)
Jo parduotuvėse nėra, galima įsigyti tik per konsultantus. Jis yra MaryKay firmos, nežinau ar esi girdėjusi rolleyes.gif Kaina nemaža (apie 90lt), bet užtenka ilgiau nei metams (tepant visas daugiau ar mažiau problematiškas vietas), tad gaunasi ne toks jau ir brangus smile.gif

METAMS?! Tai kiek ten ml?
Nu man turetu buti backa, kad metams uztektu biggrin.gif Arba labai jau as netaupi
Atsakyti
man irgi backos reiketu.... unsure.gif
su 150 ml vos menesi istempiu, jeigu tepu krutis, klubus ir pilva, o kartais nugriesiju ant slaunu.. Ir cia tik karta per diena.
Atsakyti