Sveikos, as naudoju krema nuo striju LOREAL, ir ju atsirado.... Tai nelabai tikiu kad ir tas kitas kremas pades jau atsiradusias strijas isnaikinti....
O pilvas su tom strijom atrodo baisiai
Na, o mano pilvas buvo baisinis, yra tarp nuotrauku, bet ant jo striju nera ir nebuvo, siaip nebuvo niekur, bet po gimdymo atsiradi sonuose ties klubais ir nesuprantu kodel?
QUOTE (Smurka @ 2004 01 14, 16:30) |
Strijos, mieloji, kai jau atsiras, tai jau amziams. Liudna tai pranesti, bet tokia realybe. Mano vyro teta dirba plastines chirurgijos centre, tai jau mane apsviete siuo klausimu, kaip turi but. Tuos pinigelius, kuriuos isleistum brangiems kremams nuo striju, geriau kas menesi atsidek pilvo operacijai - tai vienintelis likes budas toms bjaurybems isnaikinti |
Taip,taip! As ir girdejau kad operacija(ar slifavimas lazeriu) tai vienintelis budas isnaikint tas strijas
Tik idomu kiek kainoja tokia procedura
As tepliojausi migdolu aliejum. Dar zinojau, kad gerai yra greipfrutu seklu aliejus ir kai kurie kiti aliejai. Poveikis, manau, panasus tiek kremu, tiek ir alieju. Striju visiskai neisvengiau, bet taip manau, kad ju butu buve zymiai daugiau, jeigu buciau is viso nieko nedariusi.
As naudojau toki labai pigu krema su kokoso aliejum (pavadinimo nepamenu, bet tiesiog emiau pirma pasitaikiusi kur kur buvo jo daugiausia). Striju nei vienos, nors per nestuma priaugau 25 kg is kuriu tik 4 - mano "maziuliukas". Krutine isaugo per 3 dydzius nuo B iki DD. Mano gydytoja sake, kad tai priklauso nuo genetikos ir odos elastingumo: jei mama neturejo, tai ir dukra tikraiausiai netures. Ji man patare per daug pinigu nesvaistyti ir sake jei jau kokoso aliejus nepades, tai ir kitos priemones greiciausiai neveiks...
P.S. Mano mama irgi nei vienos strijos neturejo...
P.S. Mano mama irgi nei vienos strijos neturejo...
QUOTE (Foxenas @ 2004 01 14, 22:28) |
As naudojau toki labai pigu krema su kokoso aliejum (pavadinimo nepamenu, bet tiesiog emiau pirma pasitaikiusi kur kur buvo jo daugiausia). Striju nei vienos, nors per nestuma priaugau 25 kg is kuriu tik 4 - mano "maziuliukas". Krutine isaugo per 3 dydzius nuo B iki DD. Mano gydytoja sake, kad tai priklauso nuo genetikos ir odos elastingumo: jei mama neturejo, tai ir dukra tikraiausiai netures. Ji man patare per daug pinigu nesvaistyti ir sake jei jau kokoso aliejus nepades, tai ir kitos priemones greiciausiai neveiks... P.S. Mano mama irgi nei vienos strijos neturejo... |
Na, mano mama mus du pagimdė, o strijos nė su žiburiu nerasi. O aš jau nuo 6,5mėn. strijas ant krūtinės matau Ir kažkaip greitai jos atsirado.. gal per porą savaičių. Nors po dušo visą kūną išsitepu pieneliu.. O ant klubų tai ir seniau tų strijų buvo, tik jos nubalę nelabai matosi. Sako, kas strijos atsiranda, kai labai greit priaugi svorio arba, kai labai staigiai numeti. Kas liečia strijas ant krūtinės, tai manau, kad jos atsirado, nes kurį laiką nenešiojau liemenuko..
QUOTE (jolkaa @ 2004 01 14, 16:14) |
KIEK ŽINAU, NĖŠTUMO METU VARTOTI KREMO NUO CELIULITO NEGALIMA, KADANGI JIS VEIKIA ODOS GILUMINIUS SLUOKSNIUS. TAI VIENINTELĖ PRIEMONĖ, KURIOS VARTOTI NEGALIMA. BE TO JIS YRA KAITINANTIS. |
Ar tikrai žinai? Esu turėjus kremą, kuris labai nemaloniai kaitindavo. Dabar toki malonu tepuosi - jokio kaitinimo ir sausa oda labai sudrekina Labai smagus, malonus ir kvepiantis. Kuo konkrečiai jis galėtų kenkti? Reikės man ginekologės pasiklausti...
TIKRAI ŽINAU. PER TV RODĖ. TEN SAKĖ, KĄ GALI, O KO NEGALI VARTOTI NĖŠČIOS.
Manau, kad įvairių tų kremų būna. Aš ir prieš nėštumą ir nėščia ir maitindama naudojau ir naudoju tą patį anticeliulitinį stangrinantį, odos elastingumą didinantį kremą. Tepu juo netgi krūtinę. Ir jokio kaitinimo nėra, o ir strijų neturiu, nors per nėštumą priaugau 24 kg
Na, aš krūtinės tepti nedrįsčiau, bet dėl tų anticeliulitinių kremų neigiamo poveikio kol kas abejoju, pabandysiu daugiau informacijos susiieškot. Šiaip ar taip ne akmens amžius, man atrodo, kad tų kremų gamybos technologijos jau tikrai pakankamai pažengę, kad jie būtų saugūs. Tokie dalykai, kaip pašalinės reakcijos šiaip jau būna ypatingai sekami net tik paties gamintojo bet ir valstybinių tarnybų, o tai kas susiję su rizikos grupėmis (tarp jų nėščiosiomis ir apskritai besivystančiu vaisiumi) ypač jiems svarbu. Pati dirbu farmacijos įmonėj, todėl žinau, kad visi nepageidaujami gaminių poveikiai labai sekami. Kilus grėsmėms ar iškilus kokiam nors neigiamos reakcijos atvejui, įtraukiamos papildomos kontraindikacijos į instrukcijas ir pan. Taigis, pirma pasiskaitysiu dar vartojimo instrukcijas ir bandysiu pasikonsultuoti su ginekologe.
turbut strijas ant pilvo sunkiausia isnaikinti... man striju nebuvo nestumo metu, o po gimdymo atsirado tik ant slaunu. is pradziu buvo tokios ryskios, kad baisu bet dabar vis mazeja ir mazeja tepu kartais, kai nepamirstu kokiais kremukais nuo striju, bet tikrai ne kasdien. dabar jau vos matosi
QUOTE (kicule @ 2004 01 14, 18:45) |
Taip,taip! As ir girdejau kad operacija(ar slifavimas lazeriu) tai vienintelis budas isnaikint tas strijas Tik idomu kiek kainoja tokia procedura |
4000-6000 litu . Ta didzioji kaina tai uz kabancio pilvo nuojovima, su kuriuo kartu ir strijos nusipjauna. As anksciau ar veliau ta operacija pasidarysiu, nes man po gimdymo pilvas nebesusitraukia net intensyviai sportuojant. PAsikonsultavus paaiskejo, jog ir nebeatsistays, nes tipo ten kazkoks poodinis sluoksnis praplyso ar kazkas ten panasaus, nebepamenu, kaip tiksliai skamba