QUOTE (melsva @ 2004 01 12, 16:02) |
Tepciausi kremu nuo celiulito, bet neesu tikra, ar vaikui nepakenks. |
Niekada nebūčiau pagalvojus, kad galėtų pakenkti, bet gal kas nors tiksliai žinot, kaip yra iš tikrųjų?
Ir as naudoju Nivea losjona, stangrinanti ir maitinanti su Q10, jis ir nuo celiulito. Bet tikrai nepagalvojau, kad jis gali pakenkti
Man tai atrodo, kad tikrai nekenkia Nesąmonė!
kad strijos daugiausiai ir atsiranda per nestuma, tai kremus nuo ju gana lengva ranka parduoda. O kai paprasiau nuo celiulito, tai suabejojo - atseit kai kuriu kremu medziagos labai stipriai veikia ir giliai isigeria. O jeigu isigeria, vadinasi patenka ir i krauja. Va taip man paaiskino. Noreciau zinot kaip yra is tikruju
QUOTE (nigrita @ 2004 01 12, 15:28) |
Niekada nebūčiau pagalvojus, kad galėtų pakenkti, bet gal kas nors tiksliai žinot, kaip yra iš tikrųjų? |
KIEK ŽINAU, NĖŠTUMO METU VARTOTI KREMO NUO CELIULITO NEGALIMA, KADANGI JIS VEIKIA ODOS GILUMINIUS SLUOKSNIUS. TAI VIENINTELĖ PRIEMONĖ, KURIOS VARTOTI NEGALIMA. BE TO JIS YRA KAITINANTIS.
O MANE IRGI LABAI KANKINA CELIULITAS IR DAR IŠSIPLĖTUSIOS VENOS. ŠIAIP KOJOS ATRODO JAU NELABAI GRAŽIAI. MAN 23SAV.
QUOTE (melsva @ 2004 01 14, 16:26) |
tadu naikinsim kai pagimdysim bet vel abejoju, ar galima tais kremais teptis, kai vaika zindai |
Strijos, mieloji, kai jau atsiras, tai jau amziams. Liudna tai pranesti, bet tokia realybe. Mano vyro teta dirba plastines chirurgijos centre, tai jau mane apsviete siuo klausimu, kaip turi but. Tuos pinigelius, kuriuos isleistum brangiems kremams nuo striju, geriau kas menesi atsidek pilvo operacijai - tai vienintelis likes budas toms bjaurybems isnaikinti
ŽINOT ĮSISENIJUSĮ CELIULITĄ PANAIKINTI IRGI LABAI SUNKU.
Nelabai sutinku kad kremai nuo celiulito tinka ir nuo strijų.Juk krūtinę tepti nuo strijų irgi reikia, o ten oda tai jautresnė ir plonesnė.Juk celiulito ant krūtinės nebūna Ir tada manau nebūtų atskirai kremų nuo celiulito ir atskirai nuo strijų.
Mačiau reklamą LOreal kremo nuo strijų.Bet ne prieš strijas o jau atsiradus joms(kai dar mėlynos,) kad tipo pašviesina ar padeda išnykti.Gal kuri pirkot?
Mačiau reklamą LOreal kremo nuo strijų.Bet ne prieš strijas o jau atsiradus joms(kai dar mėlynos,) kad tipo pašviesina ar padeda išnykti.Gal kuri pirkot?