Įkraunama...
Įkraunama...

Strijos. Kaip jų išvengti?

Perskaiciau viska, ka mamules prirasete apie stijas ir nulekiau i vonia apziureti savo pilvo. Dideliu reziu nesimato, taciau pilvo sonai - lyg juros dugnas nusetas nedidelem melsvom bangelem - tai ir nesuprantu strijos tai ar ne?

O "Frei ol" tepu nuo pat nestumo pradzios dar ir del to, kad ypac nusimaudzius labai isdziuna ora ir ima niezteti visi galai, neimanoma ramiai gyventi - gal kas gero sugalvojot nuo tu niezuliuku ?  ???
Atsakyti
Doma, tai tos pacios strijos, kurios kamuoja beveik visas.. :-/ sad.gif ....
Atsakyti
As cia biski nugrybausiu i lankas, bet Dani tavo liutas toks dziausmingas o taip nesiderina su paskutine tavo liudna zinute.

Bet, Doma jei yra jau tos melynos bangeles, neisvengsi tu striju. Nebent tik jas gali pablukint ar panasiai, betjos jau bus  sad.gif
Atsakyti
skaičiau, kad strijų profilaktikai rekomenduojama kosmetika su sviestmedžio sviestu wink.gif
Atsakyti
per visa nestuma ( nuo pat pradziu)Frei ol tepiausi pilva , krutine, klubus du kartus per diena, bet rezultatas klaikus, visur daug striju. man atrodo jeigu jau lemta tai lemta.
Atsakyti
Man eina 24 sav. Kol kas nieko ypatingo ant savo kuno nebuvau pastebejus, bet vistiek saziningai tepu AVENT kremu nuo pirmuju menesiu. Bet pries pora dienu netycia zvilgt i vidine slaunu puse - blink.gif blink.gif ohmy.gif , o ten tokie negrazus negrazus suplysimai.. Tai taip susinervijau...! Sakykit, ar tai zenklas, kad netrukus tu suplysimu dauges? Ir ar imanoma tai sustabdyt kremais, aliejais, masazais, dusais, t.t.?!!
Ir dar - kada dazniausiai tos strijos atsiranda: nestumo metu ar po gimdymo?
Atsakyti
As isbandziau nemazai tu kremu,vis tikejausi koki geresni rast,bet labiause likau patenkinta AVENT kremu,jis geriause driekina ir nuramina nezuli!
Dabar dar baigineju savo FREI Oil, kai pasitepu pries miega mad.gif ,tai paskui dar reikia AVENTu pasitept,nes baisei nezti pilvuka!
Strijos toks dalykas kad jai ju atsiras sad.gif ,tai ir atsiras,tie visi kremai tik gal truputuka sumazina ju atsiradima,nuramina oda!
Atsakyti
Pasidalinsiu ir as patirtim smile.gif
Visa nestuma grudinaus,po salta,silta srove,gnaibymai,znaibymai,frei oil aliejiukas 1kart dienon,su frot. ranksluosciu issitrynimas.........
Gydytoja sako, ale pas jus jau pilvas koks grazus be jokiu striju....Aha... wink.gif Buvo.... blink.gif Iskart po gimdymo visa pilvo apacia strijos isvagojo blink.gif
Isvadas darykites pacios smile.gif
Atsakyti
Nu, ash dar stipriai nepilneju unsure.gif , bet, atrodo, rimtai shitais reikalais reiks susirupint. Kaip jau buvo pradzhioj sakyta, geriau daryt ka nors nei nedaryt rolleyes.gif Jei ir nepades, blogiau nebus biggrin.gif
Atsakyti
Pasidalinsiu ir as patirtimi. Man pasiseke, as striju nesulaukiau nei per nestuma nei po jo clap.gif Bet jau i pabaiga nestumo issimaudziusi, darydavau kontrastini dusa kunui, o svarbiausiakrutinei. Pilvuka patepdavau medetku aliejumi (Lietuviskas, pora lituku kainuoja), o krutines spenelius Garmastan, kad ji grudintusi prie vaikucio zindymo. Ir viskas buvo liuk! As zinau mamu, kurio pirko brangius kremus: Monna ar kaip vadinasi, tai tikdavo krutinei, o pilva alergizuodavo arba atvirksciai. Manau kad tai labai individualu ir kiekviena pasirenka kaip jai geriau. Tik kad reikia ka nors daryti tai tikrai, kad po to nereiketu griauztis. O blogiau tikrai nebus thumbup.gif
Atsakyti
Aš per pirmąjį nėštumą "pavojaus zonas" tepdavau kremu "Mamma Dona". Neatsirado nei vienos strijos. Buvau priaugusi 15 kg. Tačiau, manau, labiau padėjo kontrastinis dušas rytais ir trynimas šiurkščiu rankšluosčiu.
Norėčiau perspėt, kad tuoj pat po gimdymo rūpinti pilvo oda yra dar svarbiau, nes staiga netenkama daug svorio (pilvo tūrio). Padeda specialios kelnaitės po gimdymo, masažiukas, lengvi pilvo preso pratimėliai.
Atsakyti
As nuo 3 men. kasdien tepiausi Avent kremu, paskui Frei oil, o dabar "uzbaigineju" L`oreall krema nuo striju. Ir nei vienos kol kas neatsirado, ir pilvo neniezti (34 sav.).
Turiu didesne beda, mano slaunys - vienos duobes, mane puola CELIULITAS. ph34r.gif
Ypac baisai kojos atrodo vakare, kai prikaupia vandens...
Tepciausi kremu nuo celiulito, bet neesu tikra, ar vaikui nepakenks. Kad man kas pasakytu, ar bent po gimdymo as ji naudoti galesiu, atai vakare kelnes bijau nusiimti pries veidrodi....... blink.gif
Atsakyti