Įkraunama...
Įkraunama...

Strijos. Kaip jų išvengti?

Sveikutes, o man gine sake, kad striju na neisvengsiu, jei ju jau atsiras tai atsiras jei ne tai ne, bet tie visi kremukai nuo striju padeda tiek, kad jei atsiras strijos, jos bus ne tokios gilios ir ne tokios raudonos smile.gif
man 21sav. dar aciu dievui neturiu nei vienos strijos... gal esu optimiste, bet gal neatsiras... o svorelio tai jau +10kg turiu smile.gif
Atsakyti
niu va jau dabar is savo patirties galiu pasakyti, kad nera jokiu stebuklingu apsisaugojimu nuo striju, jei jau lemta jas tureti, tai lemta unsure.gif
tepiau as nuo pradzios visokiai kremukais ir specialiais ir ne, bet vistiek ju neisvengiau ir kuo toliau tuo ju daugiau.. ir jos ryskios ir t.t. zodizu baisu.. aisku guodziu save kad jei nebuciau tepusi tai ju gal dar daugaiu butu buve, tai va su ta mintis ir toliau kremuka naudoju biggrin.gif
Atsakyti
jo man ir gyd sake, kad naudojant tuos kremukus, strijos mazesnes ir ne tokios raudonos buna... bet va man 5men dar neturiu nei vienos... aisku dar daug laiko, bet manau tie kremukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga28 @ 2007 03 27, 16:31)
jo man ir gyd sake, kad naudojant tuos kremukus, strijos mazesnes ir ne tokios raudonos buna... bet va man 5men dar neturiu nei vienos... aisku dar daug laiko, bet manau tie kremukai  thumbup.gif

nu as manau, kad tei kremukai stebuklu nedaro, as ir brangiu naudojau ir vistiek striju yra.... bet manau jei jau pas tave nera tai tikriausiai ir nebus. o siaip zinau ir tokiu daug kurios nieko nenaudojo ir jom striju nebuvo ir atvirksciai.. nu cia kaip sakoma kiekvienam savaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lely @ 2007 03 27, 20:13)
nu as manau, kad tei kremukai stebuklu nedaro, as ir brangiu naudojau ir vistiek striju yra.... bet manau jei jau pas tave nera tai tikriausiai ir nebus. o siaip zinau ir tokiu daug kurios nieko nenaudojo ir jom striju nebuvo ir atvirksciai.. nu cia kaip sakoma kiekvienam savaip biggrin.gif

na sako buna atsiranda tu striju ir paskutine nestumo savaite... tai ka as zinau... zinoma tie kremukai stebuklu nedaro, bet ir nepakenkia manau... g.gif
Atsakyti
Manau,kad tie kremukai nors šiektiek sumažina jų atsiradimą
Atsakyti
Man ir ginė, ir mano kosmetologė sakė, kad kremai visiškai nesustabdo strijų atsiradimo, nes čia svarbesnę įtaką turi genai, moters odos struktūra, nėštumo metu priaugtas svoris. Bet jeigu yra finansinių galimybių ir noro, tai aš manau, kad tepant kremus blogiau nebus. Kosmetologė sakė, kad jei atsiras strijos, tai jos tuomet bus ne tokios ryškios, o pagimdžius ir toliau tepant kremu odą, strijos greičiau išblanks.
Man tai patika, kai tepant kremuku oda tampa minkšta, elastinga, nebeniežti smile.gif
Atsakyti
man irgi manau reikes tu kremuku,gal patarsit kokius naudojat ax.gif
Atsakyti
Et, uzvakar taip dziaugiausi, kad mano oda, nepaisant beprotisko niezejimo ir greito pilvuko augimo nestuke.gif , vis dar lygi ir nesuaizejus... Sivakar nusirengusi radau ne koki vaizdeli (tai kur tie kremai ir aliejai su savo poveikiu???) verysad.gif net klubu oda suplyso verysad.gif Besilaukdama pirmo vaikelio issaugojau grazu pilva - naudojau Frei oil, Seba med pieneli... Tiesa, sikart ir pilvas daug didesnis, ir maziau ilsiuosi, ir dirza per mazai nesioju... o ir oda visai kitaip reaguoja i si nestuma.
Atsakyti
PATARCIAU VISOMS NAUDOTI TIK ALIEJUS, NES JIE DARO ODA ELASTINGA, O KREMUS REIK NUOLAT TEPLIOTI IR POVEIKIS LABAI ABEJOTINAS doh.gif
UZSITEPKIT ANT DREGNOS ODOS STORA ALIEJAUS(KAD IR VAIKISKO) SLUOKSNI IR PALAUKIT KOL SUSIGERS bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VAIDILUTE~: 01 balandžio 2007 - 22:01
QUOTE(VAIDILUTE~ @ 2007 04 02, 00:00)
PATARCIAU VISOMS NAUDOTI TIK ALIEJUS, NES JIE DARO ODA ELASTINGA, O KREMUS REIK NUOLAT TEPLIOTI IR POVEIKIS LABAI ABEJOTINAS doh.gif
UZSITEPKIT ANT DREGNOS ODOS STORA ALIEJAUS(KAD IR VAIKISKO) SLUOKSNI IR PALAUKIT KOL SUSIGERS bigsmile.gif

o man aliejus visai nepatinka schmoll.gif schmoll.gif
tik suriebina oda, kol susigeria, o jeigu reik greiciau apsirengt prilimpa... doh.gif

naudoju tik kremuka ir labai dziaugiuosi. Greit susigeria, oda tampa svelni ir jausmas labai geras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga28 @ 2007 04 02, 10:43)
o man aliejus visai nepatinka  schmoll.gif    schmoll.gif
tik suriebina oda, kol susigeria, o jeigu reik greiciau apsirengt prilimpa...  doh.gif

naudoju tik kremuka ir labai dziaugiuosi. Greit susigeria, oda tampa svelni ir jausmas labai geras  thumbup.gif

NORINT ODA TIK SUSVELNINTI TAI KREMUKAS TAM, PATS TAS lotuliukas.gif
Atsakyti