Įkraunama...
Įkraunama...

Strijos. Kaip jų išvengti?

Sveikos,
Daug as cia apie tas strijas prisikaiciau...Bet esme tame kad jus visos jau mamos viena ar kita prasme, o as dar ne, turiu striju nuo 16 metu, dabar man 21. esu smulki,o visas uzpakaliukas strijuotas, ryskiom melsvom... ir ka gi man daryti? gal kam nors jau pries nestuma buvo? kaip naikinti? padekite... unsure.gif
Atsakyti
O man strijos atsirado vos ne paskutinėmis savaitėmis verysad.gif matyt aš per garsiai džiaugiausi, kad neturi, ir į galą kaaaaip nusistrijinau doh.gif ant šlaunų liko kaip nagais perbraukta, pilvas kaip saulytė su spinduliukais, ir krūtys - net juntami liko grioveliai. Man dar poto sakė, kad reikėjo diržą nėščios nešioti (na, vasara buvo, karšta), bet nemanau, kad būtų padėjęs diržas krūtims.

O kai kosmetikos parduotuvėje tyliai paklausiau kremo strijoms, pardavėja, karvė, per visą parduotuvę užbaubė: "Maryte, kur pas mus kremas nuo strijų? Va, moteris, klausia" doh.gif gun_bandana.gif gun_rifle.gif
Atsakyti
as naudoju Avent krema nuo striju, drauge rekomendavo ir visai jis man patinka, gerai isigeria ir kvapas neerzina ax.gif
Atsakyti
Sveikutės
Man dar tik prasidėjo 9 savaitė,nežinau nuo kada reiktu pradėti tept aliejuku nuo strijų ax.gif , patarkit ka naudoti ir nuo kada pradėti,kad būtų galima nors kiek jų išvengti. g.gif . dėkui
Atsakyti
Del striju yra visokiu nuomoniu, as tai remdamasi gyvais pavyzdziais ir prisiskaiciusi literaturos manau, kad kremai nuo striju yra tik pinigu metymas 4u.gif

T.y. strijos arba atsiras arba neatsiras, tai yra genu reikalas.

Mano sesuo tepesi aliejuku Baby Jhonson - du nestuke.gif du gimdymai, krutine buvo padidejus nezinia kiek kartu, nulis striju. Mama musu irgi neturi nei vienos strijos.

Is mano pazystamu kas tepesi visokiais brangiais kremais, vienos turi strijas kitos ne. Velgi neaisku, ar cia kremai padejo, ar cia genai.
Atsakyti
Sveikutes, pati turiu striju ir tepliodavau viskuo, nieks pilnai ju neisnaikina, tik odos spalva truputuka susilygina doh.gif
Atsakyti
Kai laukiausi dukrytes, priaugau 10 kg. kremu nuo striju tepiausi nuo kokiu 4 savaiciu, bet krutine nuos triju kaip zebro kailis.....mama mano susilauke 3 vaiku, aisku, niekuo nesitepe, o strijos nei vienos... Manau, kad cia kas lemta, tas lemta, zinoma, gal truuuuuuuuputeli galima kremuku pagalba ka nors pristabdyti. Kremu kainos pas mus nerealios- kremas nuo striju su taikmedzio sviestu vaistineje 65 litai, o Dubline besisveciuodama toki pati maciau uz 7 EUR g.gif
Atsakyti
QUOTE(donatela @ 2007 02 19, 15:15)
Sveikutės
Man dar tik prasidėjo 9 savaitė,nežinau nuo kada reiktu pradėti tept aliejuku nuo strijų  ax.gif , patarkit ka naudoti ir nuo kada pradėti,kad būtų galima nors kiek jų išvengti.  g.gif . dėkui

Profilaktiškai gali pasitepliot aliejuku, ar kremuku, tik neturėk vilčių pergudrauti genetiką lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(donatela @ 2007 02 19, 14:15)
Sveikutės
Man dar tik prasidėjo 9 savaitė,nežinau nuo kada reiktu pradėti tept aliejuku nuo strijų  ax.gif , patarkit ka naudoti ir nuo kada pradėti,kad būtų galima nors kiek jų išvengti.  g.gif . dėkui

Yra visokių nuomonių,bet aš vistik siūyčiau trupytėli pasiteplioti.Manau,kad galima su tais kremais nors šiektiek jas sumažinti 4u.gif Manau,kad jau laikas tau ir pradėti smile.gif Aš pati tepuosi ir tikiuosi,kad nors šiektiek mažiau jų atsiras,nei,kad visai netepciau.
Atsakyti
Aš neturiu strijų visiškai, vaikutis nemažas gimė, bet oda neišsitampė, vis dar maitinu MP ir ant krūtinės nieko. Nėštumo metu tepiausi, The Body Shop kremuku iš kakavos sviesto, indelio užteko visam nėštumui. Gal tai jo dėka pasisekė, net nežinau, o linkusi aš strijom ant klubų turiu kelias nuo paauglystės, kai užpakaliukas paaugo biggrin.gif
Atsakyti
dabar, kai jau iki pabaigos liko kelios dieneles, manau, kad striju atsiras arba ne nepriklausomai nuo tepimo spec. kremais ar aliejais. visiskai jokio poveikio + grazus ,,zemelapiai" ant klubu ir visos pilvo apacios doh.gif per antra nestuma nesiruosiu daugiau pirkti jokiu brangiu priemoniu. tepsiu paprastu kuno losionu arba aliejum, kad labai oda neissausetu ir tiek.
dabar kai baigiau 2 pakuotes kremo nuo striju daugiau nepirkau, paskutinius 2 men. 2kartus per diena tepu paprastu kuno kremu su alyvuogem. esu girdejus, kad gerai tepti alyvuogiu aliejum. tai per kita nestuma isbandysiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saule**: 04 kovo 2007 - 12:44
QUOTE(Larky @ 2007 02 20, 17:38)
Del striju yra visokiu nuomoniu, as tai remdamasi gyvais pavyzdziais ir prisiskaiciusi literaturos manau, kad kremai nuo striju yra tik pinigu metymas  4u.gif

T.y. strijos arba atsiras arba neatsiras, tai yra genu reikalas.

drinks_cheers.gif pritariu - strijos priklauso nuo odos tipo, o ne nuo tepimosi kremais ar aliejais. jie tik suminkština oda ir gal sumažina strijų ryškumą kokias 10 procentų...
Nepaisant to, odą reikia prižiūrėti, drėkinti - nepriklausomai ar esi nestuke.gif ar ne.
Atsakyti