QUOTE(Žydraakė @ 2007 01 29, 15:51)
Laba
Noriu paklausti, gal kas bandė ir gali ką nors patarti dėl šio GERNETIC kremo nuo strijų:
Renkuosi tarp jo, AVENT kremo nuo strijų ir BODY SHOP Cacao Butter sviesto nuo strijų
Noriu paklausti, gal kas bandė ir gali ką nors patarti dėl šio GERNETIC kremo nuo strijų:
Renkuosi tarp jo, AVENT kremo nuo strijų ir BODY SHOP Cacao Butter sviesto nuo strijų
O kokia kaina?
na kelbesiu is savo patirties,visa nestuma tepiau visas imanomas vietas kur tik gali atsirasti striju Bio oil,tokiu aliejum nuo randu,striju,daug kam jis tinka...Jau maniau kad bjaurybiu isvengsiu bet atsiradi kelios ant krutu- gal savaite po gimdymo kai dar maitinau,ir po pora ant slaunu,bet tik 40nestumo savaite..tai dabar galvoju kad jei nebuciau pernesiojus gal visai nebutu buve..Tai labai dziaugiuosi kad naudojau ta alieju
beje tas body shop kakavos sviestas nuo striju tai sh... neleiskit veltui pinigu ant jo :0
beje tas body shop kakavos sviestas nuo striju tai sh... neleiskit veltui pinigu ant jo :0
QUOTE(Dovkyte @ 2007 02 01, 18:44)
na kelbesiu is savo patirties,visa nestuma tepiau visas imanomas vietas kur tik gali atsirasti striju Bio oil,tokiu aliejum nuo randu,striju,daug kam jis tinka...Jau maniau kad bjaurybiu isvengsiu bet atsiradi kelios ant krutu- gal savaite po gimdymo kai dar maitinau,ir po pora ant slaunu,bet tik 40nestumo savaite..tai dabar galvoju kad jei nebuciau pernesiojus gal visai nebutu buve..Tai labai dziaugiuosi kad naudojau ta alieju
O kokia jo kaina ?
QUOTE(Dovkyte @ 2007 02 01, 18:44)
Na na, papasakok plačiau, kodėl š
QUOTE(Eglė* @ 2007 02 01, 19:57)
O kokia jo kaina ?
200 ml. kainuoja 49 lt.
QUOTE(Rytine kava @ 2007 02 02, 19:06)
Sveikos merginos, o nuo kada tepti ta krema reikia? Mums 14 savaiciu
tai jau gali pradeti ruosti odele dideliam darbui
Na Body shop kakavos sviestas yra sh.. nes nepadeda jis nuo striju,jis sausai odai gal ir tiktu bet ir tai nepasakyciau ,greiciau normaliai.Esu ji bandzius dar priesnestuma,na gal kam kitam jis ir tiktu,na,nzn... O Bio Oil tai labai geras,kainuoja apie 100lt bet va nzn ar Lietuvoj jo yra nes as uzsieny ji pirkau,ten dar gyvenau kol laukiausi,o pries griztant "uzsipirkau" dabar jau baigesi,bet drauge sake atsius
Gal kuri naudojot Weleda aliejų nuo strijų? Pažiūrėjau, kad yra visam kūnui, yra atskirai krūtinei, net kūdikiui aliejukai yra. Pasiskaičiau, kad jų sudėtyje tik natūralūs eteriniai aliejai, jokių mineralinių aliejų ir sintetinių priedų... Kas naudojot, papasakokit ar patiko
o ash vat pirkau ir aliejukus ir kremukus ir vis tiek sh... ant krutines pas mane ne vienos strijos ner, bet uzhtat pilvukas visas ishmargintas ir nieko chia nepadarysi, pas mane pilvelio apimtis nerealiai didele, odele plona, tad daug ir neprigalvosi, eme ir sutrukinejo....
daktariukas sake kad pagimdzhius kai pilvelis susitrauks jos nebus tokios matomos o jei dar sportuosiu, tai odos elastingumas atsistatys....strijos ishryshkes tik tada kai priaugsiu vel svorio ar "apsileisiu" - nebesportuosiu....
daktariukas sake kad pagimdzhius kai pilvelis susitrauks jos nebus tokios matomos o jei dar sportuosiu, tai odos elastingumas atsistatys....strijos ishryshkes tik tada kai priaugsiu vel svorio ar "apsileisiu" - nebesportuosiu....
na ir as taip pat manau nes turejau visokiu spec kremu brangiu prisipirkau ir alieju tai net pasikeisdama tepdavau viena diena ta kita diena ta bet jau ant pilvo apcioj yra pilna striju jau matau pries veidrodi na ant krutines dar nera
ir dar sportavau ejau i aerobika tris kartus per savaite tai buvau isitikinus kad neatsiras tu striju bet deja,,,
ir dar sportavau ejau i aerobika tris kartus per savaite tai buvau isitikinus kad neatsiras tu striju bet deja,,,