Įkraunama...
Įkraunama...

Strijos. Kaip jų išvengti?

QUOTE(Pienė * @ 2007 01 22, 09:01)
Ko as tik nedarau striju prifilaktikai  doh.gif Ir aliejais tepiau ir krema spec. nuo striju visa nestuma naudoju. Na bet tfu tfu tfu pakol kas ne vienos nematau. Labiausiai dabar nenoreciau, kad atsirastu, nes nestumui vos kelios savaites liko rolleyes.gif

ech pavydu skaityt kad neshtumo atributikos tokios neturi biggrin.gif bet sveikinu biggrin.gif tikriausiai radai priemones kurios pasiteisino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledute @ 2007 01 22, 12:40)
ech pavydu skaityt kad neshtumo atributikos tokios neturi biggrin.gif bet sveikinu biggrin.gif tikriausiai radai priemones kurios pasiteisino biggrin.gif

Anksti dar dziaugtis rolleyes.gif Nes esu girdejusi, kad iki gimdymo jau valandos suskaiciuotos, o tos bjaurybes strijos ima ir atsiranda verysad.gif O siaip nei mano mama, nei mano tetos striju neturiu, gal tai paveldima rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kedute @ 2007 01 16, 01:38)
visa neštuma kiekviena diena naudojau krema pregnacare(beje tokiu pačiu pavadinimu ir vitaminus neščiosioms gėriau), ir esu labai patenkinta kad striju nera thumbup.gif    thumbup.gif    thumbup.gif  tiesa jis nepigiai kainuoja apie 40lt, bet vieno ipakavimo man uztekdavo beveik 2 men.

as dabar, jau antro nestumo metu pradejau nauduoti Pregnecare krema, nors ir turiu tu striju pilnaaa verysad.gif bet jau naujos ant papu lenda verysad.gif
nepadeda man juokie kremai.

Nes esu girdejusi, kad iki gimdymo jau valandos suskaiciuotos, o tos bjaurybes strijos ima ir atsiranda

ant koju man po gimdymo atsirado, kai vaikiukui buvo apie 3 men., unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledute @ 2007 01 21, 20:47)
girdejau yra kremu kurie shviesina tas strijas, tad gal tiesiog vertetu pabandyt? gal shiaip ka dar bandei? idomu butu suzhinot gal kas veiksmingo yra be lazeriu ir kosmetiniu operaciju? smile.gif

dabar nusipirkau krema nuo striju ir pries strijas,tai dar tik pradedu naudotis.Nezinau koks bus poveikis 4u.gif Tikiuosi padės.Po nestumo bus matyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglė* @ 2007 01 22, 17:47)
dabar nusipirkau krema nuo striju ir pries strijas,tai dar tik pradedu naudotis.Nezinau koks bus poveikis 4u.gif  Tikiuosi padės.Po nestumo bus matyt  smile.gif

ar ilgai laukt teks kad suzhinot poveiki? kiek dar neshtumo liko ? biggrin.gif
nes ash tai zhiuresiu kas man gausis po gimdymo biggrin.gif
Atsakyti
girdejau yra kremu kurie shviesina tas strijas, tad gal tiesiog vertetu pabandyt? gal shiaip ka dar bandei? idomu butu suzhinot gal kas veiksmingo yra be lazeriu ir kosmetiniu operaciju?

Jos paskui taip ar taip pasvieses savaime biggrin.gif
kai dukrytei buvo du metukai, as savo strijo galima sakyt nemaciau, jos tapo baltos. Bet aisku geriau butu be ju verysad.gif nes pirma laika jauciau labai dideli kompleksa, nors nesu kompleksuotas zmogus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kicule @ 2007 01 23, 08:01)
Jos paskui taip ar taip pasvieses savaime biggrin.gif
kai dukrytei buvo du metukai, as savo strijo galima sakyt nemaciau, jos tapo baltos. Bet aisku geriau butu be ju  verysad.gif  nes pirma laika jauciau labai dideli kompleksa, nors nesu kompleksuotas zmogus  blush2.gif

va va, kazhkaip nekompleksuoju del ju, tik nelabai isivaizduoju ka vasara pliazhe darysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kicule @ 2007 01 22, 19:24)
as dabar, jau antro nestumo metu pradejau nauduoti Pregnecare krema, nors ir turiu tu striju pilnaaa verysad.gif  bet jau naujos ant papu lenda  verysad.gif
nepadeda man juokie kremai.
ant koju man po gimdymo atsirado, kai vaikiukui buvo apie 3 men., unsure.gif

Tai akivaizdu, kad ne nuo kremų priklauso strijų atsiradimas ax.gif žinoma prisižiūrėt reikia, bet skleist propagandą esą neatsirado strijų dėl kremo,- nereikėtų, nes jų gal ir taip nebūtų atsiradę tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledute @ 2007 01 22, 20:39)
ar ilgai laukt teks kad suzhinot poveiki? kiek dar neshtumo liko ? biggrin.gif
nes ash tai zhiuresiu kas man gausis po gimdymo biggrin.gif

Labutis,laukti teks dar ilgai smile.gif ,dar tik 10 savaitciu nestuke.gif Tu greiciau papasakosi kiek tau strijų atsirado mirksiukas.gif
Atsakyti
Laukiuosi 27sav. ir jau sitaip mano krutine susibjaurojo!!! verysad.gif Ant pilvo ir klubu visiskai nieko. Cia gal del to, kad nebuvau super liekna ir iki pastojimo, bet krutine tai tikrai issiplete uztai ir stijos atsirado. BETO KOKIOS RYSKIOS IR KIEK JU DAUG!!! Ar galesiu dar kada kam nors su bikiniu pasirodyt, jau nekalbu kad nuoga... sad.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
Noriu paklausti, gal kas bandė ir gali ką nors patarti dėl šio GERNETIC kremo nuo strijų:
user posted image

Renkuosi tarp jo, AVENT kremo nuo strijų ir BODY SHOP Cacao Butter sviesto nuo strijų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydraakė: 29 sausio 2007 - 14:54
QUOTE(dzhile @ 2007 01 27, 18:01)
Laukiuosi 27sav. ir jau sitaip mano krutine susibjaurojo!!! verysad.gif  Ant pilvo ir klubu visiskai nieko. Cia gal del to, kad nebuvau super liekna ir iki pastojimo, bet krutine tai tikrai issiplete uztai ir stijos atsirado. BETO KOKIOS RYSKIOS IR KIEK JU DAUG!!! Ar galesiu dar kada kam nors su bikiniu pasirodyt, jau nekalbu kad nuoga... sad.gif

Galėsi,galėsi,jos nubals ir jau nebebus tokios ryškios smile.gif
Atsakyti