Įkraunama...
Įkraunama...

Strijos. Kaip jų išvengti?

QUOTE(Campariuke @ 2007 01 11, 21:11)
nieko nenaudojau ir neturejau striju iki gimdymo. deja tik iki gimdymo. o po jo kazkas nutiko.

blink.gif as irgi bijau, nes neturiu nei vienos strijos, del to labai tikiuosi, kad po 9 men. nestumo neatsiras ju rolleyes.gif .... del to pasiryzus ir po nestumo dar kuri laika pasiteplioti profilaktiskai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa @ 2007 01 11, 20:17)
Kažkur skaičiau, kad traukiantis gimdai ir pilvo odai, atsiranda strijų. Taip draugei buvo, todėl aš taip bijojau, bet, ačiū dievui, jų neatsirado.

man ant siknos ju atsirado smile.gif pilvas viskas ok smile.gif siaubas

QUOTE(Nerytė @ 2007 01 12, 14:45)
blink.gif  as irgi bijau, nes neturiu nei vienos strijos, del to labai tikiuosi, kad po 9 men. nestumo neatsiras ju  rolleyes.gif .... del to pasiryzus ir po nestumo dar kuri laika pasiteplioti profilaktiskai  ax.gif

na nemanau kad jei odos struktura yra tokia, ja pakeis kremas. nemanau kad kremas stipresnis nei hormoniniai pokyciai
Atsakyti
QUOTE(Campariuke @ 2007 01 12, 22:20)
man ant siknos ju atsirado smile.gif pilvas viskas ok smile.gif siaubas
na nemanau kad jei odos struktura yra tokia, ja pakeis kremas. nemanau kad kremas stipresnis nei hormoniniai pokyciai

manau, kad kremas gali siek tiek padeti, juk kartais buna, kad oda issauseja, o kremo pagalba galima sudrekinti ir uzbegti ivykiams uz akiu. neteigiu, kad kremu pagalba galima isvengti striju, manau cia priklauso odos trukturos
Atsakyti
As irgi manau,kad viskas priklauso nuo odos strukturos.Budama nescia tepiausi paprastu kremu,su kuriuo ir visa kuna tepiau,nepirkau specialaus nuo striju.Atsirado tik kelios,beveik nepastebimos.Drauge pirko brangu krema,o sutruko labai stipriai:(
Atsakyti
visa neštuma kiekviena diena naudojau krema pregnacare(beje tokiu pačiu pavadinimu ir vitaminus neščiosioms gėriau), ir esu labai patenkinta kad striju nera thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tiesa jis nepigiai kainuoja apie 40lt, bet vieno ipakavimo man uztekdavo beveik 2 men.
Atsakyti
na sakau, chia kaip kam biggrin.gif mano pvz jau liemens apimtis yra 120cm., tai dar liko man visas menuo su puse, leliukas labai didelis, o ir augti greit pradejo, tad ir sutruko visa oda, beto manishke odele, laaaaabai jau plonyte biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(foje @ 2007 01 15, 15:29)
As irgi manau,kad viskas priklauso nuo odos strukturos.Budama nescia tepiausi paprastu kremu,su kuriuo ir visa kuna tepiau,nepirkau specialaus nuo striju.Atsirado tik kelios,beveik nepastebimos.Drauge pirko brangu krema,o sutruko labai stipriai:(

sutinku, pas mane irgi kelios drauges tepesi brangiausias kremais, o jie nieko nepadejo, sutrukine kaip reikiant, manau tikrai cia paveldima ir nieko jau nepadarysi, bet kremu as irgi vistiek tepuosi, vistiek nepakenks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledute @ 2007 01 17, 00:49)
na sakau, chia kaip kam biggrin.gif mano pvz jau liemens apimtis yra 120cm., tai dar liko man visas menuo su puse, leliukas labai didelis, o ir augti greit pradejo, tad ir sutruko visa oda, beto manishke odele, laaaaabai jau plonyte biggrin.gif

vat kas keisciausia man tas pats blink.gif likus menesiui iki gimdymo ziauriai sutrukinejo pilvas,o iki tol buvo grazutelis.daba kazkaip ir geda su tokiu gimdyt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Putlutė @ 2007 01 17, 10:40)
vat kas keisciausia man tas pats blink.gif likus menesiui iki gimdymo ziauriai sutrukinejo pilvas,o iki tol buvo grazutelis.daba kazkaip ir geda su tokiu gimdyt verysad.gif

aj, buna dar blogiau biggrin.gif man dermatologe sake, kad susitraukus pilvukui, susitrauks ir strijos, tik vat reikia pilvo presui pratimukus daryt kad odos elastinguma atstatyt biggrin.gif
tad bent jau mes tai darbuosimes biggrin.gif
Atsakyti
Pirmą nėštumą tepiausi loreal kremu nuo strijų,bet vistiek neišgelbėjo.Tiesa,ant pilvo ir krūtinės strijų neatsirado,bet klubai vistiek sutrūkinėjo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglė* @ 2007 01 20, 15:00)
Pirmą nėštumą tepiausi loreal kremu nuo strijų,bet vistiek neišgelbėjo.Tiesa,ant pilvo ir krūtinės strijų neatsirado,bet klubai vistiek sutrūkinėjo verysad.gif

girdejau yra kremu kurie shviesina tas strijas, tad gal tiesiog vertetu pabandyt? gal shiaip ka dar bandei? idomu butu suzhinot gal kas veiksmingo yra be lazeriu ir kosmetiniu operaciju? smile.gif
Atsakyti
Ko as tik nedarau striju prifilaktikai doh.gif Ir aliejais tepiau ir krema spec. nuo striju visa nestuma naudoju. Na bet tfu tfu tfu pakol kas ne vienos nematau. Labiausiai dabar nenoreciau, kad atsirastu, nes nestumui vos kelios savaites liko rolleyes.gif
Atsakyti