pas mane tai visas pilvelis striju ishvagotas, bet ash nepergyvenu jau, nes tokia jau mano oda....labai labai plonyte. beto jos paskui blyshkios pasidarys ir nesimatys....po antro leliaus tai koreguosiu odele chirurginiu budu reik leliuku fabrika jau uzhdaryt
QUOTE(sssaule @ 2006 12 30, 15:11)
Dabar apie tai negalvok, pas mane buvo dvynukai, del to pilvukas buvo oho-ho. Kai sutikdavau ką nors iš pažystamų, visi sakydavo ne labas pirmiausiai, o koks didelis tavo pilvas
pas mane panasi situacija su pazistamais, nes kas tik sutinka negali i mane atsiziureti ir neapsienu be pastabu, kad oho koks pilvas, kad tokios nestukes dar nera mate, niekur nepriaugau, kaip buvau kuda tai ir likau tik pilvuzas, toks status kamuoliukas atsikises
Ar bandėt kokias nors procedūras grožio salonuose strijoms naikinti? Gal pasinaudoti kokia mažinimo-naikinimo programa, tik kažin ar padės bent kiek? Ar pandėt kas, kur, kokios kainos? Koks efektyvumas?
QUOTE(Smulkmena @ 2007 01 02, 09:41)
Ar bandėt kokias nors procedūras grožio salonuose strijoms naikinti? Gal pasinaudoti kokia mažinimo-naikinimo programa, tik kažin ar padės bent kiek? Ar pandėt kas, kur, kokios kainos? Koks efektyvumas?
Ash tai butinai bandysiu, bet po antro vaikelio, kada leliu fabrika uzhdarysiu
labas,
as visa nestuma naudojau Avent krema, tai krutine sutruko 7 men. o dabar jau ir ant pilvo atsirado ir sonuose
man tos strijos buvo baisiausia todel tikrai prisiziurejau bet kaip daug kas sako ne nuo kremo, o nuo odos tipo priklauso, tai va ir sutrukau
o dabar jau radau kur naikinsiu. Yra keli budai: mezoterapija arba vakumine kapsule (vakuminis masazas). Man labiau priimtinas antras budas, nes mezoterapija atliekama vaistu ir svirkstu pagalba. O del kainos tai niekas negali pasakyti kol neapziuri. Tik svarbiausia reikia kuo anksciau kreiptis nes kai jos (strijos) pasensta tuomet jau niekas nepades.
as visa nestuma naudojau Avent krema, tai krutine sutruko 7 men. o dabar jau ir ant pilvo atsirado ir sonuose
man tos strijos buvo baisiausia todel tikrai prisiziurejau bet kaip daug kas sako ne nuo kremo, o nuo odos tipo priklauso, tai va ir sutrukau
o dabar jau radau kur naikinsiu. Yra keli budai: mezoterapija arba vakumine kapsule (vakuminis masazas). Man labiau priimtinas antras budas, nes mezoterapija atliekama vaistu ir svirkstu pagalba. O del kainos tai niekas negali pasakyti kol neapziuri. Tik svarbiausia reikia kuo anksciau kreiptis nes kai jos (strijos) pasensta tuomet jau niekas nepades.
Nz ar istikruju galima ivengti striju nuo pat nestumo pradzios pregna kazkoki tai krema tepiau o naudos jokios... o kremukas nepigus virs 30lt... o pilvas visas strijom nusetas kaip zemelapis....manau tai nuo odos priklauso
Zinoma, kad nuo odos priklauso, taciau netepti irgi butu drastiskas poelgis, nes tas tepimas gali siek tiek sudrekinti oda ir padeti buti jai elastingesniai, o kas neturi elastingos odos, tai tepk netepes, kremas nepajegus tiek padeti
Mnau tai grynai genetikos apspręstas reikalas, mano mama neturėjo strijų, aš nėštumo metu nesitepliojau jokiais kremais, o strijų neturiu nors labai bijojau, kad ant krūtinės gali atsirast, nes po gimdymo tokia krūtinė buvo, maniau sprogsiu, bet neatsirado strijų... Dabar reik pabelst į medį tris kartus kad ir šį syk neatirastų
QUOTE(žvarba @ 2007 01 08, 11:37)
Mnau tai grynai genetikos apspręstas reikalas, mano mama neturėjo strijų, aš nėštumo metu nesitepliojau jokiais kremais, o strijų neturiu nors labai bijojau, kad ant krūtinės gali atsirast, nes po gimdymo tokia krūtinė buvo, maniau sprogsiu, bet neatsirado strijų... Dabar reik pabelst į medį tris kartus kad ir šį syk neatirastų
tai geriausia butu pabelsti i medi ir del viso pikto pradeti teptis
QUOTE(Nerytė @ 2007 01 08, 13:23)
tai geriausia butu pabelsti i medi ir del viso pikto pradeti teptis
Žinok nesitepu, o į medį pabeldžiau Kada nors parašysiu kaip gavosi ... tada jau galėsiu tvirčiau teigti, kad strijos nuo odos priklauso
Man irgi si tema buvo aktuali kol laukiausi. Nes paauglysteje greitai pilnedama per klubus (dariausi moterisku formu ) isigyjau striju,tai labai bijojau. Tikejausi,kad visa sutrukinesiu.
Mano kosmetologe pasiule PHYTOMER firmos krema 107lt.-150ml. Ir nei viena daugiau neatsirado!!! Bet manau,kad cia ne tik kremas mane isgelbejo,o ir tai,kad priaugau tik 7kg. Nereikejo odai taip stipriai temptis . Nes tai turi labai dideles reiksmes. Juk jeigu taip neissipustume nestumo metu,tai ir striju neatsirastu. O ir pas mano vyra keletas ju yra . Anksciau maniau,kad tik mes, moterys tuo skriaudziamos.
Manau,kad viska atperka tie mazi stebukliukai salia musu.
Mano kosmetologe pasiule PHYTOMER firmos krema 107lt.-150ml. Ir nei viena daugiau neatsirado!!! Bet manau,kad cia ne tik kremas mane isgelbejo,o ir tai,kad priaugau tik 7kg. Nereikejo odai taip stipriai temptis . Nes tai turi labai dideles reiksmes. Juk jeigu taip neissipustume nestumo metu,tai ir striju neatsirastu. O ir pas mano vyra keletas ju yra . Anksciau maniau,kad tik mes, moterys tuo skriaudziamos.
Manau,kad viska atperka tie mazi stebukliukai salia musu.
Na, ash ju neishvengiau....bet kremukus naudojau jau ne vien odos elastingumui, bet tiesiog kartais pilveli labai tempia, tai ishsiteplioju ir tiek....o su strijom susipazhinau jau budama 14, nes labai daug sportavau, tai nepavyko ju ishvengt ten kur raumenys greitai augo bet su laiku jos tokios blyshkios pasidaro, kad net nesimato... jei save prisizhiuri ir sportuoji, tai oda isitempus grazhi atrodo ir tu striju nesimato
Na, bet vis vien pilvuko bjaurybes naikint reik spo antro leliaus
Na, bet vis vien pilvuko bjaurybes naikint reik spo antro leliaus