Įkraunama...
Įkraunama...

Strijos. Kaip jų išvengti?

QUOTE(Ledute @ 2006 11 24, 00:07)
aj nesamone manau tie nuo striju ar ne nuo striju....pastebejau kad jie man tik nuima ta toki tempima odos, o shiaip strijos atsiranda....blyshkios buna ir nesimato, po keliu savaichiu tik pastebi kada kur staipaisi priesh veidrody su tuo pilveliu:) naudojau ir body shop'o cocoa butter, paskui naudojau Palmer's Cocoa butter for strech marks ir labai super daiktas...bet striju vis vien yra:)
jau susiradau kur naikint jas reiks, tad per daug ir nepergyvenu:)

o tai gal galetum parasyt kur naikina tas strijas??ir uz kiek? jei vilniete esi...
Atsakyti
Aga parasyk, man irgi labai idomu, nesvarbu kur Kaune ar Vilniuj ar Klaipedoj, ko tik del grozio nepadarysi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(voverius @ 2006 11 24, 12:30)
Aga parasyk, man irgi labai idomu, nesvarbu kur Kaune ar Vilniuj ar Klaipedoj, ko tik del grozio nepadarysi  ax.gif

Kiek skaiciau striju visiskai isnaikinti neimanoma, net ir su lazeriu, ten kazkaip padaro tik maziau pastebimas unsure.gif As ir labai bijau kad man tu siaubuniu neatsirastu unsure.gif jei atsiras irgi bandysiu veliau su lazeriu mazinti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(voverius @ 2006 11 24, 12:22)
Na man strijos pasirode irgi anksti  unsure.gif ant krutines, nes ji pas mane kaip pradejo dideti taip ir dideja, pilvelis daug mazesnis. As kazkaip ir nesitikejau ju isvengti, nes striju dar pries nestuma turejau nugaros apacioje. Na bandysiu tempti kremukais, kai pilvelis didesnis bus, ziuresim kas gausis.

as irgi striju turiu dar pries nestuma, t.y. nuo paauglystes laiku ant uzpakaliuko, nes labai greitai isstypau ax.gif , taigi oda ir sutrukinejo, nera labai labai jos ryskios, bet.... as matau doh.gif , o nestumo metu dar neatsirado nei vienos thumbup.gif , tepuosi naturaliu aliejuku nuo striju ir tikiuosi ju isvengti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(TimbaLimba @ 2006 11 24, 10:22)
o tai gal galetum parasyt kur naikina tas strijas??ir uz kiek? jei vilniete esi...

kainuoja mergaites brangiai, bet chia jau man bus vaikelio tevelio dovana man uzh kanchias:)) jas naikina daugiausia visose grozhio centruose ir estetines chirurgijos centruose. kaina svyruoja nuo to kiek tu striju ir kur jos....ash pvz ju turiu, nes budama jauna daug sportavau ir ant koju, ranku, dabar pilvuko ir uzhpakaliuko turiu, tai teks paklot iki keliolikos tukstanchiu litu. beto rpiklauso nuo proceduros. ash jas naikinsiu anglijoj, nes ten gyvenu ir gydymas ju pigesnis. lazeriu kainuos apie 2000 svaru, ojei nepavyks visu ishnaikint, darys odos shlifavima, atnaujinima, kuris dar 1000 kainuoja. nes situacija pas mane tai nekokia sad.gif
Atsakyti
esu smulki, bet vistiek turiu, kaip kazkas sake, man tik matomas dvi strijas ant slaunies blush2.gif Per nestuma tepiau Kokosu svieto kremu, tai jokiu striju neturejau daugiau, o pilvukas atrode labai labai grazus wub.gif Tepiau beje ne tik nestuke.gif , bet ir krutine su slaunimis smile.gif
Atsakyti
Aš irgi tepu aliejukiu nuo strijų, tai kolkas nematyti. Bet esu girdėjusi kad jos gali išryškėti po gimdymo. Kaip sakoma viščiukus skaičiuosim rudenį mirksiukas.gif
Atsakyti
AS KURI LAIKA NAUDOJAU PREGNACARE KREMA,BET JIS MAN KAZKOS schmoll.gif NEMALONUS IR KVAPAS KEISTOKAS.DABAR NUSIPIRKAU VAIKISKA ALIEJU ODAI ,JAME ISTIRPINAU KELETA KAPSULIU VITAMINO E.UZSITEPU VAKARAIS STORA SLUOKSNI ANT "RIZIKINGU"VIETU IR LAUKIU KOL ISIGERS.NA MAN EFEKTAS GERESNIS NEI JAU MINETO KREMO.ODA PASIDARE MINKSTUTE IR ELASTINGA wub.gif
Atsakyti
Nėštumo metu beveik nuo pirmų mėnesių aš tepiau pilvą kremais nuo strijų, vaikiškais aliejukais, bet po gimdymo vistiek atsirado tos strijos, aišku pas mane pilvas buvo labai didelis. Taip kad kažin ar įmanoma jų visiškai išvengti. Nors geriau kažką daryti, negu nieko.
Atsakyti
QUOTE(sssaule @ 2006 12 29, 20:08)
Nėštumo metu beveik nuo pirmų mėnesių aš tepiau pilvą kremais nuo strijų, vaikiškais aliejukais, bet po gimdymo vistiek atsirado tos strijos, aišku pas mane pilvas buvo labai didelis. Taip kad kažin ar įmanoma jų visiškai išvengti. Nors geriau kažką daryti, negu nieko.

perskaiciau ir issigandau, kad pas mane gali buti panasiai, nors jau dziaugiuosi, kad tuoj gimdyti, o nei vienos strijos rolleyes.gif ... svorio priaugau nedaug, siaip niekur nepriaugau, tik pilvas, o polvas palyginti didelis ir neturiu riebalinio sluoksnio, tik oda isitempe, tai dabar bijau, kad po gimdymo gali pasimatyti strijos unsure.gif , bet tikiuosi, kad viskas bus gerai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2006 12 29, 21:32)
perskaiciau ir issigandau, kad pas mane gali buti panasiai, nors jau dziaugiuosi, kad tuoj gimdyti, o nei vienos strijos  rolleyes.gif ... svorio priaugau nedaug, siaip niekur nepriaugau, tik pilvas, o polvas palyginti didelis ir neturiu riebalinio sluoksnio, tik oda isitempe, tai dabar bijau, kad po gimdymo gali pasimatyti strijos  unsure.gif , bet tikiuosi, kad viskas bus gerai rolleyes.gif

Dabar apie tai negalvok, pas mane buvo dvynukai, del to pilvukas buvo oho-ho. Kai sutikdavau ką nors iš pažystamų, visi sakydavo ne labas pirmiausiai, o koks didelis tavo pilvas biggrin.gif
Atsakyti
Kol kas nauju striju nematau, bet senosios labai isitempe ir isryskejo unsure.gif nezinau kaip bus po gimdymo. gal subliuks balionas ir daugiau ju pasimatys unsure.gif
Atsakyti