o kada reikia pradeti teptis kremais nuo striju?
QUOTE(nescia studente @ 2006 11 17, 18:37)
o kada reikia pradeti teptis kremais nuo striju?
kai pradeda pilvukas jau matytis, tada oda temptis pradeda, o kuo anksciau pradesi - tuo geriau
uuuj kaip man pikta ant saves dabar!!!! kodel nieko nedariau, niekuom nesitepiau kai gydytojas perspejo?! dabar jau turiu pilna krutine striju ir nebezinau ka daryt, kaip gaila... o man siaip gydytojas sake vietoj tu visu brangiu kremu pirkt alyvuogiu alieju, nes sake ne maziau padeda kaip tie kremai... tai va, o gal kas zino kiek lazeriu kainuoja naikintis tas strijas? pradesiu tada jau dabar taupyt...
QUOTE(lineva @ 2006 11 08, 11:13)
Strijos dar kai tiek savaičių, tai nelabai atsiranda va man tik devintam mėnesy ir atsirado, o iki to nemačiau nei vienos
Man strijos jau nuo 14 sav., pasirode tai kad gali
Nors apie 12sav., jau buvau pradejus naudoti kremus nuo striju.
Naudojau Avent ir Frei oil alejuka, man visiskai nepadejo, nors nebuvau praleidus nei vienos dienos
Jei dabar butu man pirmas nestumas, tai aisku daryciau viska dar kitaip... nes pilvukas mano
QUOTE(kicule @ 2006 11 21, 13:14)
Man strijos jau nuo 14 sav., pasirode tai kad gali
Naudojau Avent ir Frei oil alejuka, man visiskai nepadejo, nors nebuvau praleidus nei vienos dienos
Jei dabar butu man pirmas nestumas, tai aisku daryciau viska dar kitaip... nes pilvukas mano
o tai ka darytum kitaip?
na as dar neturiu, tikiuosi ir neatsiras, tepuosi aliejuku (100 proc. naturaliu Dr. Hauschkos aliejuku, kuris skirtas nuo striju) ir jei ir atsirastu tai nekaltinciau, kad aliejukas nepadejo, nes ne nuo jo viskas priklauso, paprasciausiai odos struktura tokia
QUOTE(kicule @ 2006 11 21, 21:23)
Taip viskas butent nuo odos ir priklauso bet yra kremu (spec., nuo striju) o ne tu kurios mums rekomendoja vaistinese, nes ten yra uzrasas kad kremas,alejukas yra nuo striju. Ir tokiu kremu reikia teirautis pas gera kosmetologa,o ne vaistinej.Aisku jie ir kainuoja visai kitaip.
aha, jo jo. Išleidi kokius 500 Lt kremams nuo strijų, o jos vis tiek odą papuošia Geriau kitur tuos pinigus panaudoti.
QUOTE(kicule @ 2006 11 22, 13:33)
Na nemanau kad papuostu
tai jeigu nepapuoštų, tai tada galvotum, kad kremas padėjo, tai gal ir nebūtų blogai, o jeigu ...?
Aš tai tepliojausi FreiOil ir neatsirado strijų, bet jaučiu ir taip nebūtų atsiradę, pas mamą irgi nebuvo.
aj nesamone manau tie nuo striju ar ne nuo striju....pastebejau kad jie man tik nuima ta toki tempima odos, o shiaip strijos atsiranda....blyshkios buna ir nesimato, po keliu savaichiu tik pastebi kada kur staipaisi priesh veidrody su tuo pilveliu:) naudojau ir body shop'o cocoa butter, paskui naudojau Palmer's Cocoa butter for strech marks ir labai super daiktas...bet striju vis vien yra:)
jau susiradau kur naikint jas reiks, tad per daug ir nepergyvenu:)
jau susiradau kur naikint jas reiks, tad per daug ir nepergyvenu:)
Na man strijos pasirode irgi anksti ant krutines, nes ji pas mane kaip pradejo dideti taip ir dideja, pilvelis daug mazesnis. As kazkaip ir nesitikejau ju isvengti, nes striju dar pries nestuma turejau nugaros apacioje. Na bandysiu tempti kremukais, kai pilvelis didesnis bus, ziuresim kas gausis.