QUOTE(gabute @ 2006 11 07, 13:22)
Beveik nuo nestumo pradzios tepliojausi AVON, Loreal kremukais nuo striju kiekviena diena, bet man asmeniskai tai nepadejo, nes uzpakalis, sonai, ismarginti visame grazume. Mano atveju manau "padejo" isejimas i dekreta ir valgymas kada nori ir kiek nori tai leme greita svorio soktelejima(viso buvo 20 kg) . O po gimdymo dar pasirode ir tos srtijos kuriu per pilva nejo matyti
Taigi mano nuomone merginos nemetykite dideliu pinigu ir netikekite tomis reklamomis nes pazystu moteri kuri visa nestuma tepe Johnson baby oil ir neturi nei vienos strijos, stangrinkite ir drekinkite oda, bet nusiteikite ir tam, kad jos visvien gali pasirodyti, kad ir kiap nesinoretu , nes viska, bet kurio atveju nulems genai ir odos savybes.
Taigi mano nuomone merginos nemetykite dideliu pinigu ir netikekite tomis reklamomis nes pazystu moteri kuri visa nestuma tepe Johnson baby oil ir neturi nei vienos strijos, stangrinkite ir drekinkite oda, bet nusiteikite ir tam, kad jos visvien gali pasirodyti, kad ir kiap nesinoretu , nes viska, bet kurio atveju nulems genai ir odos savybes.
tame yra tiesos..