Įkraunama...
Įkraunama...

Strijos. Kaip jų išvengti?

QUOTE(gabute @ 2006 11 07, 13:22)
Beveik nuo nestumo pradzios tepliojausi AVON, Loreal kremukais nuo striju kiekviena diena,  bet man asmeniskai tai nepadejo, nes uzpakalis, sonai, ismarginti visame grazume. Mano atveju manau "padejo" isejimas i dekreta ir valgymas kada nori ir kiek nori tai leme greita svorio soktelejima(viso buvo 20 kg) . O po gimdymo dar pasirode ir tos srtijos kuriu per pilva nejo matyti blush2.gif
Taigi mano nuomone merginos nemetykite dideliu pinigu ir netikekite tomis reklamomis nes pazystu moteri kuri visa nestuma tepe Johnson baby oil ir neturi nei vienos strijos, stangrinkite ir drekinkite oda, bet nusiteikite ir tam, kad jos visvien gali pasirodyti, kad ir kiap nesinoretu verysad.gif , nes viska, bet kurio atveju nulems genai ir odos savybes.

tame yra tiesos..
Atsakyti
QUOTE(gabute @ 2006 11 07, 12:22)

Taigi mano nuomone merginos nemetykite dideliu pinigu ir netikekite tomis reklamomis nes pazystu moteri kuri visa nestuma tepe Johnson baby oil ir neturi nei vienos strijos, stangrinkite ir drekinkite oda, bet nusiteikite ir tam, kad jos visvien gali pasirodyti, kad ir kiap nesinoretu verysad.gif , nes viska, bet kurio atveju nulems genai ir odos savybes.

Pritariu sitai nuomonei 100 %
Atsakyti
QUOTE(gabute @ 2006 11 07, 13:22)
Beveik nuo nestumo pradzios tepliojausi AVON, Loreal kremukais nuo striju kiekviena diena,  bet man asmeniskai tai nepadejo, nes uzpakalis, sonai, ismarginti visame grazume. Mano atveju manau "padejo" isejimas i dekreta ir valgymas kada nori ir kiek nori tai leme greita svorio soktelejima(viso buvo 20 kg) . O po gimdymo dar pasirode ir tos srtijos kuriu per pilva nejo matyti blush2.gif

pritariu, kad pagrinde priklauso nuo genu, odos elastingumo, o ne nuo to kokia kosmetika naudoji. Pazistu ir as moteri (mano drauge wink.gif ), kuri visa nestuma tepesi vaikisku aliejuku, turejo siaubingai dideli pilva (o pati yra muzute, vaika pagimde (cezario pagalba) 4,5 kg. bigsmile.gif ) ir nei vienos strijos rolleyes.gif
taciau laikausi tokios nuomones, kad reikia tepliotis, nes pati oda nepajegi atlaikyti tokio prieaugio, taigi jei padesite jai (paprasciausiais aliejukais) galite ir isvengti tu nelemtu striju
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2006 11 07, 20:24)
pritariu, kad pagrinde priklauso nuo genu, odos elastingumo, o ne nuo to kokia kosmetika naudoji. Pazistu ir as moteri (mano drauge wink.gif ), kuri visa nestuma tepesi vaikisku aliejuku, turejo siaubingai dideli pilva (o pati yra muzute, vaika pagimde (cezario pagalba) 4,5 kg.  bigsmile.gif ) ir nei vienos strijos  rolleyes.gif
taciau laikausi tokios nuomones, kad reikia tepliotis, nes pati oda nepajegi atlaikyti tokio prieaugio, taigi jei padesite jai (paprasciausiais aliejukais) galite ir isvengti tu nelemtu striju

sutinku, kazka naudoti vistiek reikia, tiesiog oda pamaitinti. pries nestuma megdavau vaikisku aliejuku issimurzinti smile.gif dabar tepuosi Pregnacare kremu, jau baigiu tubeli, tad nupirkau Avent, nes drauge labai rekomendavo. palyginus, man labiau Avent patinka, pagal kvapa ir kaip isigeria. kaip strijos atrodo, pasiseke, kolkas ant saves nemaciau. gal kur ir neiziurejau, vyro prasiau, kad atidziau paziuretu, tai ta apziura visai ne striju atradimu, o smileysex.gif baigesi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Astarta @ 2006 11 07, 20:50)
....... vyro prasiau, kad atidziau paziuretu, tai ta apziura visai ne striju atradimu, o  smileysex.gif baigesi  wub.gif

irgi gerai thumbup.gif , o mes negalime verysad.gif , uzdraustas mums tas vaisius jau nuo 27 sav., nes sutrumpejes pas mane kaklelis.... taigi ir kankinames, aisku naudojam ir kitokius budus, bet taip norisi to uzdrausto blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Astarta @ 2006 11 07, 19:50)
sutinku, kazka naudoti vistiek reikia, tiesiog oda pamaitinti. pries nestuma megdavau vaikisku aliejuku issimurzinti smile.gif dabar tepuosi Pregnacare kremu, jau baigiu tubeli, tad nupirkau Avent, nes drauge labai rekomendavo. palyginus, man labiau Avent patinka, pagal kvapa ir kaip isigeria. kaip strijos atrodo, pasiseke, kolkas ant saves nemaciau. gal kur ir neiziurejau, vyro prasiau, kad atidziau paziuretu, tai ta apziura visai ne striju atradimu, o  smileysex.gif baigesi  wub.gif

Strijos dar kai tiek savaičių, tai nelabai atsiranda schmoll.gif va man tik devintam mėnesy ir atsirado, o iki to nemačiau nei vienos schmoll.gif
Atsakyti
Aš tepliojausi aliejukais ir likus porai savaičių iki gimdymo jis man pasibaigė. Per gobšumą nepirkau naujo ir ka jūs galvojat - ėmė ir atsirado tos nelabosios likus lygiai savaitei iki gimdymo. Taip kad manau tepliotis verta. Aišku, čia ir genetika ne paskutinį vaidmenį atlieka (nors mano mamai jų nebuvo, o ir kažin ar ji kuom tepliojosi. Abejoju).
Atsakyti
Aaaa.....o pas mane atsirado....neseniai....ir nezhinau ka daryt....mano oda labai plona ir visada strijas turejau net ir sportuodama, bet dabar...ant pilvuko....pora radau ir uj....nezhinau ka daryt blink.gif
vienintelis dalykas veliau strijom atsikartyt yra proceduros lazeriu...arba odos shlifavimas... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledute @ 2006 11 13, 19:50)
Aaaa.....o pas mane atsirado....neseniai....ir nezhinau ka daryt....mano oda labai plona ir visada strijas turejau net ir sportuodama, bet dabar...ant pilvuko....pora radau ir uj....nezhinau ka daryt blink.gif 
vienintelis dalykas veliau strijom atsikartyt yra proceduros lazeriu...arba odos shlifavimas... unsure.gif

jei jau atsirado tai nieko ir nepadarysi, reikia tik tepliotis kremais, kad daugiau neatsirastu...
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2006 11 13, 17:57)
jei jau atsirado tai nieko ir nepadarysi, reikia tik tepliotis kremais, kad daugiau neatsirastu...

mano drauge sako kad dirzhiuka neshiot pilveliui reiketu tada prilaiko ir oda ne taip tamposi, bet manau kad chia nesamone...mano oda tokia plonyte kad beveik permatona:)))
Atsakyti
QUOTE(Nikaja @ 2006 11 09, 11:04)
Aš tepliojausi aliejukais ir likus porai savaičių iki gimdymo jis man pasibaigė. Per gobšumą nepirkau naujo ir ka jūs galvojat - ėmė ir atsirado tos nelabosios likus lygiai savaitei iki gimdymo. Taip kad manau tepliotis verta. Aišku, čia ir genetika ne paskutinį vaidmenį atlieka (nors mano mamai jų nebuvo, o ir kažin ar ji kuom tepliojosi. Abejoju).

Man atrodo, kad vistiek būtų sutrūkę, tiesiog sutapo tau čia unsure.gif nes aš visad tepliojuos ir nieko schmoll.gif aišku gal būtų sutrūkę visas pilvas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2006 11 07, 22:27)
irgi gerai  thumbup.gif , o mes negalime verysad.gif , uzdraustas mums tas vaisius jau nuo 27 sav., nes sutrumpejes pas mane kaklelis.... taigi ir kankinames, aisku naudojam ir kitokius budus, bet taip norisi to uzdrausto blush2.gif

as visa pirmaji nestuma turejau atsisakyti suartejimo su vyru - buvo placenta labai zemai. nieko, iskentem blush2.gif
Papildyta:
daug domejausi strijomis. deja, jau po to, kai ju buvo atsirade verysad.gif
nestumo metu buvau priaugusi 20 kg, tad naturalu, jok odyte sutrukinejo. manau, kad esant tokiems radikaliems pokyciams nestumo metu, ju neimanoma isvengti, nepades jokie brangiausi kremai.
taip pat tai labai priklauso nuo genu - kokia odyte esate paveldeje. stora, plona, elastinga ar minksta...
o isnaikinti striju neimanoma. padaryti maziau matomomis - taip. bet proceduros be proto brangios doh.gif
Atsakyti