Sveikos mamytės.
Dėl tų strijų: dauguma teigia, kad jų išvengti neįmanoma, tksliau tai jeigu oda ne tokia elastinga, tai jokie kremai nepadės. Po pirmo vaiko jokių strijų neliko. NOrs aš profilaktiškai tepliojausi Chicco firmos kremuku nuo strijų. Dabar tokio pat kremo jau neberadau (atseit nbegauna). Pasirinkau AVENT firmos, kaina apie 36 Lt., didelė tubėeė, labai malonus toks. Mačiau dar yra šaldantis kremas kojoms (čia nusižiūrėjau vasarai...)
QUOTE |
nu va, tai reiškia paparasti aliejai nepadeda, o kad dabar tau, Gintare, efektas matosi, tai, manau, kad man irgi reikia imt iš tavęs pavyzdį ir tept tuo "Frei oil", o kiek mėnesių tepi? |
ta aliejuka reikia tepti nestumo metu ir is karto po gimdymo.kazkur skaiciau,kad jei jau yra praeje po gimdymo 6 men. jokie aliejukai nebepades.kremus ir aliejukus reikia tepti tada,kai pradeda trauktis strijos.
O, kad butumet pasake anksciau, jog reikia teptis ir po gimdymo! 8) Per visa nestuma saziningai tepliojausi su Mamma Dona zele nuo striju pilvuka, krutine ir klubus, o kai pagimdziau, galvojau kad nebereikia. Tai po kokiu 3 men. ir suplysinejau kur tik imanoma. :o :-/ O dabar sakot niekas nebepades? ???
Oho..net 3 men po gimdymo atsirado striju...? :o
As sventai buvau isitikinus , kad tokiu laikotarpiu jau nebegali ju but..net issigandau dabar... :
As sventai buvau isitikinus , kad tokiu laikotarpiu jau nebegali ju but..net issigandau dabar... :
Man nestumo metu buvo tik ant koju striju. Laukiau laukiau, kai pamaciau tada nulekiau pirkti kremo. Aisku is karto nepadejo. Tepiau su tokiu Phytciocee (kazkaip panasiai rasosi), veliau su Galenic firmos Elancyl. Dar turiu Galenic koncentrata, kur po gimdymo. Tai laukiu kol baigsiu maitint, nes maitinant negalima tepti. Nors dabar ant koju ir nelabai pastebiu tu striju (gal blogai ziuriu? [smiley=000165.gif] )
kai aš vaistinėj paparašiau ko nors nebrangaus, jau įsisenėjus strijoms, tai pasiūlė tik želė nuo celiulito :o
QUOTE |
Oho..net 3 men po gimdymo atsirado striju...? As sventai buvau isitikinus , kad tokiu laikotarpiu jau nebegali ju but..net issigandau dabar... : |
Taip atsitiko tikriausiai del to, kad po gimdymo nukrito daug svorio su visu prisikaupusiu vandeniu organizme, o veliau maititnat kudiki atsirado zveriskas apetitas ir vel pradejau pustis. [img]http://www.handykult.de/plaudersmilies.de/tiere/sheep.gif[/img]
va va, ta ruda juostele per pilva, po gimdymo jau 6 savaites, bet ji dar nedingo, gal reikia kadaryti, gal kam taip buvo ???
ash irgi turiu tokia juostele. ce nuo hormonu. per pirma neshtuma irgi turejeu (nunyko nepamenu per pora menesiu rodos po gimdymo, gal per pusmeti), dabar su antru neshtumu vel atsirado, ale nepergyvenu, tikrai ishnyx
Oho, kas manes laukia O kada gali tos strijos atsirasti? Tepu pilva aliejum su jojoba bei vitaminais A ir E. Norejau pirkti ta brangu Frei ol, bet paskaiciau sudetyje, kad ten nieko ypatingo nera, tik vitaminai A ir E. Turbut tiktu bet koks kremas ar aliejukas su tais vitaminais, svarbu tik gerai pamasazuoti.
man jau 6 men po gimdymo, bet ta juostele ruda dar yra. Girdejau, gali dingti tik po metu.