Įkraunama...
Įkraunama...

Strijos. Kaip jų išvengti?

nu as irgi nuo pradziu mozojausi Frei oil, pagaliau baigiau, tai nusipirkau Galenic, siandien bandysiu. Nors man virs 4men, bet pilvukas jau tikrai nemazas, nes su dvynukais, o pati esu smulki, tai labai bijau but strijuota. Tikiuosi pades 4u.gif
Atsakyti
as irgi naudoju Galenic, neseniai pradejau, bet jis man nieko, kvepia skaniai, greit susigeria, o buvau naudojusi ta frei oil, man irgi nepatiko, kad labai ilgai laukt reikia kol susigeria
Atsakyti
Naudoju Percutalfa. Patinka: toks "lengvas" . O dabar jau ir atsiradusi niezuli nuima (mums 28 savaites). Vnzdz, negaila tu 68 lt smile.gif
Atsakyti
Sveikos,o as kolkas nieko nenaudoju ir striju nera thumbup.gif
Kai laukiaus pirma karta tai tiki aliejuka naudojau Frei oil
Atsakyti
O as naudoju Pregnancare firmos krema, galiu pasakyt, kad geras. 4u.gif
Atsakyti
Aš taip pat naudojau Pregnacare kremą, nepasakyčiau, kad nepatiko, gal kiek tepdavo apatinę maikutę, nes jis šiek tiek su spalva. Padėti, tai nepadėjo, nors tepiau rytais- vakarais, negailėdama verysad.gif
Atsakyti
Labukas visoms,
as tai tik siandien pradejau tepliotis AVON kremu. Nezinau, pades ar ne, bet siaip gan malonus. Gal girdejote, kokie atsiliepimai apie sios firmos krema?
Atsakyti
Nors sako kad striju atsiradimas priklauso nuo nesciosios organizmo savybiu, bet vistiek naudoju pregnace krema biggrin.gif bet dar kad padidinti odos stangruma ir elastinguma po silto duso apsipilu pilvuka vesesniu vandeniu.
Atsakyti
QUOTE(Yanke @ 2006 11 02, 17:18)
Nors sako kad striju atsiradimas priklauso nuo nesciosios organizmo savybiu, bet vistiek naudoju pregnace krema  biggrin.gif  bet dar kad padidinti odos stangruma ir elastinguma po silto duso apsipilu pilvuka vesesniu vandeniu.

as irgi taip galvoju, kad labiau priklauso nuo organizmo nei nuo to ka naudojai ar ne, taciau profilaktisai ir as naudoju spec. aliejuka, juk reikia odelei pagelbeti mirksiukas.gif
Atsakyti
mergytės, o nuo kada jau reiktu tepti pilvuka ir krutine, kai pradeda augti ar anksčiau? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zorzeta1984 @ 2006 10 17, 19:13)
O as naudoju Pregnancare firmos krema, galiu pasakyt, kad geras. 4u.gif

Aš irgi tą patį naudoju kremuką, bet va prieš tris savaites pradėjo pilvukas trukinėti, galvojau kelios tik strijos išlys, o vakar pažiūrėjau, kad aplink bambą visas pilvas strijuotas verysad.gif gaila, bet ką padarysi verysad.gif ir šiaip kremukais tepliojau niekas nepadėjo reiškia, čia gal ir paveldėjimas gali būti g.gif
QUOTE(snail @ 2006 11 06, 19:42)
mergytės, o nuo kada jau reiktu tepti pilvuka ir krutine, kai pradeda augti ar anksčiau?  blush2.gif

Tepk kuo anksčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Renataly @ 2006 10 21, 10:34)
Labukas visoms,
as tai tik siandien pradejau tepliotis AVON kremu. Nezinau, pades ar ne, bet siaip gan malonus. Gal girdejote, kokie atsiliepimai apie sios firmos krema?

Apie Avon'o kremą nieko gero nesu girdėjusi.. unsure.gif

QUOTE(snail @ 2006 11 06, 20:42)
mergytės, o nuo kada jau reiktu tepti pilvuka ir krutine, kai pradeda augti ar anksčiau?  blush2.gif

Per anksti tepti nėra reikalo, pradžioje pakanka gero kūno losjono, o nuo 3-4 mėnesio manau jau kaip ir būtinybė tepliotis tais antistrijiniais kremukais. Man vyras nupirkęs buvo AVENT, tepliojo kasdien mane... Kai pati tepdavausi, tai krūtinę kažkaip rečiau tepdavau... dabar gailiuosi doh.gif doh.gif doh.gif
Rytą po gimdymo duše apsižiūrėjau - o gi nei vienos strijos thumbup.gif . Likau patenkinta. Dar datepliojau tuo kremu pilvą.. (krūtinė kaip ir liko užmaršty doh.gif doh.gif ) ir rodos viskas ok buvo... BET po 2 parų atsirado pienas, krūtys išbrinko, padidėjo, pasunkėjo STAIGA.. ir doh.gif doh.gif atsirado strijos cry.gif .
REZIUME: būsimos mamytės nestuke.gif , netaupykit, netingėkit patept kremuku ir krūtinę NET ir jau pagimdžiusios smartass.gif Sėkmė skovoje prieš strijas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo S.N.A.S: 07 lapkričio 2006 - 11:59