Įkraunama...
Įkraunama...

Strijos. Kaip jų išvengti?

QUOTE(Reniss @ 2006 09 25, 12:57)
aha jis tik toj vienoj parduotuvėje, ir kas man patinka kad užtenka juo 1 kart pasitepti, t.y. pasitepu vakare ir labai puiku smile.gif

smile.gif
pades nepades, bet pasitepliot tokiu dalykeliu malonu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sima77 @ 2006 09 25, 12:52)
Reikes dabar percutalfa nusipirkti bigsmile.gif tikiuosi 3 kartas nemeluos ir itiks man tas kremukas bigsmile.gif
Papildyta:

Va man irgi rekomendavo bodyshop kuno sviesta wub.gif

Man Percutalfa kol kas tai labai patinka. thumbup.gif O ta body shop sviesta irgi butu smagu isbandyti, ypac jei visokiu fainu kvapu buna g.gif
Atsakyti
QUOTE(Macarena @ 2006 09 25, 14:14)
Man Percutalfa kol kas tai labai patinka.  thumbup.gif O ta body shop sviesta irgi butu smagu isbandyti, ypac jei visokiu fainu kvapu buna  g.gif

Tai liux tada, reiks nusipirkt drinks_cheers.gif to sviesto as irgi noriu butent del kvapu bigsmile.gif
Atsakyti
Kai laukiausi pirmojo, tepiau pilva paprastu vaikisku Jonsons aliejuku. Tiesa, neissisaugojau, du mazi bruksneliai ant pilvo atsirado. Bet tik tiek. Ir jie tokie nezymus.smile.gif Beje, priaugus buvau 18 kg. Dabar vel darau ta pati ir kol kas - nieko (tpfu, tpfu, kad tik neprisikalbeciau ax.gif). O ir kvepia jis skaniai. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimakp: 25 rugsėjo 2006 - 19:03
QUOTE(sima77 @ 2006 09 25, 13:52)
Reikes dabar percutalfa nusipirkti bigsmile.gif tikiuosi 3 kartas nemeluos ir itiks man tas kremukas bigsmile.gif
Papildyta:

Va man irgi rekomendavo bodyshop kuno sviesta wub.gif

Esu issitpliojusi nemaza kieki buteliuku smile.gif Kol kas striju neturiu, tai va mano atsiliepimai:
- Avent - gerai geriasi, bet susigeria ir nelieka jokios apsaugines pleveles ant kuno. Nelabai.
- Frei oil aliejus - visai nieko, bet be rysio, kad reikia ilgai laukti , kol susigers. Nebepirkciau.
- Pregnacare - tas geltonumas nelabai patiko, bet pats kremas nors ir geriasi i kuna nelabai, taciau jauciasi ta plevele ant kuno. Pagal kaina normalus. Pirkciau dar.
- The body shop - gerai geriasi, jauciasi plevele, bet kazkaip ilgai lieka toks slapumo pojutis ant kuno. Kadangi kaina normali, dar pirkciau.
- Vichy - labai neblogas, ir susigeria gerai ir plevele susidaro. Tikrai dar pirkciau.
- dabar naudoju Percutalfa - man jis primena Avent - jokios pleveles, greit susigeria, atrodo jokio efekto neteikia.

dar esu tepusi Aloe vera kuno padrekinimui - visai geras variantas, kai oda pavargsta nuo riebalu
Atsakyti
o Galenic firmos kas nors bandet? idomu kokie atsiliepimai?
Atsakyti
Merginos, gal kas zinot, kaip "strijo" vadinasi angliskai?
Ir gal kas zinot, nuo kurio nestumo laiko reikia imtis profilaktikos, kad ju nebutu?
Atsakyti
QUOTE(IeP @ 2006 09 28, 11:33)
Merginos, gal kas zinot, kaip "strijo" vadinasi angliskai?
Ir gal kas zinot, nuo kurio nestumo laiko reikia imtis profilaktikos, kad ju nebutu?

Gal "stretch marks"? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IeP @ 2006 09 28, 12:33)

kuo anksciau pradesi tuo geriau, juk kiekvienos oda skirtinga, taigi nera tikslaus termino mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu, aciu. Begsiu i krautuve ir sakiu pardevejai, kad duotu kremo nuos strech mark smile.gif tikiuosi, duos tai, ko man reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Keitė @ 2006 09 27, 20:42)
o Galenic firmos kas nors bandet? idomu kokie atsiliepimai?

As dabar naudoju Galenic, patinka ir konsistencija, ir tai, kad greitai isigeria, o tiesioginio poveikio dar nezinau, nes pilvuzas visai mazas dar biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Nerytė @ 2006 09 29, 15:34)
kuo anksciau pradesi tuo geriau, juk kiekvienos oda skirtinga, taigi nera tikslaus termino  mirksiukas.gif

geriausia nuo triju men. AVENT raso, kad net nuo 4men.
Atsakyti
QUOTE(romi @ 2006 09 29, 16:26)
geriausia nuo triju men. AVENT raso, kad net nuo 4men.

as dirba pradejau ruosti nuo pradzios tongue.gif , dabar esu 6 men. ir aciu dievui dar nei vienos strijos neturiu, tikiuosi, kad ir neatsiras rolleyes.gif
Atsakyti