na o as tai liudziu..
turejau gyvenime svorio pokyciu (ne del nestumo) tai atsirado striju.. manau tai kazkiek itakoja ir paveldimas odos tipas.. na o gal ir ne.. gal tiesiog per staigus sustorejimas..
o va dabar per nestuma tai jau kiek nauju striju isigyjau.. nors nuo pirmo menesio tepu brangiu kremuku (80Lt).. nepamenu kaip tiksliai vadinasi, bet 100% nuo striju atsiradimo.. kaltinu kartais ji, o kartais ir save nes aiskiai parasyta kad tepti 2 kartus i diena, o as aisku tepu maziau ir reciau..
kol kas strijas matau tik akyla, patyrusia akim.. tad kurios dar nematot, o po to sakysit kad pagimdzius atsirado - nesamone.. tiesiog dabr oda labai issitempus ir sunkiau matosi, bet va kai subliuks tai oj oj oj kaip matysis.. zinoma ne visom, bet kai kuriom tai tikrai..
ziauriai negrazu.. tad sakiau ieskosiu kur lazeriu kokias operacijas daro.. sako nera kas tokias darytu, bet tikiuosi su medicina judame i prieki.. gal atsiras?
As jau turiu dvi stijas virs bambos, nors visa laika saziningaui tepu Avent kremu
As nuo nestumo pradzios tepiau paprastu Nivea pieneliu sausai odai, o dabar tepu aliejuku, dar nei vienos strijos neturiu , tikiuosi, kad ir neatsiras.....
tepiau aliejuka, pavadinomo neatsimenu, anot gydytojos jis vienintelis tepadeda, bet manau kas igimta nelabai ir isvengsi tad to pasekme visas pilvas isvagotas striju,o po gimgymo odos perteklius, vienu zodziu vaizdelis nekoks!
QUOTE(Nerytė @ 2006 09 21, 17:24)
As nuo nestumo pradzios tepiau paprastu Nivea pieneliu sausai odai, o dabar tepu aliejuku, dar nei vienos strijos neturiu , tikiuosi, kad ir neatsiras.....
Tikekimes, kad tau ju neatsiras... Bet as ir apie save taip pat galvojau, kad nebus... O prasidejus astuntam menesiui- pilvo apacia net melynuoja nuo striju. O tepiau su labai brangiu kremu ir su pregnacare kremu,ir is Avon firmos kremu, dar ir aliejuku is JOhnsons baby, bet... Pagaliau patikejau gydytojos zodziais, kad tik pinigai i bala.
as tai tepiau kremu gan brangiu nuo striju, iki40 savaites ne vienos, bet per 41 savaite apacia ir sonai sutrukinejo.
as tepuosi weleda aliejumi, o sake, kad nuo 6 men reiktu teptis jau ne aliejumi kuna, o kremu, nes jis intesyvesnis. tada rinksiuos Avent krema
QUOTE(rsaulyte @ 2006 09 24, 19:48)
kiek pasiskaitinejau, daug kur rekomenduoja kakavos sviesta.. reiks pabandyt
arbą kitą kremą kur įeina sviestas, aš perku iš parduotuvės "Body shop" tai tikrai esu patenkinta, jis taip gerai susigeria ir ypač tinka jautrioms vietoms, kai dabar ir taip oda visur jauti, nes jis ramina dabar pirkau braškinį, tai dar ir skaniai kvepia, kaina apie 49 lt, bet užtenka ilgam, aš per 5 nėštumo mėnesius gal jau 1,5 sunaudojau
QUOTE(Reniss @ 2006 09 25, 12:46)
arbą kitą kremą kur įeina sviestas, aš perku iš parduotuvės "Body shop" tai tikrai esu patenkinta, jis taip gerai susigeria ir ypač tinka jautrioms vietoms, kai dabar ir taip oda visur jauti, nes jis ramina dabar pirkau braškinį, tai dar ir skaniai kvepia, kaina apie 49 lt, bet užtenka ilgam, aš per 5 nėštumo mėnesius gal jau 1,5 sunaudojau
as irgi kaip tik The Body Shop nusiziurejau tiesa sakant, kitur net nemaciau
QUOTE(Cili @ 2006 09 25, 13:16)
as tepuosi weleda aliejumi, o sake, kad nuo 6 men reiktu teptis jau ne aliejumi kuna, o kremu, nes jis intesyvesnis. tada rinksiuos Avent krema
Man Avent nelabai patinka, tik baigsiu iskart kita pirksiu, siaip jis labai greitai isigeria, atrodo ir pamaitina oda, bet jei pasitepu ne 2 o 1 karta dienoj, tai neuztenka, oda pradeda niezeti, sauseti. Pregnacare tai nepatiko man del savo strukturos, sunkiai isigeria ir taip toliau, bet juo uztekdavo pasitepti karta dienoj ir oda tikrai pasimaitinusi visa diena isbudavo. Reikes dabar percutalfa nusipirkti tikiuosi 3 kartas nemeluos ir itiks man tas kremukas
Papildyta:
QUOTE(rsaulyte @ 2006 09 25, 13:48)
Va man irgi rekomendavo bodyshop kuno sviesta
QUOTE(rsaulyte @ 2006 09 25, 12:48)
aha jis tik toj vienoj parduotuvėje, ir kas man patinka kad užtenka juo 1 kart pasitepti, t.y. pasitepu vakare ir labai puiku