Įkraunama...
Įkraunama...

Strijos. Kaip jų išvengti?

AŠ GIRDEJAU KAD PADEDA VAIKIŠKAS ALIEJUKAS,KURI REIKIA TEPTI I DIENA 2-5KARTU,KAD ODA NESAUSETU,O NUO STRIJU YRA KREMASLUMENE,MANAU KAD VERTETU PABANDYTI mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikšrelis @ 2003 04 22, 04:02)
NOA: tai nepamirsk ir krutines su klubais! Vis tiek nepagadinsi tepdama wink.gif.

As irgi tepiau Avent firmos specialiu kremu nescioms, man labai padejo. Tfu tfu tfu, bet jokiu striju man neatsirado su pirmouju vaiku, tikiuosiu kad dabar irgi jis man pagelbes smile.gif
Atsakyti
Sveikutes bye1.gif Na as naudoju AVENT firmos kremuka. Dabar turiu 30savaiteliu, bet striju kol kas nematyti (tfu tfu tfu) bet manau kad po gimdymo ju neatsirastu reikia savo oda rupintis dar nestumo metu 4u.gif Beje mamytes, o nuo kelintos savaites labiausiai tos strijos "dygsta"? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linuxeee @ 2006 08 20, 21:45)
Sveikutes  bye1.gif  Na as naudoju AVENT firmos kremuka. Dabar turiu 30savaiteliu, bet striju kol kas nematyti (tfu tfu tfu) bet manau kad po gimdymo ju neatsirastu reikia savo oda rupintis dar nestumo metu  4u.gif  Beje mamytes, o nuo kelintos savaites labiausiai tos strijos "dygsta"? blush2.gif  4u.gif

Dygsta po gimdymo kai oda subliuksta mirksiukas.gif tongue.gif tai visas grozis pasirodo,o dabar isistempus oda nelabai matos,nu kitoms daug matos ir nestumo metu kitoms ne,cia nuo zmogaus odos labai kas priklauso g.gif biggrin.gif
Atsakyti
O Viespateliau blink.gif as taip dziaugiausi kad pas mane dar nieko nesimato galvojau nejau as busiu is tu laiminguju kurios striju isvengia verysad.gif Kazkaip turejau drauge ji neseniai pagimde, tai pas ja 8 men visas pilvas nuo pat bikini beveik zonos iki krutines nusetas tokiom violetiniai melynom strijom blink.gif vargsiuke sake ir kremus tepe viska dare bet niekas negelbejo. Na as paziurejau i save pas mane oda lygi ir daili kol kas tfu tfu tfu... Na ziuresim kas po gimdymo bus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Linuxeee @ 2006 08 21, 10:42)
O Viespateliau  blink.gif  as taip dziaugiausi kad pas mane dar nieko nesimato galvojau nejau as busiu is tu laiminguju kurios striju isvengia  verysad.gif  Kazkaip turejau drauge ji neseniai pagimde, tai pas ja 8 men visas pilvas nuo pat bikini beveik zonos iki krutines nusetas tokiom violetiniai melynom strijom  blink.gif  vargsiuke sake ir kremus tepe viska dare bet niekas negelbejo. Na as paziurejau i save pas mane oda lygi ir daili kol kas tfu tfu tfu... Na ziuresim kas po gimdymo bus  blink.gif

Tai va reikia sulaukti nestumo pabaigos tada ir pasakysima ar tie kremai padejo ar ne tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2006 08 21, 21:20)
Tai va reikia sulaukti nestumo pabaigos tada ir pasakysima ar tie kremai padejo ar ne  tongue.gif

oi nepadejo nepadejo!!! Nusipirkau ne viena, o kelis... Dar Jonsosnsbeibi aliejuka su ramunelem, kad odos dregme palaikyti. Iki 30savaites joku striju ant pilvo... O paskui ir ant klubu, ir ant slaunu ir dar ant pilvo pradejo rysket, ypatingai kur apendicito randas buvo. Ant krutines gal treciam menesyje atsirado, bet nelabai dideles, buvo siek tiek melsvos spalvos, bet pasviesejo, dabar baltos. Idomu kas bus poo gimdymo, bet netikiu, kad nors viena isnyks. verysad.gif
Atsakyti
AS tai naudoju Pregnancare krema taikol kas tu striju kaip ir nematyt nors mano pilvukas nemazas. ax.gif

Nzn gal cia tik pas mane viena taip yra, bet pasmane atsirado ant liasku celiulito truputis nors anksciau jo net neturejau. doh.gif g.gif verysad.gif
Atsakyti
Turiu paprieštarauti strijos atsiranda paskutinias savaite(aišku buna išimciu),bet jai ju nebuna iki galo nėštumo po gimdymo jos iš niekur neatsiras,tik oda isitampiusi bus mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, busimos mamytes,
Nerima kelia man mano "kojyciu grozis" verysad.gif Paziurejus, atrodo, jog kraujagysles issiliejo.. ir dabar tokios fantastiskos melynes (apvalios, pailgos) ant koju pigdziugiskai sypsosi. Per savaite jau 5. I strijas (nuotraukoje) nepanasu..., bet atrodo ne super... Mums dabar 18 savaite prasidejo ir svorio dar nespejau priaugti... Patarkit ka daryti...please... verysad.gif O gal cia visoms taip buna ir as per daug cia viska sureiksminu??
Atsakyti
QUOTE(smaliziautoja @ 2006 08 23, 23:48)
Sveikos, busimos mamytes,
Nerima kelia man mano "kojyciu grozis"  verysad.gif  Paziurejus, atrodo, jog kraujagysles issiliejo.. ir dabar tokios fantastiskos melynes (apvalios, pailgos) ant koju pigdziugiskai sypsosi. Per savaite jau 5. I strijas (nuotraukoje) nepanasu..., bet atrodo ne super... Mums dabar 18 savaite prasidejo ir svorio dar nespejau priaugti... Patarkit ka daryti...please... verysad.gif O gal cia visoms taip buna ir as per daug cia viska sureiksminu??

Gali ir venos per nėštumą išlipti, geriausia šnekėt su gydytoja 4u.gif
Atsakyti
man strijos vagoja slaunu vidine puse ir krutine. ant plivuzo arba nera arba nematau. tik sonai biski patruko na kokios dvi tikiuosi kad gimdymo ju neatsiras daugiau kai pilvukas subliuks. stijos pabala jei oda sviesi ju beveik nesimato todel reikia pagalvoti ir su soliariumais atsargiai nes galit tapti zebriukem dryzem strijos yra raumens plysimas o jame(plysime) nera melanino kuris ir suteikia spalva.
Atsakyti