Įkraunama...
Įkraunama...

Strijos. Kaip jų išvengti?

QUOTE(vildži @ 2006 07 13, 22:06)
et,buvo nebuvo - tai mūsų džiaugsmo kaina.Tik nepadarykit to gyvenimo ašimi.Yra be galo daug gerų dalykų.O strijų turi ir lieknosios.

Tai as ir buvau kudena jau nuo mazens biggrin.gif ,tai aisku kad kudosios irgi tu striju turi.Asimi as nesiruosiu to dalyko padaryti,bet save prisiziureti reikia. mirksiukas.gif As labai dziaugiuosi kad esu nescia ir yra kitu tu dziaugsmu,bet prastai atrodydama as nekaip jauciuosi. ax.gif O sako kaip jauties taip ir atrodai.
Atsakyti
QUOTE(vildži @ 2006 07 14, 00:06)
et,buvo nebuvo - tai mūsų džiaugsmo kaina.Tik nepadarykit to gyvenimo ašimi.Yra be galo daug gerų dalykų.O strijų turi ir lieknosios.

Kiek as zinau, tos lieknosios tu striju daugiau ir turi nei tos kurios pilnesnes ir ju svoris svyruoja... Mano viena drauge buvo be galo kuda, 50 kg gal svere, priaugo apie 18 kg, visas kunas dabar isvagotas strijomis absoliuciai, o tos pilnesnes drauges, buvo net po 20 kg priaugusios, vienai krutine suplyso, kitai pilvukas ir tiek...
Beabejo yra ir kitokiu isimciu! ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanele @ 2006 07 14, 11:47)
Kiek as zinau, tos lieknosios tu striju daugiau ir turi nei tos kurios pilnesnes ir ju svoris svyruoja... Mano viena drauge buvo be galo kuda, 50 kg gal svere, priaugo apie 18 kg, visas kunas dabar isvagotas strijomis absoliuciai, o tos pilnesnes drauges, buvo net po 20 kg priaugusios, vienai krutine suplyso, kitai pilvukas ir tiek...
Beabejo yra ir kitokiu isimciu!  ax.gif

Tai va negali zinot,kai kurioms taip kitoms dar kitaip.Cia nuo odos tipo priklauso ax.gif Jei oda elastiska,tai tie svorio svyravimai nieko nedaro,bet jei oda linkusi trukinet,tai jau vsio ir atsiranda tu bjaurybiu striju. smile.gif
Atsakyti
Man ant vienos krūties kaip atsirado prieš 1,5 mėnesio, taip niekas nesikeičia rolleyes.gif Tepiausi kremais, dabar apsileidau blush2.gif , nes labiau rūpėjo įvairūs tyrimai, bet reikia kremo buteliukų vėl atsiprašyt dėl viso ko smile.gif
Atsakyti
Man bjaurybes jau ant subiniuko lipa ir slaunu verysad.gif verysad.gif
Tepu Avent kremuka kojoms ir subiniukui, ka galiu pasakyti, nepadeda ne tam kartui, krutine ir pilva tepu su Vichy kremu, tai striju ant pilvo dar nera, o ant krutines taip pat nebedaugeja! Baigiu ta kremuka, rytoi vel pirksiu ir tepsiu juo visa kuna! jis gana brangus, bet strijos uztat nemokamai! reikia kazkaip gelbetis!
P.S. Kaip yra kai praeina metai du, ar jos taip pat matosi ryskiai? Gal padeginus oda ju nebesimato? g.gif
Atsakyti
Siulyciau busioms mamytems pabandyti L'Occitane kremuka "Mom&Baby Balm". Jis nepigus (deja), bet visai bekvapis, su taukmedzio sviestu, puikiai drekina, puikiai susigeria, jei nesunaudosit viso iki gimdymo, veliau tiks ir jusu maziukui patepti. Man striju neatsirado nei ant pilvo, nei ant krutu. Bet kadangi nesusiprotejau tepti VISO kuno, tai atsidaro keli raudoni dryziukai ant klubu, ties dubens kaulais doh.gif , ten, kur netepiau...
Atsakyti
QUOTE(linuke @ 2006 08 12, 20:53)
Siulyciau busioms mamytems pabandyti L'Occitane kremuka "Mom&Baby Balm". Jis nepigus (deja), bet visai bekvapis, su taukmedzio sviestu, puikiai drekina, puikiai susigeria, jei nesunaudosit viso iki gimdymo, veliau tiks ir jusu maziukui patepti. Man striju neatsirado nei ant pilvo, nei ant krutu. Bet kadangi nesusiprotejau tepti VISO kuno, tai atsidaro keli raudoni dryziukai ant klubu, ties dubens kaulais  doh.gif , ten, kur netepiau...

Sakyk kaina, kad ir kokia butu! viska isbandysim! As jau ir taip ne viena simta litu ant kremu padejau, bandysiu viskas kas imanoma...
doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanitaa @ 2006 05 22, 17:27)
Mergytes, as pasakysiu savo nuomone del tu kremuku nuo striju  ax.gif  Svarbiausia, kad oda butu nuolat(kasdien) drekinama, tiesa? ir tam tinka drekinamieji, maitinamieji kremai, losjonai, aliejukai. o tie kremai "nuo striju"? gal galetumet pasakyt, ka jie tokio ypatingo stebuklingo turi, kad tos strijos neatsirastu? Tuo labiau tik ir girdziu "pirkau geriausius, brangiausius nuo striju, bet jos vistiek atsirado"  ax.gif  jeigo joms lemta atsirast, jos atsiras, mes tik galim kiek sumazint drekindamos oda. O uz tuos spec.kremukus mokat didelius pinigelius(uz reklama,uz firmos pavadinima ir pan.) irr vistiek nusiviliat  unsure.gif

P.S. tai mano nuomone  tongue.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif man niekas nepadejo,vistiek atsirado,bet vistiek tepu,kad oda sudrekinta butu.Nu zinok bet koki krema tepciau del odos drekinimo,nes pamaciau savo kailiu kad bet kokio brangumo krema tepant rezultatas tas pats verysad.gif kad ir kaip liudna tai butu sakyt
Atsakyti
vadinasi visai neverta laidyti pinigu brangiausiams kremams ax.gif
Atsakyti
oi merginos,buvau vakar vaistinej ir suzinojau pas vaistininke,kad paprastuose kremuose yra nereikalingu priedu,kuriu negalima nesciosioms,o tuose kremuose nuo striju nera to ko negalima nestukem blink.gif as su ja pasikalbejau ir issiaiskinau,tai matot kaip ten yra,reiskia reikia pirkt butent nuo striju ... g.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2006 08 13, 11:28)
oi merginos,buvau vakar vaistinej ir suzinojau pas vaistininke,kad paprastuose kremuose yra nereikalingu priedu,kuriu negalima nesciosioms,o tuose kremuose nuo striju nera to ko negalima nestukem  blink.gif as su ja pasikalbejau ir issiaiskinau,tai matot kaip ten yra,reiskia reikia pirkt butent nuo striju ... g.gif

Na, nebent pilvuko netepciau su paprastu, o siaip...jug visur tepame tuos kremus ir visokius, ir ant veido ir ant ranku, ir ant koju...ir tonikus, ir losjonus, ir svaiminio idegio, ir maitinancius, drekinancius ir t.t.t. Abejoju, kad kazkurie gali pakenkti leliukui... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanele @ 2006 08 13, 13:24)
Na, nebent pilvuko netepciau su paprastu, o siaip...jug visur tepame tuos kremus ir visokius, ir ant veido ir ant ranku, ir ant koju...ir tonikus, ir losjonus, ir svaiminio idegio, ir maitinancius, drekinancius ir t.t.t. Abejoju, kad kazkurie gali pakenkti leliukui...  schmoll.gif

tai aisku kad ne visi kremai,kaikuriuose ir nera tu kenksmingu mums medziagu,bet nera svarbu kokia vieta tu tepsi,per oda ir vaikelis gauna visa tai.Nebutina net pilvo tept,ir pro kojos oda prasiskverbia i placentos vidu.Ji man sake reikia atsizvelgt i sudetines medziagas,o kokios kenksmingos net nepasake. g.gif
Atsakyti