Įkraunama...
Įkraunama...

Strijos. Kaip jų išvengti?

QUOTE(arka8 @ 2006 06 14, 08:45)
na vat, jau praejo 3 savaiteles nuo to laiko, kai uzdaviau si klausimeli apie strijas..ir per ta laika abu mano sonai jau pilni tu melynu voratikliu verysad.gif  toks jausmas, kad kiekviena diena po nauja strija atsiranda doh.gif  ai, bet jau nebe taip demesi kreipiu, vis tiek nieko pakeist negaliu.. bet tai dar karta irodo, kad strijos paveldimos..jau nuo pirmo nestumo menesio kamavausi su kontrastiniais dusais doh.gif , masazavau ir tepiau aliejuku du kartus per diena, buvau net kosmetikos salone , specialiems nesciuju masazams pries strijas...ir kas is to? schmoll.gif mano mama nieko nedare ir turi lygiai tokius pat voratinklinius sonus, kaip dabar mano.(tik pas ja baltos tos strijos jau) tai bent tiek paguodzia,kad nesigailesiu, kad nieko nedariau 4u.gif
ech..dar keletas savaiteliu ir susitiksiu su savo mazium wub.gif

As irgi manau, kad strijos paveldimos, ir jei yra genetine tikimybe, tai tepk netepes kokiais tik nori kremais, vis tiek atsiras verysad.gif As irgi esu melynais sonais jau senokai, bet nauju striju nebeatsiranda (o gal cia tik as nepastebiu? ax.gif )
Atsakyti
Visa nestuma nebuvo tu striju,o va nuo 36 savaites kai pasirode taip pasirode,kuo toliau tuo daugiau verysad.gif verysad.gif verysad.gif greiciau jau pagimdyt,o tai pilvas atrodis kaip zemelapis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(arka8 @ 2006 06 14, 09:45)
na vat, jau praejo 3 savaiteles nuo to laiko, kai uzdaviau si klausimeli apie strijas..ir per ta laika abu mano sonai jau pilni tu melynu voratikliu verysad.gif  toks jausmas, kad kiekviena diena po nauja strija atsiranda doh.gif  ai, bet jau nebe taip demesi kreipiu, vis tiek nieko pakeist negaliu.. bet tai dar karta irodo, kad strijos paveldimos..jau nuo pirmo nestumo menesio kamavausi su kontrastiniais dusais doh.gif , masazavau ir tepiau aliejuku du kartus per diena, buvau net kosmetikos salone , specialiems nesciuju masazams pries strijas...ir kas is to? schmoll.gif mano mama nieko nedare ir turi lygiai tokius pat voratinklinius sonus, kaip dabar mano.(tik pas ja baltos tos strijos jau) tai bent tiek paguodzia,kad nesigailesiu, kad nieko nedariau 4u.gif
ech..dar keletas savaiteliu ir susitiksiu su savo mazium wub.gif

na ir palengvejo, vyras pasizadejo, kad galesiu po gimdymo tas strijas(dar kol jos sviezios reikia tai daryt!) klinikoj lazeriu pasinaikint bigsmile.gif tai dabar jau man jos nebe tokios baisios atrodo 4u.gif man paskutine savaitele, ir jau tikrai ne kas is mano persiko odytes beliko..stebiuos dar iki siol, kaip greit ir kiek daug,pacioje nestumo pabaigoje,man tu striju atsirado,tikrai nesitikejau g.gif
Atsakyti
O gal kas striju turejot iki nestumo? Del svorio kitimu ir pan? Nes ps mane ant slaunu ir krutu tu striju jau nezinau nuo keliu metu atsirado blink.gif Ir niekas nepadeda.... Idomu kaip bus po nestumo, nes kol kas ju nedaugeja ir nekeicia spalvos.... Gydytoja net netikejo, kad as niekad negimdzius...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliukazz: 12 liepos 2006 - 09:48
user posted image va radau kaip jos baisiai kartais atrodo.Nu nenoreciau tokiu baisybiu schmoll.gif

user posted image
Atsakyti
Na čia su tom nuotraukėlėm... Vaizdas tikrai ne koks, bet jauciu vos ne kiekvienai tenka susipažinti su panašiom nenaudėlėm ant mūsų kūno doh.gif Aš jau irgi atradau keletą ant savo krūtinės, atrodo, kad ne tiek ji padidėjo, o trūkinėt pradėjo... verysad.gif

O kiek toji lazerio procedūra kainuoja maždaug? ax.gif Kažkaip nesinori pasilikt su tom strijom... ax.gif Nors.. jei taip gamtos sudėliota, tai, kaip sako, prieš vėją nepapūsi schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(leliukazz @ 2006 07 12, 07:45)
O gal kas striju turejot iki nestumo? Del svorio kitimu ir pan? Nes ps mane ant slaunu ir krutu tu striju jau nezinau nuo keliu metu atsirado  blink.gif  Ir niekas nepadeda.... Idomu kaip bus po nestumo, nes kol kas ju nedaugeja ir nekeicia spalvos.... Gydytoja net netikejo, kad as niekad negimdzius...

Pries pastojant, mano svoris vis kisdavo ir tikrai ant slaunu pastebejau atsisrandant strijom verysad.gif laukiuosi 4 menesi ir darosi jau baisu, nes striju pradejo daugeti, taciau tik ant slaunu. Dabar naudoju krema pregnecare, bus matyt ar poveikis bus geras... taipat skaiciau kad yra aliejus "frei" jis padeda nuo striju, bei kuno oda tampa elastingesne. Gal kas naudojo si alieju ir zino daugiau apie ji? smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Man po pirmo nestumo labai daug striju. Kai laukiausi pirmojo net negalvojau apie tai. O dabar tai nieko nebepadarysi.
Taip, kad toms kurioms dar nevelu. Bandykit ju kaip nors isvengti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mantuciukas @ 2006 07 13, 12:40)
Sveikutes,
Man po pirmo nestumo labai daug striju. Kai laukiausi pirmojo net negalvojau apie tai. O dabar tai nieko nebepadarysi.
Taip, kad toms kurioms dar nevelu. Bandykit ju kaip nors isvengti  mirksiukas.gif

Stengiuos ir as ju isvengt kiek beigaledama.Visokiais aliejais kremukais tepu ir oda kontrastiniais dusais gerinu.Kas bus tas,bet sazine bent rami bus kad viska isbandziau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2006 07 13, 14:44)
Stengiuos ir as ju isvengt kiek beigaledama.Visokiais aliejais kremukais tepu ir oda kontrastiniais dusais gerinu.Kas bus tas,bet sazine bent rami bus kad viska isbandziau  biggrin.gif

Išbandyt tikrai reikia, kitaip po to sąžinė užgrauš, kad nieko nedarei ir atsirado strijos. Aš bandau, tepuosi, kontrastinį dušą irgi darausi, nors strijų jau atsirado, bet gal bus mažiau nei kad nieko nedarant ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanitaa @ 2006 07 13, 19:31)
Išbandyt tikrai reikia, kitaip po to sąžinė užgrauš, kad nieko nedarei ir atsirado strijos. Aš bandau, tepuosi, kontrastinį dušą irgi darausi, nors strijų jau atsirado, bet gal bus mažiau nei kad nieko nedarant  ax.gif

Tai vat as ir taip mastau,gal ju bus maziau nei nieko nedarant. drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
et,buvo nebuvo - tai mūsų džiaugsmo kaina.Tik nepadarykit to gyvenimo ašimi.Yra be galo daug gerų dalykų.O strijų turi ir lieknosios.
Atsakyti