Įkraunama...
Įkraunama...

Strijos. Kaip jų išvengti?

QUOTE(DainaFabio @ 2006 05 25, 18:28)
Na ir nuotrauka ideta, kur jus ja tokia ir radot!!! Negasdinkit ka tik pastojusiu, ir taip nelabai gerai galvoj...  ohmy.gif

blink.gif o ko čia dabar bijoti g.gif nupasakoti yra sunku,o kai viskas aiškiai matosi,tai ir pasakoti nereikia .
Atsakyti
QUOTE(estrella @ 2006 05 25, 19:40)
blink.gif  o ko čia dabar bijoti  g.gif nupasakoti yra sunku,o kai viskas aiškiai matosi,tai ir pasakoti nereikia .

man tai nuotrauka gera, maniskes ant sonu(po 3 ant kiekvieno) atrodo labai labai panasiai.. verysad.gif na aisku, toj nuotraukoj jau tikrai nemazai tu striju..bet geriau nei maziau...(palyginus su savim ,gali dar dievuliui padekot, kad pas tave dar ne tiek daug.. blush2.gif )

aciü,estrella 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(arka8 @ 2006 05 25, 19:47)
man tai nuotrauka gera, maniskes ant sonu(po 3 ant kiekvieno) atrodo labai labai panasiai.. verysad.gif na aisku, toj nuotraukoj jau tikrai nemazai tu striju..bet geriau nei maziau...(palyginus su savim ,gali dar  dievuliui padekot, kad pas tave dar ne tiek daug..  blush2.gif  )

aciü,estrella  4u.gif

Nėra už ką dėkoti 4u.gif tu nepergyvenk,jos su laiku išbluks ir nebus taip ryškiai matyti 4u.gif pas mane jų irgi yra,bet dabar jau ne taip matosi,o man dar soliariumas padeda ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo estrella: 25 gegužės 2006 - 18:51
QUOTE(estrella @ 2006 05 25, 19:50)
Nėra už ką dėkoti  4u.gif tu nepergyvenk,jos su laiku išbluks ir nebus taip ryškiai matyti  4u.gif pas mane jų irgi yra,bet dabar jau ne taip matosi,o man dar soliariumas padeda ax.gif

rimtai! gerai tu sakai, buvau visai pamirsus,kad dar soliariumas yra!! thumbup.gif pries nestuma pastoviai lankydavaus, dabar isbalau visa ,o po gimdymo reiks tadum vel nulekt lotuliukas.gif tik ar galima i soliariuma, jei dar vaika maitini?ar dar geriau palaukt? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(arka8 @ 2006 05 25, 19:55)
rimtai! gerai tu sakai, buvau visai pamirsus,kad dar soliariumas yra!! thumbup.gif  pries nestuma pastoviai lankydavaus, dabar isbalau visa ,o po gimdymo reiks tadum vel nulekt lotuliukas.gif  tik ar galima i soliariuma, jei dar vaika maitini?ar dar geriau palaukt?  wub.gif

Tiksliai nežinau blush2.gif bet tu pabandyk temą paieškoti tokią ,nes tikrai mačiau kažkur g.gif

Štai čia paskaityk mirksiukas.gif tikiuosi rasi atsakymą mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo estrella: 25 gegužės 2006 - 19:00
Sveikos, na man tos strijos ne kaip atrodo nors tu ka... argi nera budo ju isvengti? Man drauges patare migdoliniu riesutu aliejum teptis - pilva, klubus, slaunis bei krutine. Vis neprisiruosiu uzeit i vaistine... na, mums dar tik 9ta savaite, o teptis reiktu pradeti nuo antrojo trimestro, bent jau taip girdajau kalbant. Hmm, cia matyt dar ir nuo kiekvienos odos elastingumo priklauso, kai kurios gal ir l. kruopsciai tepasi ir vistiek strijuotos pasidaro g.gif O gal dar kokiu spec. pratimuku yra? rasykit, kuo tepates ir kokias mankstas darot 4u.gif Aciu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na ir aš tu strijų neišvengiau atsirado ant klubų nedaug bet matosi doh.gif sau kremuką tepiau ant krūtų pilvuko o apie klubus net nepagalvojau na ir štai atsirado doh.gif o pilvukas dar švarus.Esam 35sav. nestuke.gif gal neatsiras daugiau nes jau vaizdelis nekoks
Atsakyti
Net pavydziu, kad Tau jau 35-ta savaite: dar menesiukas - ir jau supuosi savo mazyli ant ranku. Laimingai pagimdyt Tau ir nebegalvok dabar apie strijas ; ) O apie leliuka : )
Atsakyti
Sveikutes,

as tepuosi kremu pregnacare. Nezinau ar jis geras, bet vaistineje pasiule, kai vitaminus pirkau. Mano pilvukui 24 savaites, bet strijos jau atsirado ant krutu. Kitose vietose kol kas nera. Labai jau tikiuosi, kad ir nebus, nes po to kremo tikrai oda elastingesne pasidaro.
Atsakyti
turiu nusipirkus avent kremuka bet daznai pamirstu pasitept doh.gif tai gaunasi kad vos 1kart i sav pasitebu bet tu zarazu kolkas neturiu thumbup.gif
Atsakyti
As ir nusipirkau aliejuku spec. nescioms nuo striju,bet pasiterliojau vos keleta kartu...,mat as geriau labai daug vandens,kad oda elastingesne butu,bet neaisku nuo ko cia priklauso,kolkas turiu tik ant krutines keleta,bet ten jos nelabai matomos. g.gif Sako,kad daugumai atsiranda,per paty gimdyma.Vat ima ir sutrukineja.
Atsakyti
QUOTE(arka8 @ 2006 05 24, 18:57)
labukas visoms busimoms ir jau esancioms mamytem..  blush2.gif

vis skaitau skaitau..ir tikrai daug informacijos radau apie tas strijas.. bet problema ta, kad neisivaizduoju.... kaip jos atrodo..(maciau karta tik tokius baltus ruozus ant krutines pas drauge,  jie  buvo pabaltave, nes daug laiko po nestumo praeje..)
O idomu, kaip jos atrodo, kai tik atsiranda?? baltos? raudonos? kokios formos? blush2.gif  man jau 35 savaite, lyg ir nieko,tepuosi aliejuku 2 kartus per diena, bet preis  pora savaiciu, ant abieju sonu atsirado po kokias 3, vieno cento dydzio demeles..tokios melsvai raudonos, lyg kraujosruvos butu..ar cia jau strijos?? blink.gif  vyras sako, kad gal man cia nuo gulejimo at sonu, bet kazkaip nesitiki.. kada jos dazniausiai atsiranda? nestumo pabaigoje ar net ir po to`? g.gif 

Buciau Jums labai dekinga, jei pasidalytumete su manim savo ziniom 4u.gif

na vat, jau praejo 3 savaiteles nuo to laiko, kai uzdaviau si klausimeli apie strijas..ir per ta laika abu mano sonai jau pilni tu melynu voratikliu verysad.gif toks jausmas, kad kiekviena diena po nauja strija atsiranda doh.gif ai, bet jau nebe taip demesi kreipiu, vis tiek nieko pakeist negaliu.. bet tai dar karta irodo, kad strijos paveldimos..jau nuo pirmo nestumo menesio kamavausi su kontrastiniais dusais doh.gif , masazavau ir tepiau aliejuku du kartus per diena, buvau net kosmetikos salone , specialiems nesciuju masazams pries strijas...ir kas is to? schmoll.gif mano mama nieko nedare ir turi lygiai tokius pat voratinklinius sonus, kaip dabar mano.(tik pas ja baltos tos strijos jau) tai bent tiek paguodzia,kad nesigailesiu, kad nieko nedariau 4u.gif
ech..dar keletas savaiteliu ir susitiksiu su savo mazium wub.gif
Atsakyti