QUOTE(arka8 @ 2006 05 24, 18:57)
labukas visoms busimoms ir jau esancioms mamytem..
vis skaitau skaitau..ir tikrai daug informacijos radau apie tas strijas.. bet problema ta, kad neisivaizduoju.... kaip jos atrodo..(maciau karta tik tokius baltus ruozus ant krutines pas drauge, jie buvo pabaltave, nes daug laiko po nestumo praeje..)
O idomu, kaip jos atrodo, kai tik atsiranda?? baltos? raudonos? kokios formos?
man jau 35 savaite, lyg ir nieko,tepuosi aliejuku 2 kartus per diena, bet preis pora savaiciu, ant abieju sonu atsirado po kokias 3, vieno cento dydzio demeles..tokios melsvai raudonos, lyg kraujosruvos butu..ar cia jau strijos??
vyras sako, kad gal man cia nuo gulejimo at sonu, bet kazkaip nesitiki.. kada jos dazniausiai atsiranda? nestumo pabaigoje ar net ir po to`?
Buciau Jums labai dekinga, jei pasidalytumete su manim savo ziniom
na vat, jau praejo 3 savaiteles nuo to laiko, kai uzdaviau si klausimeli apie strijas..ir per ta laika abu mano sonai jau pilni tu melynu voratikliu
toks jausmas, kad kiekviena diena po nauja strija atsiranda
ai, bet jau nebe taip demesi kreipiu, vis tiek nieko pakeist negaliu.. bet tai dar karta irodo, kad strijos paveldimos..jau nuo pirmo nestumo menesio kamavausi su kontrastiniais dusais
, masazavau ir tepiau aliejuku du kartus per diena, buvau net kosmetikos salone , specialiems nesciuju masazams pries strijas...ir kas is to?
mano mama nieko nedare ir turi lygiai tokius pat voratinklinius sonus, kaip dabar mano.(tik pas ja baltos tos strijos jau) tai bent tiek paguodzia,kad nesigailesiu, kad nieko nedariau
ech..dar keletas savaiteliu ir susitiksiu su savo mazium