Mergytes, as pasakysiu savo nuomone del tu kremuku nuo striju Svarbiausia, kad oda butu nuolat(kasdien) drekinama, tiesa? ir tam tinka drekinamieji, maitinamieji kremai, losjonai, aliejukai. o tie kremai "nuo striju"? gal galetumet pasakyt, ka jie tokio ypatingo stebuklingo turi, kad tos strijos neatsirastu? Tuo labiau tik ir girdziu "pirkau geriausius, brangiausius nuo striju, bet jos vistiek atsirado" jeigo joms lemta atsirast, jos atsiras, mes tik galim kiek sumazint drekindamos oda. O uz tuos spec.kremukus mokat didelius pinigelius(uz reklama,uz firmos pavadinima ir pan.) irr vistiek nusiviliat
P.S. tai mano nuomone
O man patinka kremukai butent nuo striju, kadangi juo kai pasitepi, oda pasidengia tokiu idomiu sluoksniu. As kalbu apie savo megintus Percutalfa - 60 Lt, Vichy - 87 Lt. Ju konsistencija tikrai skiriasi tarkim nuo Avent kremo, kuris tik susigeria kaip koks paprastas drekinamasis kremas, nepalikdamas jokio apsauginio sluoksnio. As tarp ju tikrai radau skirtumo!
Beje, belieka tik pridurti, kad staiga priaugtas svoris visa sita reikala pagreitina. Bent man staiga priaugti 3 kg iskart parode striju ant krutines, o stai bemaz per ta pati laika nepriaugtas nei 1 kg, neparode nauju striju! Tai sutapimas, ar ne, nezinau!
Beje, belieka tik pridurti, kad staiga priaugtas svoris visa sita reikala pagreitina. Bent man staiga priaugti 3 kg iskart parode striju ant krutines, o stai bemaz per ta pati laika nepriaugtas nei 1 kg, neparode nauju striju! Tai sutapimas, ar ne, nezinau!
Garbanele, idomu Nes kiek tik man drauges sake, tai tie nuo striju jiems nepadejo O tas tai tikrai tiesa, kad jei staigiai priaugi svorio, tai jau joks nebepades, nes oda tempiasi labai greita ir itruksta Bet ka jau padarysi, yra kaip yra
As tikrai nesakau, kad tie kremai man absoliuciai padejo, kadangi taip nera! Turiu jau viena kita strija, ir neabejoju, kad ju dar bus ir bus! Bet, kad kazkiek pristabdo odos plysima, tai net neabejoju! na, kaip as sakau, bent 5 strijom maziau turesiu, jei saziningai tepsiu kremuku!
labukas visoms busimoms ir jau esancioms mamytem..
vis skaitau skaitau..ir tikrai daug informacijos radau apie tas strijas.. bet problema ta, kad neisivaizduoju.... kaip jos atrodo..(maciau karta tik tokius baltus ruozus ant krutines pas drauge, jie buvo pabaltave, nes daug laiko po nestumo praeje..)
O idomu, kaip jos atrodo, kai tik atsiranda?? baltos? raudonos? kokios formos? man jau 35 savaite, lyg ir nieko,tepuosi aliejuku 2 kartus per diena, bet preis pora savaiciu, ant abieju sonu atsirado po kokias 3, vieno cento dydzio demeles..tokios melsvai raudonos, lyg kraujosruvos butu..ar cia jau strijos?? vyras sako, kad gal man cia nuo gulejimo at sonu, bet kazkaip nesitiki.. kada jos dazniausiai atsiranda? nestumo pabaigoje ar net ir po to`?
Buciau Jums labai dekinga, jei pasidalytumete su manim savo ziniom
vis skaitau skaitau..ir tikrai daug informacijos radau apie tas strijas.. bet problema ta, kad neisivaizduoju.... kaip jos atrodo..(maciau karta tik tokius baltus ruozus ant krutines pas drauge, jie buvo pabaltave, nes daug laiko po nestumo praeje..)
O idomu, kaip jos atrodo, kai tik atsiranda?? baltos? raudonos? kokios formos? man jau 35 savaite, lyg ir nieko,tepuosi aliejuku 2 kartus per diena, bet preis pora savaiciu, ant abieju sonu atsirado po kokias 3, vieno cento dydzio demeles..tokios melsvai raudonos, lyg kraujosruvos butu..ar cia jau strijos?? vyras sako, kad gal man cia nuo gulejimo at sonu, bet kazkaip nesitiki.. kada jos dazniausiai atsiranda? nestumo pabaigoje ar net ir po to`?
Buciau Jums labai dekinga, jei pasidalytumete su manim savo ziniom
Tai ir yra strijos Bent jau man jos atrodo butent taip. Gal tavo oda buvo elastinga, gal daug svorio nepriaugai, todėl ju iki siol nebuvo pasirode. Asmeniskai man strijos pasirode mazdaug nuo 27-28 sav. Strijos atsirado ant klubu (kaip ir tu rasai, tokios melsvai rausvos demes, lyg kraujosruvos) ir ant vienos kruties (ant kitos neatsirado ). As manau, kad gulejimas cia neturi itakos (na, nebent daugiau svorio priaugsi ), viskas priklauso nuo genu, nuo odos elastingumo.
QUOTE(arka8 @ 2006 05 24, 17:57)
kada jos dazniausiai atsiranda? nestumo pabaigoje ar net ir po to`?
Galiu pasakyti, kad man tos strijos atsirado ant šonų po gimdymo, iki jo viskas buvo ok.
QUOTE(Gytr @ 2006 05 24, 20:34)
Tai ir yra strijos Bent jau man jos atrodo butent taip. Gal tavo oda buvo elastinga, gal daug svorio nepriaugai, todėl ju iki siol nebuvo pasirode. Asmeniskai man strijos pasirode mazdaug nuo 27-28 sav. Strijos atsirado ant klubu (kaip ir tu rasai, tokios melsvai rausvos demes, lyg kraujosruvos) ir ant vienos kruties (ant kitos neatsirado ). As manau, kad gulejimas cia neturi itakos (na, nebent daugiau svorio priaugsi ), viskas priklauso nuo genu, nuo odos elastingumo.
aciu uz atsakyma.as taip ir galvojau.. as priaugau jau net 20 kg, idomu kiek dar iki nestumo pabaigos priaugsiu o mano mama papasakojo(telefonu, ji Lietuvoj gyvena), kad jos visas pilvas strijom nusetas o as jau buvau apsidziaugus, kad va devintas menuo ir dar nieko.. o tai tos demeles po to plesis ir pabaltuos ar kazkas panasaus?
girdejau, kad jas galima lazeriu pasalinti ir oda buna kaip ir buvus, bet ar tai tiesa?
Na, plestis jos tai neturetu (bent jau man nesiplecia), tik gali atsirasti nauju (man ju vis atsiranda). Ir nors jos pas mane jau senokai (dabar mano pilvukui jau 33 sav. ), taciau strijos dar nepabalo. Nors as, tiesa sakant vis dar nesitepu kremu nuo striju (vis ruosiuosi ir neprisiruosiu ). Siaip tai turiu striju, kurios buvo iki nestumo ( atsiradusiu po to, kai laikydavaus dietos ir po to vel kazkiek priaugdavau), tai jos yra pabalusios ir nelabai krenta i akis. Man asmeniskai baisiau ne strijos, o celiulitas, vat jis tai labai bjauroja oda ir kovoti su juo sunku. O kad lazeriu butu salinamos strijos, tai neteko girdeti, bet manau, kad tai realu - juk jeigu lazeriu sugeba pasalinti tatuiruotes, tai su strijom turetu buti dar paprasciau. Bet tikriausiai si paslauga nepigi
Strijos pabąla po metų ar daugiau
Na ir nuotrauka ideta, kur jus ja tokia ir radot!!! Negasdinkit ka tik pastojusiu, ir taip nelabai gerai galvoj...