Įkraunama...
Įkraunama...

Strijos. Kaip jų išvengti?

Sveikos,na man dar tik 5,5 savaites, kol kas striju nematau..Bet jau dabar tepu su baby johnsons aliejumi, o uzpakaliuka ir slaunis su garniers anti celiulitiniu.Siaip cia genetika, kuriu mamos linkusios i strijas ir celiulita, manau ir dukros tures ta pati.. unsure.gif Bet drauge tepe dar ir so kazkokiu superiniu kremu is euro vaistiniu sunaudojo net 3 bonkutes, sake super, ne vienos strijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergele @ 2004 02 27, 14:32)
Labutis!
O as turiu toki gal ir keista klausima apie tas strijas  blink.gif Kiek skaiciau yra dirbanciu farmacijos pramoneje, tai jos gal tikrai galetu atsakyti: kaip angliskai arba vokiskai tos strijos? o tai net nezinau ko ieskoti, nes gyvenu ne Lietuvoje. Nepaklausiu juk nuejusi i kokia vaistine to, ko pasakyti nemoku  biggrin.gif Padekite!  ohmy.gif
Ir aciu visoms is anksto!

Papildyta:
siaip tai ant kremu raso STRETCH MARK CREAM [prevention,attenuation], cia nestumo metu ir po gimdymo. Vokiskai-pflegecreme fur dehnugsstreifen. 4u.gif
Atsakyti
sveikos mamytes,
as kremu nuo striju tepuosi nuo 4 menesio. drauges prigasdino, kad reikia pirkti kuo brangesni, uz 150-200lt.kazkokia nesamone.
Eurovaistinej' man patare Galenic krema Elancyl. jis kainuoja 77lt. ir 1 pakuotes uztenka tik menesiui, nes stropiai tepu ryte ir vakare. na, oda kol kas grazi, neniezti ir neserpetoja, o mano mergytei jau 20 savaiciu. ziuresim, kas bus veliau.
bet as jau senokai ruosiau krutine nestumo isbandymams. pora metu lepinausi kontrastiniu dusu. tik dabar sutingau, vis salta. vasara teks vel tas proceduras atnaujinti. ir sportavau, gal kiek pades? nes mano grozybes dideja kaip patrakusios. jau antra karta teks liemeneles keisti. grazu, bet norisi, kad viskas griztu i savo vietas. ka gi, visa tai kainuoja pinigeliu ir kantrybes, bet bent jau busiu rami, kad dariau, ka galejau.
Atsakyti
Tepiau sąžiningai ryte ir vakare Johnson aliejuku ir strijos nevienos nėra, nors ir dvynės išnešiojau.Čia manau, kaip čia kažkurį jau rašė labai priklauso nuo odos elastingumo, stangrumo. Galvoju kad man padėjo jų išvengt aktyvus gyvenimo būdas prieš neštumą, neštumu metu.Taigi reguliai sportavau.Sporto neatsisakiaiu ir budama neščia-lankiau sporto užsiemimus neščioms moterims.
Atsakyti
oho, kaip saunu. o as tokia sportininke pries nestuma buvau, o sabar nesportuoju ir galvoju, kas per tiek menesiu pasikeis... doh.gif reikalas tas, kad kijeve paprasti sporto klubai nesciosiomis neuzsiima, net ir mano treneris atsisake- pabijojo. o 'eletiniai' klubai neikandamai brangus- 500 $/men. tokiu vidutinei klasei, kaip pas mus- dar nera mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif
ka gi, jau svajoju apie grizima i sportus ziema clap.gif
Atsakyti
QUOTE(violet @ 2006 05 16, 22:11)
Tepiau sąžiningai ryte ir vakare Johnson aliejuku ir strijos nevienos nėra, nors ir dvynės išnešiojau.Čia manau, kaip čia kažkurį jau rašė labai priklauso nuo odos elastingumo, stangrumo. Galvoju kad man padėjo jų išvengt aktyvus gyvenimo būdas prieš neštumą, neštumu metu.Taigi reguliai sportavau.Sporto neatsisakiaiu ir budama neščia-lankiau sporto užsiemimus neščioms moterims.

O kiek svorio buvai priaugusi per visa nestuma?
Atsakyti
Niekuo nesitepliojau ir jokiu striju niekur neatsirado. rolleyes.gif Manau, kad tai genetiskai paveldima, tiesiogei priklauso nuo odos elastingumo ir taip pat kiek svorio priaugi nestumo metu. rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanele @ 2006 05 17, 19:37)
O kiek svorio buvai priaugusi per visa nestuma?

- 17 kg.Su dvyniais tai pats tas.Gydytoja išanksto pabrėžė kad tik virš 20 kg nepriaugčiau.Nu žodžiu labai manimi rupinosi.Anksti diržą prilaikantį pilvą liepė nešioti, teptis tuo aliejuku.
Atsakyti
Na nežinau mano patirtis rodo, kad kremas nuo strijų tikrai nėra veiksmingas jei tavo oda linkusi ,,trūkinėti" unsure.gif . Aš visą nėštumą sažiningaiu tepiausi, krūtinę, kojas ir pilvuką kremuku nuo striju pregnacare ir kas iš to g.gif ,nieko. Kojos, krūtinė ir pilvukas išmarginti mano draugais ,,gyvatukais" taip aš vadinu strijas. sad.gif , žinoma garsudu darosi pasižiūrėjus į savo kūną, bet svarbiausia dukrą sveiką išnešiojau ir pagimdžiau. ax.gif Taip kad moralas būtų toks, jei oda linkusi trūkinėti, o ne temptis reiškias ir kremai nepadės. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(sjurgita @ 2006 05 21, 17:43)
Na nežinau mano patirtis rodo, kad kremas nuo strijų tikrai nėra veiksmingas jei tavo oda linkusi ,,trūkinėti" unsure.gif . Aš visą nėštumą sažiningaiu tepiausi, krūtinę, kojas ir pilvuką kremuku nuo striju pregnacare ir kas iš to  g.gif ,nieko. Kojos, krūtinė ir pilvukas išmarginti mano draugais ,,gyvatukais" taip aš vadinu strijas. sad.gif , žinoma garsudu darosi pasižiūrėjus į savo kūną, bet svarbiausia dukrą sveiką išnešiojau ir pagimdžiau. ax.gif Taip kad moralas būtų toks, jei oda linkusi trūkinėti, o ne temptis reiškias ir kremai nepadės. schmoll.gif

Pas mane su pirmu atsirado oi, oi, oi kiek tu gyvaciu...nors kremukus labai gerus naudojau. Dabar vel, perku kremukus, stropiai tepu ryte ir vakare, ir ka jus galvojate, sia savaite ant pilvuko nauju atsirado doh.gif doh.gif doh.gif SIAUBAS!!!
Atsakyti
as nesioju dvynukus, pilvukas tikrai nemazas, jau 38 savaiteles ir neturiu nei vienos strijos. nuo 12 sav. tikrai saziningai tepiau ryte ir vakare aliejuku ir is viso nebrangiu. man atrodo, kad cia ne kainoj esme, o kad oda butu gerai sudrekinta pamaitinta. ir nezinau, gal jei buciau netepus, butu ju atsirade... ax.gif
Atsakyti
As tepu AVENT kremuku, na nezinau ar jis
veiksmingas, bet pabandziau ji, kolkas nieko,
bet mums dar tik 18 sav. Tikiuosi, kad pades
bent kazkuo kremukas.
Atsakyti