Įkraunama...
Įkraunama...

Strijos. Kaip jų išvengti?

QUOTE(inesiuk @ 2006 04 23, 01:22)
Mergaites, nu kodel kiek man teko dometis medicinine info, visur raso kad striju isvengti neimanoma! jos atsiranda tik skirtingoms motrims jos yra skirtingos. vienoms labiau matosi kitoms maziau. jos labai priklauso nuo to kaip staigiai dideja svoris. Tos kurios priauga nedaug ir isleto toms galbut nesimatys ju.. nera jokio kremo padedancio isvengti striju  schmoll.gif nebent maziau ju atsiras nuolat drekinant oda  g.gif nesu girdejusi ne ís vienos savo pazystamos kad butu pilnai striju isvengusios, viena ju manekene, labai labai save prisiziuri ir bet kokio sh papigiai neteplioja ant saves, ir tai ju prisirado  nestuke.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Jau tikrai, koks nebebutu kremukas, jis nuo striju tikrai neapsaugos!!!! u pirmu nestumu tepliojau kremu, kuris kainavo virs 100 Lt., o sriju oho-ho kiek atsirado. gun_rifle.gif gun_rifle.gif gun_rifle.gif
Atsakyti
Š taip par manau, kad kremai nieko gero neduoda unsure.gif (nebent drėkina odą)...Pati kai laukiausi tepiau kone visokiais kremais, bet dėla tame, kad tepiau krūtinę o ten strijų kaip apsiūta, nu o subinikė švari ir pilva taip pat thumbup.gif .Į tokią odos reakciją(nėštumą) kekvienas organizmas vis kitaip sureaguoja.Tiksliau ne organizmas o pati oda.Ji oda elastinga tai ir tų stijų neatsiranda, arba jos labai jau neryškios...
Atsakyti
mums 29sav bet striju kolkas dar neturiu thumbup.gif o ir kremuka pamirstu tepti tai gaunasi kad i sav vos 1kart patepu o daba aplabai gal 3sav kaip netepiau nes kazkaip tingiu doh.gif na tik kelios strijos atsirado po krutine bet jos apsireiske pradzioje.....
Atsakyti
Man 22 savaites, bet ant vienos kruties jau matosi ciuciut ir ant kitos jau kalasi! doh.gif Manau, tai dar priklauso ir nuo to, kiek svorio priaugi. Kuo maziau tuo geriau! Geriausia, kai svoris pasiskirsto tik ant krutines ir pilvuko! Jei svorio daugiau, tai jis pasiskirsto ir ant sonu ir ant uzpakaliuko, o tada jau sunkiau isvengti tu striju butent tose vietose!
Krutines manau daugumai suplysineja, jau nestumo pradzioje, o stai pilvukai pradeda plysti jau nestumo gale.
Ir visdelto, geriau jau kanors tepti, nei nieko, o tik ziureti, kaip oda "grazeja". Kokius kremukus tepate? Zadu pirkti Avent, bet jis kiek suprantu nera brangus. Noreciau kremo iki 100 lt, kol turiu galimybe tol noriu tuom pasinaudoti. Na brangesnis atrodo, gal ir geresnis ax.gif
Siulykit ka nors! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanele @ 2006 05 10, 09:05)
Man 22 savaites, bet ant vienos kruties jau matosi ciuciut ir ant kitos jau kalasi!  doh.gif  Manau, tai dar priklauso ir nuo to, kiek svorio priaugi. Kuo maziau tuo geriau! Geriausia, kai svoris pasiskirsto tik ant krutines ir pilvuko! Jei svorio daugiau, tai jis pasiskirsto ir ant sonu ir ant uzpakaliuko, o tada jau sunkiau isvengti tu striju butent tose vietose!
Krutines manau daugumai suplysineja, jau nestumo pradzioje, o stai pilvukai pradeda plysti jau nestumo gale.
Ir visdelto, geriau jau kanors tepti, nei nieko, o tik ziureti, kaip oda "grazeja". Kokius kremukus tepate? Zadu pirkti Avent, bet jis kiek suprantu nera brangus. Noreciau kremo iki 100 lt, kol turiu galimybe tol noriu tuom pasinaudoti. Na brangesnis atrodo, gal ir geresnis  ax.gif
Siulykit ka nors!  mirksiukas.gif

Na as tai nusipirkau AVENT krema,
na kolkas nezinau nieko nera atrodo, bet mums
dar tik 16 sav... ir tikrai nenoriu striju, nes
jos tikrai nepuosia.
Atsakyti
QUOTE(Garbanele @ 2006 05 10, 10:05)
Man 22 savaites, bet ant vienos kruties jau matosi ciuciut ir ant kitos jau kalasi!  doh.gif  Manau, tai dar priklauso ir nuo to, kiek svorio priaugi. Kuo maziau tuo geriau! Geriausia, kai svoris pasiskirsto tik ant krutines ir pilvuko! Jei svorio daugiau, tai jis pasiskirsto ir ant sonu ir ant uzpakaliuko, o tada jau sunkiau isvengti tu striju butent tose vietose!

Manau nuo priaugto svorio niekas nepriklauso, mano drauge ir per pirma,ir per antra nestuma priaugo virs 20kg ir nevienos strijos smile.gif Cia jau laimes reikalas

Atsakyti
jap...noredama tapti mama dazna moteris labai daug ko atsisako... pirmiausia dalies grozio... figura issipecia arba issikraipo i visas puses... plezu pradeda vengti nes krutys uzpakaliukai ir slaunytes kazkada buvusiso stangrios po gimdymo suskysteja ir issimargina strijom blin... man ju daug tik ant krutines, ant labiausiai besitempusios vietos pilvo- kazkaip nei vienos, tik ant sonu atsirado tu slykstyniu biski, dbr galiu pro asaras is saves pasijuokt kad atrodau kaip tigriukas su rainais sonais cray.gif , tepiausi aliejuku is sebamed, nes netikejau kad isvis koks kremas gali jas sustabdyt, nes mano mamai irgi ju buvo ir labai daug ant viso pilvo... tai gal kazkiek ir pristabde visdelto...

o va kai pamasciau tai as ko gero sonu ir netepiau blink.gif lygtais verysad.gif
Papildyta:
sebamed pigus 18lt mokejau man rodos nezinau kodel bet ji nusipirkau del mados, visos tepasi galvoju ir man reik kazkuo kad paskyui nesakyciau visa strijuota kad "nieko netepiau tai kodel man dabar taip?"
nors krutis kad ir mozojausi kasdien bet jos marguteles kaip zalmarges tesmenys doh.gif
Atsakyti
Na man 23 savaites, nera tiek ir dauk bet striju jau turiu ant krutines, ant pilvuko dar nematyti, bet as va kaip ir visos pirkau kazka tepti, siaip jau pirkau is avent aliejuka, na nzn man jis patinka kainavo apie 50lt, labai gerai papurksti nepasiekiamas vietas kurias sunku pasiekti, man jis tikrai nieko, nesiskundziu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(anuska:) @ 2006 05 11, 19:20)
Manau nuo priaugto svorio niekas nepriklauso, mano drauge ir per pirma,ir per antra nestuma priaugo virs 20kg ir nevienos strijos smile.gif  Cia jau laimes reikalas

Manau priklauso nuo to kaip tas svoris pasiskirsto. Jei visur tolygiai, tai tikimybe suplysineti mazesne, bet jei tarkim svoris eina vien i uzpakali ir slaunis (neziurint i pilva), tai didesne tikimybe, kad jos taip pat suplysines!
Papildyta:
ir niekda nereikia lyginti su keliais pavyzdziais, kurioms labai jau pasiseke arba labai jau nepasiseke! Tiesiog didzioji dauguma nestukiu daugiau ar maziau suplysta! verysad.gif
Atsakyti
As siandie nusipirkau Pregnacare krema nuo sriju, bandysiu teplioti, ziuresiu kas cia gausis g.gif
Ir dar maciau vaistinej specialias liemeneles besilaukiancioms ir maitinancioms, ar bandet kas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciotki: 12 gegužės 2006 - 19:41
Prieš nėštumą buvau lėkna svėriau 54 kg, o per nėštumą priaugau net 18 kg. Tų strijų bijojau kaip "velnias kryžiaus", svoris pasiskirstė pakankamai tolygiai ir ant leškų, ir ant sėdynės, o pilvas tai buvo ohoho. Bet šiandien aš vėl sveriu 54 kg, ir neturiu nei vienos strijos thumbup.gif Nenaudojau jokių kremų, tiesa buvau nusipirkusi "Jonson baby" gal keletų kartų šiaip sau patepliojau pilvą ir tiek. Taigi manau, kad strijos priklauso tik nuo odos elastingumo, ir tepkit netepusios tuos brangiausius kremus. Viena mano darugė buvo panašaus sudėjimo, priaugo gal 12 kg., bet visas pilvukas, krūtinė buvo išvagota strijų, nors pirko ir naudojo gana prangius preparatus. Tai va. rolleyes.gif
Atsakyti
Daktares kai pamato striju isvagota pilva, paklausia ar nieko netepei, kai atsakai, kad tepei net nuo trecio menesio, atsako jei nebutum tepus butu buve DAR DAUGIAU! blink.gif
Jei oda linkusi ant striju, beabejo ju ir bus! Bet vistiek manau, kad tie kremai kazkiek sumazina ju! Kaip visiems sakau, gal bent 5 strijom maziau bus ax.gif
Taip pat ir staigus svorio priaugimas tai greitina! Per menesi priaugau 3 kg, tai 2 strijos iskart isdygo! doh.gif O si menesi stengiuosi prilaikyti svori arba priaugti tik 1kg, tai kol kas ju nebedaugeja....
Atsakyti