Įkraunama...
Įkraunama...

Strijos. Kaip jų išvengti?

jo jo,ta linija as zinau.ji man buvo per pirma nestuma ir isnyko.dabar tai as matau ,kad mano bamba darosi i saule panasi.ta prasme spinduliukai driekiasi.....itariu,kad cia strijos.o tos rudos linijos dar nemaciau.per didelis pilvas,reikia veidrodi pasiimti ir zvilgteleti......
Atsakyti
Daurasa, strijos turi but is pradziu raudonos, kai tik atsiranda. Bent jau pas mane taip buvo. O pas tave raudonos?
Atsakyti
na tos strijos lygtais melynos,gal raudonos...violetines.....kazkas tokio.
Atsakyti
is pradziu jos buna tokios kaip ir rasei lyg melynos lyg violetines po to tik pradeda svieset
Atsakyti
Skaičiau, kad yra geriausi du aliejai:"Frei oil" ir "Bubchen" su medetkom atrodo...tai va, reiks išmėgint.

per nestuma tepiau su paprasciausiu vaikisku aliejuku,bet nieko nepadejo...po gimdymo isbandziau "Frei oil" ,jo rezultatais esu patenkinta,na aisq,visiskai neisnyko,bet pasidare oda lygesne,nebe tokios gilios strijos paliko.
Atsakyti
nu va, tai reiškia paparasti aliejai nepadeda, o kad dabar tau, Gintare, efektas matosi, tai, manau, kad man irgi reikia imt iš tavęs pavyzdį ir tept tuo "Frei oil", o kiek mėnesių tepi?
Atsakyti
Nors man ši tema nelabai aktuali, bet draugė laukiasi vaikelio, ir pas ją vonioje pastebėjau tokį kremuką nuo strijų-ELASTOGYN. Tai, sakė, itališkas kremukas ir jai rekomendavo jį  naudoti jos ginekologė.
Atsakyti
Visa nestuma tepiau krutis Avon spec. kremu nuo striju- tai rezultatas neblogas, tikrai beveik nieko nera (jau buvo pradeje darytis tos strijos, bet po tepimo apnyko). Va. O pilvo - netepiau, nes atrode, kad nera ir nebus tu striju (kazkodel  :smile.gif ). Bet vat apie 37 savaite.... >:(visas pilvas per viena savaite sutruko didelem melynai raudonom , giliom druzem tokiom. Ir viskas, dabar tepu ir po gimdymo pilva tuo kremu, lyg jau svieseja strijos. Bet vaidelis ne koks.
Tai gi isvada - geriau buciau tepus visa nestuma, butu tikrai taip baisiai nebuve.
Atsakyti
Mes dar tik 14 savaiciu ir aisku dar jokiu stiju nera, bet jau ieskojausi kokio kremuko nuo ju. tai baisiai veistinej siule vichy nuo striju..aisku nepigus, bet tipo labai jau geeras...
gal kas bandet?
nu taip, vishy priemones geros, bet butent nuo striju niekad neteko naudot tongue.gif
Atsakyti
Žinot, kažkur skaičiau, kad strijos ne tik įgyjamas dalykas, bet kažkiek ir paveldimas. Taigi, turbūt reikia pasiklausti pirma savo mamyčių.
O amn irgi teko šitas malonumas. Buvau įsitikinus, kad pas mane jų nebus (nes pilvuzas buvo mažas). Bet priaugau 15 kg, ir vieną dieną pamačiau išmargintą savo užpakaliuką  :o sad.gif

Nėštumo metu ir pilvui, ir krūtinei naudojau "Frei oil" , o po gimdymo nusipirkau prancūzišką GALENIC firmos specialų kremą ELANCYL (reducteur vergetures) - tikari labai veiksmingas, ir labai taupus - užteko beveik 3 mėn.  [smiley=vo.gif] Tiesa brangokas biški - 80 lt Euro vaistinėse.
Atsakyti
[quote]Visa nestuma tepiau krutis Avon spec. kremu nuo striju- tai rezultatas neblogas, tikrai beveik nieko nera (jau buvo pradeje darytis tos strijos, bet po tepimo apnyko).

Kažkur skaičiau, kad nėštumo metu nepakanka tepliotis tais kremais krūtis, norint išsaugot normalią krūtų formą-netgi būtina miegoti su liemenėle visą vėlesnio nėštumo ir žindymo laikotarpį wink.gif
Atsakyti
Mano ginekologe paaiskino, kad yra 9 odos tipai ir nuo to priklauso, ar atsiras strijos ar ne. Vienu tipu oda greiciau atsinaujina, greiciau dalijasi lasteles ar kazkas panasaus, kitu leciau. Todel jei turime ne kokia oda, galime tepti kiek norime striju neisvengsime, tik galime jas sumazinti. Odos tipas paveldimas. Taigi reikia apziureti savo mama ir tevo mama wink.gif jei jos neturi striju gal esate ta laimingoji wink.gif Mano mamos kunas grazus, o vat mociutes nelabai pamenu. Nors aisku gali buti oda paveldeta ir is tevo tevo gimines.
Atsakyti